>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyróżnione posty

• Zamknięty
Skoki narciarskie 2020/2021 - Titisee-Neustadt...
J. Wolny - P. Żyła 2 @2.30 Betsson Oj, betsson trochę zaszalał z kursami, więc trzeba skorzystać. Jakub od występu w Rosji miał przerwę w zawodach Pucharu Świata, nie poleciał na MŚ w lotach, a jest świetnym lotnikiem. Odpoczął, poskakał w Pucharze Kontynentalnym , gdzie wygrał jeden z konkursów i powrócił dziś w znakomitym stylu, bo dzisiejsze jego próby to miejsca 16,2 i 9. Nie wiem jak będzie jutro, na pewno dojdzie lekka presja związana z dobrym wynikiem, ale mimo wszystko 10-15...
Odp
32
Wyświetlenia
9886
Najlepsze analizy stycznia 2021 (2-3. miejsce)
  • Zamknięty
Granerud - Kubacki, typ 1, kurs 1,6 STS, stawka 6/10 1.trening, 2.trening, prolog, seria próbna, 1.seria konkursu, 2.seria konkursu Granerud - 3, 6, 1, 4, 3, 2 Kubacki - 13, 3, 2, 11, 1, 15 Norweg czuje się tutaj bardzo dobrze i skacze bardzo równo. Na 6 skoków ani razu nie spadł poza TOP6. Niestety Dawid mocno w kratkę, topowe skoki przeplata średniakami. Wczoraj w drugiej serii Dawid miał średnie warunki skoczył 'tylko' 128 metrów. Dla porównania Granerud w pierwszej serii miał...
Odp
32
Wyświetlenia
9886
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Granerud H.E. wygra @3,75 sts Faworytów do zwycięstwa jest tutaj dwóch a konkretnie Granerud i Stoch, ewentualnie zagrozić może jeszcze jedynie Kubacki a reszta raczej nie powinna się liczyć. Wczoraj wygrał Kamil, lecz porównując warunki w jakich obaj skakali to na zdecydowanie lepsze trafił Kamil. Granerud pomimo nie najlepszych warunków poradził sobie bardzo dobrze a jego strata do Stocha nie była duża zbyt duża i głównie wynikała z not za styl. Norweg szczęścia do warunków nie ma ale...
Odp
32
Wyświetlenia
9886
Wyróżniony post
  • Zamknięty
KONKURS INDYWIDUALNY #2 Freund vs Steiner -> @1.45, forBET Wąsek vs Freund -> @2.01, STS Już w czasie TCS widać było w jego skokach lekką poprawę. Wczoraj Niemiec zaprezentował się całkiem solidnie. Noty za kolejne próby dawały mu następujące lokaty: 27 (126 m), 21 (129 m), 21 (127 m). Ostatecznie wylądował na 24. miejscu. W 2. serii konkursowej otrzymał tylko 52 pkt. za styl i nie jestem w stanie sobie przypomnieć czy było to spowodowane słabym lądowaniem, czy surowo potraktowali go...
Odp
32
Wyświetlenia
9886
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Na jutrzejszy konkurs nie ma już takich perełek jak na dzisiaj , ale coś się zagra. Jutro liczę na poprawę lokat Paschke oraz Sato. Betsson wystawił już kursy i póki co zagramy: K. Geiger - Y. Sato 2 @2.45 Betsson Nie wiem czy na innych stronach będą wyższe kursy, ale mi taki odpowiada. Niemcowi ewidentnie ta skocznia nie leży, rok temu przecież również był w bardzo dobrej formie , a zajmował tutaj odległe lokaty. W tym roku jest jeszcze gorzej, dziś najgorsze , bo 25 miejsce w sezonie...
Odp
32
Wyświetlenia
9886
Wyróżniony post
  • Zamknięty
KONKURS INDYWIDUALNY #1 Granerud, V -> @4.00, forBET Stoch vs Granerud -> @1.95, forBET & Betclic & eWinner & ETOTO Granerud, TOP3 -> @1.60, forBET Nie mogę przejść obojętnie obok takich kursów. TCS to już historia. Skok z 1. serii konkursowej w Innsbrucku zdecydowanie podciął skrzydła Norwegowi i nie nawiązał już walki o zwycięstwo w turnieju w Bischofshofen. Poza tym skokiem (w trudnych warunkach) i rezultatem z 2. serii finałowego konkursu (gdzie wszystko było już jasne), noty...
Odp
32
Wyświetlenia
9886
Wyróżniony post
Do góry Bottom