>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Najbogatszy bukmacher internetowy pod względem usługi Live.

matiaspl 3

matiaspl

Użytkownik
Jak w temacie, prosiłbym o podanie sprawdzonego buka z bardzo rozszerzoną ofertą Live. Za niedługo troszkę pieniążków wpadnie i chciałbym spróbować swoich sił.

Będę testować tzw. kontry. Wybieram mecz z kursami (przybliżonymi) : 2,2 ; 3,3 ; 2,7 (odpowiednio 1;X;2) . Obstawiam przed początkiem meczu 100 zł na X, daje nam to wygraną rzędu 330 zł. Im dłużej remis się utrzymuje, tym zwiększają się kursy na wygraną drużyn. Gdy dojdą powyżej kursu 3, stawiam kolejne dwa kupony po 100zł na 1 i na typ 2. Następnie nie muszę się już martwić o wynik spotkania bo i tak będę na ✅ . Ale co z sytuacją kiedy któraś z drużyn strzeli gola zanim kursy zwiększą się do ~3 ?! Jeżeli &quot;1&quot; strzeli gola kurs powinien skoczyć bardzo w dół, będzie to rzędu 1,4 ~ 1,6 . Obliczamy stosunek procentowy wygranej powyżej 300 zł i za taką stawkę zwieramy zakład na typ 1. Za resztę gotówki którą przeznaczymy na dane wydarzenie (w tym wypadku 300 zł) zawieramy zakład na &quot;2&quot;. Należy pamiętać by zawrzeć go wtedy, gdy kurs*stawka&gt;300.

To tyle, reasumując proszę o sprawdzonego buka z bogatą ofertą Live. Mile widziane komentarze odnośnie sposobu gry z &quot;kontr&quot;.

Otrzymane punkty reputacji: +2
matiaspl 3

matiaspl

Użytkownik
Także myślałem nad Bet365 albo Sportingbetem gdzie już kiedyś miałem konto ;)
Co do tego systemu to fakt, nie jest on idealny, ale można go zmodernizować. Nie obstawiać przed meczem remisu tylko czekać na rozwój sytuacji. Tutaj taki przykład meczu który analizuje na sucho na Live.
Aberdeen - Mortherwel początkowe kursy 2,2 ; 3,3 ; 3,1
3 minuta gol dla Aberdeen kursy zmieniają się na 1,36 ; 4,5 ; 9
W tej chwili stawiam 34 zł na &quot;2&quot; (kurs 9) oraz 66 zł na X(kurs 4,5).
Wygrana z &quot;2&quot; to 306 zł a z X to 297 zł i czekam na rozwój wypadków.
Jeżeli Aberdeen strzeli gola albo dokończy mecz z 1 bramkową przewagą to stracę 100zł.
Natomiast jest też możliwość że Morthewell strzeli gola wyrównującego, tak jak się stało w tym spotkaniu w 14 minucie. Kursy diametralnie się zmieniły na 2,25 ; 3,1 ; 3,50 .
W takim wypadku wystarczy postawić resztę przeznaczonego kapitału (w tym wypadku 200 z 300 zł) na &quot;1&quot;. Daje to wygraną 450 zł.
Reasumując jeśli wygra Aberdeen jestem na plus 150 zł, jeśli padnie remis albo wygra Mortherwell zwracaja mi się pieniążki (czyt. 300zł).
Trzeba tylko szybko działać i obliczać ile należy postawić na dany kurs by nie być stratnym. Jest oczywiście możliwość pozbycia się 100 zł jeśli druga drużyna by nie strzeliła bramki, lecz można zniwelować straty stawiając resztę pieniążków na mały kurs w 90 minucie. Zawsze to jakieś grosze wpadną ;)

matiaspl 3

matiaspl

Użytkownik
No tak, tylko z tego co czytałem to z tym tradingiem zarabia się grosze na jednym kursie. Przy odrobinie szczęścia można ustrzelić 200-300 zł zysku na jednym wydarzeniu. Szkoda, że nie mam pieniążków na buku bo bym starał się coś zdziałać dzisiaj w LM.
Nie chciałbym otwierać nowego tematu więc zadam kilka pytań tutaj :
Jak przesłać kasę z konta bankowego do konta Moneybookers i ile to kosztuje.
To co wyżej tylko z Moneybookers do bet365.
Powyższe pytania tylko odnośnie depozytu.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Logujesz się na konto moneybookers, klikasz wpłata. Tam masz kilka opcji do wyboru. Przelew24 to opłata 0,90% od kwoty wpłaty. Z pekao masz za darmo.
Z MB do Bet365 logujesz się do B365. Następnie depozyt i klikasz moneybookers. Dalej wedle instrukcji.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
No tak, tylko z tego co czytałem to z tym tradingiem zarabia się grosze na jednym kursie. Przy odrobinie szczęścia można ustrzelić 200-300 zł zysku na jednym wydarzeniu. Szkoda, że nie mam pieniążków na buku bo bym starał się coś zdziałać dzisiaj w LM.

Wygrywasz praktycznie tyle samo nie rozumiem jak można wygrać mało jak np kurs zmienia sie podobnie. Dajmy na to mecz Arsenal-Barcelona dajmy lay na remis za 400zl czyli około 130E przy kursie 4,1 na Lay, gdy pada bramka kurs leci w górę z 4,1 do 6 i kontrujemy klikając jedną liczbę w paragramie np geeks toy i w tym wypadku byśmy byli około 60E na plus niezależnie od wyniku.
Oczywiście i na tradingu można uzyskiwać małe sumy handlowaniu przed meczem wtedy wygrywa się mało i mało się traci.
Więc nie mów że trading jest mało opłacalny, jak zrozumiesz jak to działa to będziesz wiedział, że lepiej grać tak na BF niż gdzie indziej.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
No jak wolisz, ja mówiłem że na bet fair nie trzeba się bawić w dzielenie stawek i obliczanie ile stawiać, a nawet sam sobie ustalić kurs za jaki chcemy sprzedać i jak jesteśmy pewni typu możemy odejść od komputera;)

G 46

ghs

Użytkownik
Tutaj taki przykład meczu który analizuje na sucho na Live.
Aberdeen - Mortherwel początkowe kursy 2,2 ; 3,3 ; 3,1
3 minuta gol dla Aberdeen kursy zmieniają się na 1,36 ; 4,5 ; 9
W tej chwili stawiam 34 zł na &quot;2&quot; (kurs 9) oraz 66 zł na X(kurs 4,5).
Wygrana z &quot;2&quot; to 306 zł a z X to 297 zł i czekam na rozwój wypadków.
Jeżeli Aberdeen strzeli gola albo dokończy mecz z 1 bramkową przewagą to stracę 100zł.
A teraz odróbmy matematykę. Jak buk daje kursy 1,36; 4,5; 9, to znaczy, że według jego analityków, który co nieco o piłce wiedzą, to szanse na to, że stracisz stówę wynoszą 69%, remis to 21%, zwycięstwo Motherwell to 10%.
Dodajmy ułamki - po dziesięciu takich meczach:
- 7 razy (69%) przegrasz tę stówkę (-700 zł),
- 2 razy wygrasz za remis (+394 zł),
- 1 raz wygrasz za Motherwell (+206 zł).
Jaki jest bilans? Otóż po dziesięciu takich meczach tracisz 700 zł, wygrywasz 600 zł, czyli jesteś 100 zł na minus.
Nie da się, nie jest możliwe, nie da rady być na plusie w dłuższym okresie czasu grając na podstawie samych tylko kursów.

Otrzymane punkty reputacji: +10
Do góry Bottom