>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

UFC Fight Night: Jacare vs. Mousasi II

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Leci dubel połączenie UFC i Bellatora na dzisiejszą noc
Muhammed Lawal✅ &amp; Chris Beal✅ - 1.48✅ - ónibet
easy Lawal TKO , Beal decyzja
Podpisuje się pod typem Napoleoniego na Beala . Identycznie jest z rywalem Lawala .
W obu przypadkach powinny to być sparingi , rywale niebywałe cieniasy i leszcze . Obydwaj przed czasem . Stójkowo czy fizycznie niszczą ich . To będzie sensacja jak któryś uwali i tyle .
Lawal​

&amp;
Beal

Otrzymane punkty reputacji: +2
napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik

Wcześniej już miałem pogranego Beala i Ubereema, więc nadal ich polecam, Mousasiego po takim kursie za drobne również, chociaż bez patrzenia na kursy, po dłuższym zastanowieniu większe szanse daje Aligatorowi. Kto jeszcze? Jakbym na siłę szukał sensacji to Rodrigo Damm, kurs powyżej 5 złotych, a wcale bym go na pożarcie nie skazywał.

Otrzymane punkty reputacji: +1
b3a 1,3K

b3a

Użytkownik
Mam nadzieję, że werdykt nie zaskoczy i Beal wygra, w trakcie II rundy można było złapać kurs 1,66.

napoleoni 1,3K

napoleoni

Użytkownik
Niezły ten Japoniec, póki go Beal nie robił zapasami, ładnie tą walkę z nim rozgrywał, te kopnięcia widać że mocno odbiły się na ruchliwości pana Beala. Przegrać Matsuda i tak przegrał, ale szacun dla niego że dotrwał do końca i ładnie się pokazał.
@B3A

Ja 1.57 złapałem ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
b3a 1,3K

b3a

Użytkownik

Ja 1,66 złapałem ???? dzięki za ten typ, teraz już na spokojnie galę oglądam.
Racja, nie taki ogór się okazał, a okopał mu nogę ostro, zresztą żadnego pomysłu na te low kicki nie miał.
zagram Camozziego po tym 3,40 - razem z Chrisem czuję się oszukany... ;) a poważnie to werdykt mógł spokojnie iść w obie strony.

jedziem 25

jedziem

Użytkownik
hahah jeśli Ali nie wyleci z UFC to zostanie mu chyba tylko walka z Omielańczukiem.
A jeśli wyleci to jego kariera potoczy się podobnie jak Boba Sappa (if u know what i mean)
Szkoda, że jego czasy się skończyły

bene 240

bene

Użytkownik
Nie wiem jak dużo Overeem musi przegrywać żeby odwieść od stawiania na niego po takich śmiesznych kursach. Z nim idzie juz tylko pozostały hype i reklama. Jak ktoś wtapia walke niby nie do przegrania z Silva a nastepnie kompromituje sie z Brownem i daje słabą walkę z Mirem, to jaką pewność można mieć stawiając 1.2 dla podbicia kursu że sytuacja się nie powtórzy. Na szczęście kończy się juz cały cyrk z tym zawodnikiem. Niestety tak kończą fighterzy jadący pół kariery na koksach. Szkoda tylko tych ludzi którym zdrowie zabierał ciężko nokautując.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Nie wiem jak dużo Overeem musi przegrywać żeby odwieść od stawiania na niego po takich śmiesznych kursach. Z nim idzie juz tylko pozostały hype i reklama. /QUOTE]

Ta była ostatnia walka bo to co w niej pokazał a w zasadzie nic nie pokazał stawia go tylko w roli odcinania kuponów.

ted 12,8K

ted

Forum VIP

Walka wieczoru:
  • 185 lbs: Ronaldo Souza pok. Gegarda Mousasiego przez poddanie (duszenie gilotynowe), 1:30, runda 3.

Główna karta:
  • 265 lbs: Ben Rothwell pok. Alistaira Overeema przez TKO (uderzenia w parterze), 2:19, runda 1.

• 265 lbs: Matt Mitrione pok. Derricka Lewisa przez TKO (uderzenia w parterze), 0:41 runda 1.

• 155 lbs: Joe Lauzon pok. Michaela Chieseę przez TKO (przerwanie przez lekarza), 2:14, runda 2.

Walki w FOX Sports 1:
  • 125 lbs: John Moraga pok. Justina Scogginsa przez poddanie(duszenie gilotynowe), 0:37, runda 2.

• 155 lbs: Al Iaquinta pok. Rodriga Damma przez TKO (uderzenia w parterze), 2:41, runda 3.

• 185 lbs: Rafael Natal pok. Chrisa Camozziego przez niejednogłośną decyzję sędziowską (2x 29-28; 28-29).

• 155 lbs: Chris Beal pok. Tatekiego Matsudę przez jednogłośną decyzję sędziowską (2x 29-28; 30-27).

Walki w UFC Fight Pass:
  • 145 lbs: Chas Skelly pok. Seana Soriano przez jednogłośną decyzję sędziowską (3x 30-27).

Otrzymane punkty reputacji: +6
Do góry Bottom