Typy na niedzielę (1kolejkę):
Rosja-W.B -10.5 typ 1
Anglia bardzo nieprzewidywalna, przegrywa z Belgią, z Tunezją. Analiza wyżej
Hiszpania-
Chiny -20.5 typ 2
Zwycięstwa w meczach towarzyskich z Australią mało przekonujące. Z Argentyną 105-85 a
Argentyna na podobnym myślę poziomie co
Chiny
Nigeria-Tunezja -10.5 typ 2
Mecz na granicy zwycięstwa 10 punktami. Jak wiemy Nigeria atletyczny zespół, Tunezja za to szybka, dużo przechwytów. Raczej pogromu Tunezji bym się nie spodziewał (wygrana z UK ostatnio też ładna)
przepraszam, nie mam za wiele do powiedzenia, ale proszę nie kasować tego posta. Jedyne co mi przychodzi do głowy, żeby jakoś skomentować tą opinię to: ????
Hiszpania pokonała w barcelonie Argentynę 20 punktami.
tak, to fakt niepodważalny. chodziło mi bardziej jednak o drugą część zdania, że ta drużynka, która nie potrafi sobie poradzić z Polakami na początku przygotowań i z Waczyńskim na pfie, jest niby na PODOBNYM poziomie co
Argentyna, gdzie grają tacy zawodnicy jak Ginobili, Scola, Prigioni, Nocioni czy Delfino. Uwierz mi - zgrzeszyłeś tym co napisałeś i jeżeli Bóg byłby fanem basketu, to raczej nie chodziłbyś jeszcze po ziemskim padole
1.Chińczycy awansowali do IO
2.W meczu z Polską nie grał 1 rozgrywający Liu Wei i "gwiazda" Yi Jian
3.Chińczycy dobrze zbierają (wysocy zawodnicy)
4.Czy zagram ten typ to zalezy od wyniku dzisiejszego
USA-
Hiszpania
5.
Hiszpania słabiutko męczy sie z Australią?wtf?
jeszcze jest dobra oferta na mecz
Brazylia-
Australia w zamian za Chinoli
1. no łał, a co to za odzwierciedlenie poziomu? Dostać się na IO w kosza ze strefy azjatyckiej to żadne osiągnięcie.
2. W pierwszym meczu grali i co? Wymęczone zwycięstwo, bardziej przez nasze błędy w końcówce.
3. Czy w ogóle mówią ci coś takie nazwiska jak : Ginobili czy Scola?
Ad.3
Mój drogi Manu gra na SG(przynajmniej w SA) a Scola został zaamnestiowany przez Houston (troche nie fair, ale pozostawmy to), więc nie mów mi tu o Manu który jest shooterem a nie CENTREM albo PF.
Fakt jest oczywisty że
Argentyna ma dobry skład (chyba 4 z 5 gra/ło w nba) co pokazali w meczu z
USA
Ad.1 Fakt
Ad.2 Oglądałem ich na Stankovic Cup i pokazali sie z bardzo dobrej strony więc nie sądze żeby dostali baty od Hiszpanii, która nie szaleje póki co...
Tak jak mówie ten typ zależy od dzisiejszego wyniku
USA-
Spain.