>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

System na dwie drużyny

K 7

krystianseid

Użytkownik
Cześć wszystkim, chciałbym wam przedstawić mój pomysł, który lekko trzeba dopracować,a dokładnie trzeba w nim dopracować stawkowanie, bo jestem kompletnie zielony w tym.

Na czym polega system?

System polega na obstawianiu wygranych na dwie drużyny w jednym meczu np:

Za przykład wezmę wczorajszy mecz z Premier Lig

Sunderland vs Leicester, kurs na Sunderland był 3.25, a na Leichester 2.40, czyli gdybyśmy postawili 100 zł na Suderland i 100 zł na Leichester wygralibyśmy i tak, bo 100 zł x 2.40 = 240 zł, a włożyliśmy 200 zł, więc jesteśmy 40 zł na plus, lecz gdybyśmy przegrali to byśmy byli 200 zł na minusie, i teraz mam do was prośbe o pomoc, jakie stawkowanie dobrać w następnym meczu gdy kurs na jedną drużyne będzie w granicach 3, a na drugą 2.50. Oczywiście 100 zł to taki przykład mam zamiar grać mniejszymi stawkami.

Otrzymane punkty reputacji: +7
K 7

krystianseid

Użytkownik
Jak widać jest bardzo sporo meczów z kursami powyżej 2.0 i 3.0, abyśmy zarobili to kurs musi być powyżej 2.0 na obie drużyny.

Niestety nie mogę jeszcze wklejać linków, bo nie mam 10 postów, lecz historie wczorajszych meczów możemy sprawdzić na flashscore.

K 7

krystianseid

Użytkownik
Do tego celu skorzystaj z kalkulatora do Dutchingu, który wskaże Ci stawki dzielące kasę na grę tak, aby w tym coverze wejście obojętnie której spośród 3 istniejących opcji przy obstawieniu 2 z nich - dawało identyczną wygraną:

Dzięki za link do kalkulatora, lecz ja mam problem z dobraniem stawki w momencie gdy pierwszy mecz nie wejdzie. Za ile mam grać nastepny mecz, jeśli wtopie 100 zł w pierwszym meczu.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Po w/w położeniu się w typowaniu coverem na meczu 01 gdzie stawki wyznaczysz tym kalkulatorem, czyli gdy nie wejdzie 1z2 obstawianych wyników - wtedy rozpoczynałbym grę dwoma już wtedy niezależnymi liniami A i B, gdzie A to typ #1 i B to typ #2 dla kolejnego meczu.
Wzór dla wyznaczania tych stawek ( dzielisz tu przegraną początkową kwotę na 2 a więc jeśli grałeś za 100j. to teraz 100/2=50 wprowadzasz do tego wzoru 2 razy, aby uzyskać wysokość stawki dla A i dla B )
Kolejne etapy: stawka=(suma stawek z poprzednich etapów+ zakładany zysk)/(kurs-1)
...........
Kursy tych kolejnych typów z covera w następnym meczu musiałyby być bardzo wysokie* abyś mógł grając tak samo kolejny raz odrobić stratę z 1. meczu i osiągnąć zysk przy trafieniu w 2. podejściu - stąd taka a nie inna moja propozycja co do rozbicia po wtopie w meczu 01 gry na 2 niezależne linie.
* gdybyś np. znalazł jako kolejny mecz z takimi samymi kursami jakie były w przegranym meczu: @3.25 i @2.4 - to chcąc odrobić stratę 100j. na 1. meczu i wyjść z niewielkim zyskiem, to w coverze łączna stawka wyniosłaby już 300j. a więc progresja x3 i to przecież przy braku pewności co do tego, że ew. remis nie spowoduje konieczności wchodzenia w niebotyczne wysokości kolejnych kwot stawek.
Tym podanym Ci kalkulatorem możesz przecież robić symulacje, aby zorientować się ile - przy założeniu trafienia 1z2 i osiągnięcia w tym meczu równomiernego zysku - musisz łącznie postawić aby odrobić poprzednią/poprzednie wtopy...
Wprowadź te kursy @3.25 i @2.4 oraz stawkę 300j. a zobaczysz, że możesz wygrać netto 114j. czyli odrabiasz te 100j. i zyskujesz 14j.
Ale to w wersji optymistycznej, zakładającej że zamkniesz grę na coverze numer 02 - a tak niestety wcale nie musi się stać.

K 7

krystianseid

Użytkownik
Po tym w/w położeniu się w typowaniu coverem na meczu 01 gdzie stawki wyznaczysz tym kalkulatorem, czyli gdy nie wejdzie 1z2 obstawianych wyników - wtedy rozpoczynałbym grę dwoma już wtedy niezależnymi liniami A i B, gdzie A to typ #1 i B to typ #2 dla kolejnego meczu.

Wzór dla wyznaczania tych stawek ( dzielisz tu przegraną początkową kwotę na 2 a więc jeśli grałeś za 100j. to teraz 100/2=50 wprowadzasz do tego wzoru 2 razy, aby uzyskać wysokość stawki dla A i dla B )

Kolejne etapy: stawka=(suma stawek z poprzednich etapów+ zakładany zysk)/(kurs-1)
...........

Kursy tych kolejnych typów z covera w następnym meczu musiałyby być bardzo wysokie abyś mógł grając tak samo kolejny raz odrobić stratę z 1. meczu i osiągnąć zysk przy trafieniu w 2. podejściu - stąd taka a nie inna moja propozycja co do rozbicia po wtopie w meczu 01 gry na 2 niezależne linie.

Dzięki za odpowiedz, lecz troche nie za bardzo rozumiem, niestety matematyka to nie moja najmocniejsza strona, a jak wszyscy wiemy bukmacherka to czysta matematyka. Więc czy mógłbyś mi rozpisać, jak wyglądała by stawka na progu 2, gdy na 1 progu wtopiłem 100j?

Kurs na drugi mecz wynosi A - 2.50 i B 3.20

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Jeżeli masz na myśli grę coverem 1z2 łącznie - to kalkulator do Dutchingu mówi jasno, że kwota 250j. przy kursach 2.5 i 3.2 da Ci łączny zwrot, gdyż na tym ew. trafionym meczu #2 zarobisz 100j. - czyli tyle ile przegrałeś na meczu #1
Co do podanego wzoru - wybacz, ale to jest elementarz i sam dla własnego dobra musisz to opanować.
UWAGA: zawsze sprawdzaj też, czy lepszego efektu nie daje gra podwójnym typem 12 za całą stawkę, w miejsce gry Dutchingiem oddzielnie na 1 i oddzielnie na 2

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Cock&gt;&gt;&gt; Ty chyba jesteś masochistą, gdyż kolejny raz - w tej samej sprawie! - wystawiasz swój nos na lewy prosty, tym razem ode mnie, choć swego czasu sieknął Cię w tę kichawę ???? inny user gdy to samo co dziś napisałeś...
Po co wypisujesz bzdety - gdy proste sprawdzenie dowodzi, że grając np. w meczu Anderlecht - Club Brugge w Bet365, który wystawił kursy w obie strony @2.3 i @3 oraz @1.33 na opcję 12 - otrzymujemy:
a/ w Dutchingu przy łącznej stawce 100j. ew. zysk 30.19j.
b/ przy postawieniu 100j. na 12 ew. zysk 33j.
I dlatego warto to zawsze sprawdzać, panie przemądrzały!

Do góry Bottom