>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

7 kolejka I ligi 06.09-08.09.2013

Status
Zamknięty.
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP

WilliamHill
W czasie gdy wszystkie najlepsze ligi piłkarskie mają przerwę, spowodowaną meczami reprezentacji, I liga nie pauzuje i gra w ten weekend. Jedynym odwołanym spotkaniem, jest mecz GKSu Katowice z Arką Gdynia, który zostanie rozegrany 18 września.
W zapowiedzi ubiegłej kolejki, pisałem o tym, że ta powinna przynieść nam sporo zysków. No właśnie - powinna. Punkty potracili zdecydowani faworyci, a za największą wtopę lub też niespodziankę należy uznać zwycięstwo Okocimskiego w Gdyni. Gracze z Brzeska szczelnie ustawili autokar na własnej połowie i świetnie kontrowali co przyniosło im efekt w postaci 2 bramek. Teraz gracze z małopolski mecz rozegrają u siebie a ich przeciwnikiem będzie ROW Rybnik ,który w dość dramatycznych okolicznościach przegrał 3:2 z Sandecją.
Na pewno ciekawie będzie w Niecieczy i Świnoujściu. Termalica bardzo słabo rozpoczęła sezon i jeżeli poważnie myśli o walce o awans do Ekstraklasy musi zacząć zbierać punkty. Teraz do krainy kukurydzy przyjeżdża GKS Bełchatów - zespół, który nie zaznał jeszcze goryczy porażki i jest na jak najlepszej drodze do szybkiego powrotu w szeregi E-klasy. W Świnoujście Flota podejmie powracający do formy Kolejarz Stróże. Goście ostatnio rozprawili się z mocną Wisłą Płock, z kolei gospodarze odnotowali drugą porażkę w sezonie.
Po dość zaskakującym zwycięstwie w Rybniku teraz Sandecja podejmie u siebie Dolcan Ząbki. Nie ma co ukrywać, że goście to czołówka I ligi zatem o punkty będzie niezwykle ciężko. W Płocku pojedynek beniaminków. Tym lepszym jest zdecydowanie Wisła i to gospodarze powinni zatrzymać 3pkt u siebie.
Zapraszam do dyskusji

Otrzymane punkty reputacji: +24
pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Okocimski - ROW Rybnik
Typ: BTS? Tak
Kurs: 1,67 bet365

Mecz już jutro więc warto coś o nim napisać. Goście tydzień temu mieli spokojnie zainkasować pierwsze trzy punkty bowiem do Rybnika przyjechała najsłabsza drużyna ligi - Sandecja Nowy Sącz.Przez ponad godzine gry wszystko układało się świetnie. Gospodarze po bramkach Ferugi prowadzili już 2:0 by ostatecznie przegrać 2:3. Po raz kolejny byliśmy świadkami tego, że gracze ROWu nie potrafią zagrać na zero z tyłu i głupio tracą bramki. Okocimski z kolei był przez wszystkich skazywany na porażkę w Gdyni. Szczelny autobus jaki postawili podopieczni trenera Stacha, pozwolił na zatrzymanie słabej tego dnia Arki. Efekt? Świetne dwie kontry i trzy punkty jadą do Brzeska.

Teraz sytuacja nieco się zmieniła. W tym meczu ciężko jednoznacznie wskazać faworyta więc spróbuję zagrać na bramki. ROW Rybnik w każdym jak do tej pory spotkaniu stracił przynajmniej bramkę i nic nie zwiastuje temu by i jutro mieli ją stracić. Okocimski to poukładany zespół, który jak na razie prezentuje się o wiele lepiej aniżeli w ubiegłym sezonie i plasuje się na 5 miejscu. Obie drużyny w każdym praktycznie (pisżę praktycznie bowiem w meczu Miedzi z Okocimskim padł remis 0:0) spotkaniu strzelały i traciły gole. Dlatego też w tym meczu najlepiej wychodzi BTS

ROW Rybnik - ostatnie 5 spotkań:

ROW Rybnik - Sandecja Nowy Sącz 2:3
Flota Świnoujście - ROW Rybnik 1:1
ROW Rybnik - Pniówek Pawłowice Śląskie 1:0
ROW Rybnik - Wisła Płock 2:2
GKS Tychy - ROW Rybnik 2:2

Okocimski Brzesko - ostatnie 5 spotkań:

Arka Gdynia - Okocimski Brzesko 1:2
Okocimski Brzesko - Górnik Łęczna 1:2
Miedź Legnica - Okocimski Brzesko 0:0
Limanovia Limanowa - Okocimski Brzesko 2:1
Okocimski Brzesko - GKS Katowice 1:1​

funias 691

funias

Użytkownik

Okocimski Brzesko - ROW Rybnik ⛔ 0-0 no to postrzelali...
Typ: suma bramek - powyżej 2,5
Kurs: 1,91
Bukmacher: William Hill

Na wstępie zaznaczam, że popieram typ kolegi wyżej. Sam chciałem o nim napisać, ale skoro już został podany to idę nieco ryzykowniej po wyższym kursie i proponuję zagrać w tym meczu over 2,5 bramki.
O sytuacji obu zespołów również kolega pestka7 napisał wszystko ładnie wyżej. Co mogę dodać od siebie? Duża overowość wyników zespołu z Rybnika. Na 6 ostatnich spotkać aż 4 to over 2,5. Co więcej te 4 razy to nawet over 3,5! Dodatkowo strata trzech bramek z beznadziejną jak na razie Sandencją pokazuje, że defensywa to nie jest najmocniejsza strona tego zespołu. Trener narzeka, że brakuje konkurencji na pozycjach obrony i dlatego stoperzy i defensywny pomocnik nie grają na najwyższym poziomie. Okocimski może już tak overowy nie jest, bo na 6 spotkań w 2 padło powyżej 2,5 bramki, ale za to jeśli spojrzymy na powyżej 1,5 bramki to mamy 5 meczy, w których próg został przekroczony. Tak więc często obok tej granicy 2,5 się zakręcali. Liczę, że dzisiaj zostanie ona pokryta.
2 strzelone bramki w &quot;jaskini lwa&quot; jak nazywano boisko w Gdyni musi budzić podziw. Trener Okocimskiego zapowiada walkę o pierwsze 3 pkt wywalczone na własnym stadionie. Z kolei Rybniczanie chcą w końcu wyrwać swoje pierwsze zwycięstwo w I lidze. Obie strony mocno zmotywowane. Mocno zmotywowany na pewno będzie także napastnik ROWu Idrissa Cisse, który do niedawna grał jeszcze w Brzesku.
Reasumując spodziewam się otwartego spotkania. Rybnik łowca remisów chce w końcu wygrać, Brzesko chce w końcu wygrać na własnym stadionie. Liczę na dobry, otwarty mecz z obu stron i dużą liczbę bramek.
Powodzenia.

wielktriada 4

wielktriada

Użytkownik
Sandecja Nowy Sącz - Dolcan Ząbki
Typ: 1X
Kurs: 1,65 bet-at-home
Przyzwoity kurs skłania mnie do zagrania tego typu. Sandecja co prawda zawodzi od początku sezonu ale mimo wszystko myślę, że stać ją dzisiaj na co najmniej remis. Pod wodzą Ryszarda Kuźmy piłkarze z Nowego Sącza dwa mecze przegrali i dwa zdołali wygrać. Nie sugerował bym się wysokimi porażkami z Arką i Górnikiem Łęczna nowy trener potrzebował przecież czasu aby zaprowadzić swoje porządki. Myślę, że &quot;wydarte&quot; zwycięstwo w Rybniku pozwoliło uwierzyć zawodnikom Sandecji, że są w stanie wygrywać mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Flota powinna wygrać u siebie ze Stróżami. Goście co prawda są w &quot;gazie&quot;, ale papier to co innego niż postawa zespołu na boisku. Po pierwszej połowie z Wisłą nic raczej nie zapowiadało porażki drużyny z Płocka. Wisła była częściej przy piłce, to oni trzymali inicjatywę. Drużyna Kolejarza ma marny skład i brakuje mi tam killera. Wygrali trzy ostatnie spotkania, niektóre bardzo fartownie. Teraz czeka ich cholernie daleki i ciężki wyjazd.
Flota licząc wszystkie rozgrywki nie wygrała od 5 spotkań. 3 z nich grali jednak na wyjeździe i zdaje mi się, że to Puchar Polski mocno wytrącił ich z równowagi. U siebie powinni wygrać, bo personalnie są lepsi i ich gra jest poukładana.
Flota Świnoujście - Kolejarz Stróże
Flota 1,85 Unibet
⛔ 0:2
Rafał &quot;boski&quot; Ulatowski z Miedzi zrobił dramat. Drużyna, która personalnie sięga szczytu tabeli w praktyce jest na samym dnie. Facet niezbyt ma koncepcję na grę, a klub stara mu się za wszelką cenę pomóc sprowadzając na testy młodego napastnika HSV oraz Marcina Burkhardta.
Największy problem Miedzi to brak pomysłu na grę, bo napastników drużyna z Legnicy ma świetnych. Chcieli bazować swoje ataki na szybkim wyprowadzaniu piłki, ale jak widać nie przekłada się to na rezultaty.
Łęczna na chwilę obecną jest lepiej pozbierana po również przeciętnym starcie sezonu. Ugrają minimum remis w tym spotkaniu. Jeszcze kilka kolejek i Ula leci.
Miedź Legnica - Górnik Łęczna
Górnik +0,25 1,95 Sbobet
✅ 1:2
Sandecja chyba szykuje się na spadek. Co prawda ostatnio po świetnym spotkaniu wygrali z ROW-em, ale droga do końca sezonu jest wyboista. Mają problem z ofensywnie grającymi drużynami, bo przegrywali m.in z Górnikiem Łęczna i Arką Gdynia po 0:3.
Dolcan jest dobrze poukładaną drużyną ze świetnym trenerem. Grają do końca i w tej lidze wysoko mogą wygrać z każdym. Awans spokojnie mogliby wywalczyć gdyby tylko tego chcieli, a tak na wiosnę trafi im się kilka &quot;słabszych&quot; spotkań.
Dolcan gra mega overowe spotkania i zawsze idą do końca. Wygrywają 2:0, ale dla nich bramek nigdy za dużo. Co prawda na wyjeździe pokonali jednak Olimpię Grudziądz, ale za to 0:5 po akcjach sprokurowanych przez błędy defensywy. Sandecja takie też będzie popełniać, bo średnio tracili po 2 bramki na mecz.
Dolcan (-1 AH, wygrana 1 bramką=zwrot) 2,85 Bet365 ⛔ 1:0

Otrzymane punkty reputacji: +12
gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Miedź Legnica - Górnik Łęczna
Over 2.5 @ 1.95 Unibet✅

O godz 20:00 w Legnicy Miedź zmierzy się z Górnikiem Łęczna w ramach 7 kolejki I ligi. Gospodarze tego spotkaniaj ten sezon zaczeli fatalnie. Po sześciu kolejkach podopieczni Rafała Ulatowskiego zajmują ostatnie miejsce. Legniczanie nie wygrali jeszcze żadnego spotkania w tym sezonie i w meczu z Górnikiem zechcą tego dokonać po raz pierwszy. Tylko, że nie będzie to taka prosta sprawa. Zawodnicy Górnika Łęczna w tabeli I ligi zajmuje wysoką 4 pozycję. Po słabszym początku sezonu zespół z Łęcznej teraz jest na fali – w ostatnich czterech meczach zdobył 10 punktów, na co złożyły się remis i trzy kolejne zwycięstwa! – To bardzo doświadczony zespół, który w ostatnich meczach spisuje się dobrze. Oglądaliśmy pięć ostatnich meczów z ich udziałem i wiemy, jak przeciwko nim zagrać, żeby wygrać – przekonuje trener Miedzi. Nie mam wątpliwości, że zawodnicy Miedzi od początku spotkania ruszą na swojego rywala. I zechcą jak najszybciej zdobyć bramkę. Ambicją ich nie jest pałętanie się w dolnych rejonach tabeli i nie wyobrażam sobie z ich strony kalkulacji. Taka taktyka powinna sprawić, że to będzie otwarte spotkanie, w którym zobaczymy wiele sytuacji podbramkowych z jednej jak i drugiej strony. Górnik to zespół, który gra ofensywną piłkę, w meczach wyazdowych nie trzymają się kurczowo swojej połowy. Grają dość otwarty footbol. Potencjał ofensywny obu zespołów jest dość duży. Jeżeli wynik meczu szybko się &quot;otworzy&quot; to jestem niemal pewny, że w tym spotkaniu zobaczymy parę bramek.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jeszcze słówko odnośnie spotkania w Płocku, bo pytania się pojawiają.
Wisła nie lubi grać z drużynami, które bronią się głęboko. Dla Puszczy nawet punkt będzie sukcesem i będą szukać swoich okazji z kontr. Sami zawodnicy mówią, że wolą grać z taką Arką Gdynia niż z Puszczą. Nie ma w sumie czemu się dziwić. Z Arką wystarczyły 2-3 szybkie podania by stworzyć sobie sytuację bramkową, a z Puszczą będzie trzeba drążyć skałę.
Nafciarze z meczu na mecz grają coraz ciężej, ale oczywiście to oni w dalszym ciągu są faworytem. Puszcza to obecnie poziom II-ligowy.

funias 691

funias

Użytkownik
Połowa/Cały mecz - Dolcan Ząbki/Dolcan Ząbki ⛔
3,25 William Hill

Spotkanie w ramach 7 kolejki I Ligi. Do Sandecji przyjeżdża Dolcan. Sandecja 17 miejsce w tabeli i słaby bilans 1-1-4 i bramki 3-12. Jednym słowem tragedia. Dolcan wyrasta na rewelacje rozgrywek według mnie. Drugie miejsce, bilans 4-2-0 i bramki 16-5! Strzelają bardzo dużo a gospodarze z Nowego Sącza dużo tracą.
Ostatnie spotkanie zarówno Sandecja jak i Dolcan wygrywały. Piłkarze z Nowego Sącza wygrali 2-3 w Rybnikiem na wyjeździe przegrywając już 0-2 więc to jakiś sukces, ale dla mnie to po prostu jedna jaskółeczka, która nie zamaże bardzo słabej jak dotąd postawy piłkarzy z Nowego Sącza. Dolcan pokonał u siebie Flotę 2-1.
Z 6 rozegranych meczy aż w 4 Sandecja przegrywała do przerwy. Do przerwy piłkarze Ryszarda Kuźmy nawet nie strzelili bramki. Również czterokrotnie przegrywali drugą część spotkania. Jednym słowem słabiutko to wygląda i uważam, że Dolcan może spokojnie objąć prowadzenie już w pierwszej części gry i nie oddać go do końca meczu. Są bardzo poukładani w defensywie. Lepiej bronią tylko PGE GKS Bełchatów, Stomil Olsztyn i Arka Gdynia.
Podsumowując uważam, że Dolcan spokojnie będzie kontrolował przebieg tego meczu. Kurs bardzo zachęcający i chociaż to tylko nasza nieprzewidywalna liga to jednak decyduję się go zagrać. Powodzenia i pozdrawiam.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Sandecja Nowy Sącz vs Dolcan Ząbki @ Dolcan over 1.5 @ 1.909
Sportingbet​

Spotyka się najlepsza ofensywa z prawie najgorszą defensywą (gorsza jest tylko obrona GKS Tychy) w lidze. Dolcan jak to wspomnieli koledzy wyżej jest łapczywy na gole na jednym nie przestają.
Ostatnio słabiej na wyjazdach. Dwa mecze i dwa remisy. Sandecja natomiast tydzień temu odniosła pierwsze zwycięstwo w Rybniku, ale tracąc przy tym 2 gole. Słabo się prezentują w obronie w tym sezonie.
Sandecja średnio traci po 2 bramki na mecz.

Sądze, że Dolcan dziś spokojnie wygra, a 2 bramki powinny spokojnie wpaść.

americano96 209

americano96

Użytkownik
W przypadku pierwszego meczu rozgrywanego dzisiaj pójdę w trochę nietypowym kierunku, myślę jednak, że są dość dobre przesłanki, by sądzić, że typ wejdzie.
Nie licząc pierwszej kolejki i wygranej Floty z GKS Katowice 1:0 drużyna ze Świnoujścia, za każdym razem traciła bramki jedynie w drugich połowach! Jedynie mecz z Łęczną u siebie w 3 kolejce ułożył się tak, że sami również odpowiedzieli taką samą ilością goli w drugiej części spotkania i mecz zakończył się remisem 1:1. W pozostałych 4 potyczkach Flota przegrywała drugie połowy, niekiedy co prawda już w doliczonym czasie, ale jednak. Coś musi być nie tak albo z ich przygotowaniem kondycyjnym albo z koncentracją...
Tak czy inaczej Kolejarz, nie licząc kilku wpadek jakie zaliczył na początku sezonu drugie połowy rozgrywa zabójcze, strzelając bramki jedynie w drugich 45 minutach.
Dlatego też patrząc na te osobliwe fakty postanowiłem pokusić się o zagranie w tym meczu zakładu na
Wygrana w drugiej połowie:
Kolejarz Stróże @4.00 bet365
✅
oraz za drobne
Do przerwy/koniec meczu:
Flota/Remis @15 bet365
⛔
Być może i tym razem będziemy mieli okazję zobaczyć scenariusz z dotychczasowych spotkań.
Edit: Flota jak zwykle straciła gola w doliczonym czasie gry, tym samym kolejny raz przegrali drugą połowę, jednak tym razem oznaczało to przysłowiowy gwóźdź do trumny dla drużyny ze Świnoujścia. Trener Baniak może chyba powoli zacząć pakować walizki.
Oprócz tego już mocniej wchodzę w typ na zwycięstwo Wisły Płock. Zgadzam się w zupełności z tym co napisał Ramzesa, Puszcza to pod względem sportowym i organizacyjnym raczej nadal II liga, punkty zaczęli ciułać, ale jeśli będą je dalej tracić u siebie z drużynami takimi jak GKS Tychy, to naprawdę ciężko im będzie przedłużyć swój pobyt w I lidze. Na wyjazdach powinni pełnić rolę dostarczyciela punktów. Myślę, że tak będzie i dziś, bo Wisła prezentuje dobry poziom i drużyna prowadzona przez Marcina Kaczmarka z marszu zadomowiła w górnej połowie tabeli, a po ostatniej wpadce w Stróżach, będą dążyć do tego, aby wrócić na właściwe tory w meczu z beniaminkiem. Puszcza grając na wyjazdach aż tak bardzo nie muruje, albo inaczej: nie potrafi tak bardzo murować dostępu do własnej bramki, więc Wisła owszem, zbyt wielu bramek pewnie nie nastrzela, ale różnica klas obu zespołów powinna być wyraźnie widoczna.
Wisła Płock - Puszcza Niepołomice
Wisła -0,5 @2.02 bet365
✅
Edit: Wisła zgodnie z planem siadła na Puszczy od samego początku i już do przerwy powinno być 3:0, widoczna była różnica nawet nie jednej a dwóch klas! Gracze Puszczy powinni podziękować Sobieszczykowi za jego interwencje, dzięki czemu do końca mogli się jeszcze łudzić, że wywiozą z Płocka remis. Wisła w pełni zasłużenie zgarnęła całą pulę.

wielktriada 4

wielktriada

Użytkownik
GKS Tychy - MKS Chojniczanka Chojnice
Typ: 1
Kurs: 2,35 bet-at-home
Jak dla mnie wysoki kurs na zwycięstwo Tyszan jest miłym zaskoczeniem. Zespół, który w tamtym sezonie zajął nieoczekiwanie bardzo wysokie miejsce w tabeli (przez pewnien czas myślałem nawet, że niespodziewanie awansuje) w tym sezonie spisuje się nie najlepiej. Dzisiaj szansa na przełamanie w co gorąco wierzę.

N 7

nrth

Użytkownik
GKS Tychy - MKS Chojniczanka Chojnice
Typ: 1X
Kurs 1,43 Mararthon
Tak jak kolega wyżej pisze, Tychy bardzo słaba forma jednak muszą się kiedyś przełamać. Z kim jak nie z Chojnicami które ostatni mecz wygrały 5 kolejek temu ! Tychy grają w Jaworznie jednak są już przyzwyczajeni do tego stadionu. Ostatnio zremisowali na wyjeździe z Puszczą więc nie widzę powodu dlaczego nie mieli by ugrać minimum jednego punktu.

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Termalica- GKS Bełchatów
Over 2.5 @ 1.95 Unibet⛔ 1-0

Dzisiaj o 12:30 odbędzie się spotkanie rozpędzonego lidera I ligi GKS Bełchatów z Termalicą. W Niecieczy wszyscy liczą na przebudzenie zawodników Termalicy. Zacznę od gości tego spotkania. Jak już wspomniałem Bełchatów jest liderem i pewnym krokiem zmierza do ekstraklasy. Poziom piłkarskie GKS-u przewyższa większość ekip z I ligi. Trener Kiereś ma duży kłopot bogacwta. Opiekuna Brunatnych najbardziej musi cieszyć świetna dyspozycja dwójki znakomitych bliźniaków. Bracia Makowie powoli stają się najbardziej wyrazistymi postaciami pierwszej ligi, a forma strzelecka Michała musi powodować u obrońców Termaliki spory niepokój. Młody supersnajper strzelił w trzech ostatnich spotkaniach aż pięć goli.

Termalica z kolei zaczęła ten sezon fatalnie i na dzień dzisiejszy zajmuje 15 miejsce z 6 pkt. Podopieczni Radolskiego wygrali tylko jedno spotkanie, trzy zremisowali i dwa przegrali. Ale nie oszukujmy się, to nie jest zespół który będzie się pętał w dolnych rejonach tebeli. Tam nie grają ogórki i tylko kwestia czasu kiedy ten zespół zacznie wygrywać. Dzisiaj dla Termalicy będzie prawdziwy test. W mojej ocenie wcale nie stoją na straconej pozycji.
Radolsky rozczarowany nieskuteczną grą swoich podopiecznych zwiększył konkurencyjność w przedniej formacji poprzez zakontraktowanie Kujawy i Schulmeistera. Sytuacja kadrowa uległa znacznej poprawie, tym bardziej że do pełnej sprawności wrócili Olszar i Ceglarz.

Siła ofensywna tych zespołów jest tak duża, że aż strach by było nie zagrać w tym spotkaniu overa po fajnym kursie. Dzisiaj w Nieczeczy zobaczymy otwarte spotkanie z wieloma sytuacjami podbramkowymi. Nieciecza będzie u siebie zmuszona zaatakować, a to jest tylko młyn na wodę dla zespolu z Bełchatowa i ich szybkich bliźniaków. Termalica swoje argumenty również posiada i dzisiaj swoje szanse na strzelenie bramek dostanie. Tutaj będą gole jak nic.....polecam.

americano96 209

americano96

Użytkownik
Zapominasz lub lekceważysz to ile bramek stracił w tym sezonie GKS Bełchatów - w 6 meczach tylko DWIE, wynik naprawdę rewelacyjny, nawet w I lidze. Termalika zagra co prawda z nowym nabytkiem Kujawą (i być może również z Schulmeisterem) z przodu, ale bez kreatywnego Pawlusińskiego, co oznacza że może zabraknąć podań do napastników. Nie sądzę też żeby Nieciecza rzuciła się na hurra do ataków w starciu z tak doświadczoną drużyną jaką jest Bełchatów.
Ja ten pojedynek widzę bardziej jak np. ten z Grudziądza (vs. GKS), w którym przez cały mecz szarpały i jedna i druga drużyna, ale w regulaminowych 90 minutach nic z tego żadnej ze stron nie wychodziło i dopiero sama końcówka oraz sytuacja z czerwoną kartką dla Olimpii przyniosła dwie bramki GKSowi.

gujon301 951

gujon301

Użytkownik
Zapominasz lub lekceważysz to ile bramek stracił w tym sezonie GKS Bełchatów - w 6 meczach tylko DWIE, wynik naprawdę rewelacyjny, nawet w I lidze.
Nie lekceważę. Ale dotychczasowi przeciwnicy Bełchatowa mnie nie przkonują i w mojej ocenie drudno oceniać defensywę Bełchatowa na tle Puszczy Niepołomice czy Chojniczanki. Bo np już z Miedzią mogli stracić wiecęj niż jedną bramkę. Myślę, że o defensywie Bełchatowa będziemy mogli powiedzieć więcej po dzisiejszym meczu.
Ja swojego typu na Over nie opieram tylko na ewentualnej sile defesywy. Siła tych drużyn to przede wszystkim potencjał ofensywny. I to możę wystarczyć do pokrycia overa.
Oczywiście tutaj może się zdarzyć wszysto....ale to jak w każdym meczu;)
Po spotkaniu będziemy wszystko wiedzieć.
Ps. Bełchatów dzisiaj bez pomysłu. Termalica była lepsza i zasłużenie wygrała.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Edit: Wisła zgodnie z planem siadła na Puszczy od samego początku i już do przerwy powinno być 3:0, widoczna była różnica nawet nie jednej a dwóch klas! Gracze Puszczy powinni podziękować Sobieszczykowi za jego interwencje, dzięki czemu do końca mogli się jeszcze łudzić, że wywiozą z Płocka remis. Wisła w pełni zasłużenie zgarnęła całą pulę.
Seweryn Kiełpin w końcówce uratował zwycięstwo dla Wisły. Dwa razy niesamowicie pofrunął i wyciągnął główki praktycznie na linii bramkowej. Pierwsza połowa dla Wisły, ale w drugiej zabrakło już zdecydowania.
Sekulski po wejściu mógł skończyć mecz na 2:0 z kontry, ale woleli mieć nerwówkę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom