Przeglądałem to forum to widzę ze co niektórzy to nie dość ze znają się na każdym sporcie to i na wszystkim innym od Covid przez szczepionki po wojnę a historie poznają na szybko z Wikipedii . Większość w 4 literach była kupę widziała … jak im się krzyknie ustawiaj flagę na profilowe to ustawiają , jak zaloz maskę to zakładają - zero samodzielnego myślenia … z miesiąca na miesiąc to ludzie w naszym kraju prezentują coraz większy ciemnogród ….
Niby dorosli ludzie a odstawiaja taka dziecinade i robia gowno afery prawie jak ci idoci z jutuby jak kasio, rafonixy czy inne przyglupy tylko, ze im przynajmniej za to placa
Po co tutaj spamujecie jakieś swoje gorzkie żale ? Typujemy a nie płaczemy….weźcie jeden z drugim zarobicie stówę czy dwie a nie płacze i tematy z 4 liter ….
Tak pisał 7 lutego... Sami oceńcie teraz te słowa... Jak pisałem wcześniej - za to co pisał powinien momentalnie wylecieć z forum, które teraz jest w niebiesko żółtych barwach. Taka to osba mnie właśnie atakuje/atakowała, a teraz się żali na "złych adminów"
Ale taka jest prawda po co sie wgl maja tam pchać polacy??? Co juz zapomnieliscie jak nam podziekowały inne państwa po 2 wojnie? Lub nawet w trakcie? Gdyby nie to że Hitler zaatakował inne kraje pomocy byśmy nie dostali i dziś jeden z drugim by szprechał... zreszta żydzi też nam podziekowali... do dziś dziękują
Aadam1890, na mnie na tym forum to tak jechano i obrażano, że szkoda słów... Zresztą sam tak robiłeś... I dopiero od czasu nowej administracji jest obiektywnie... W ciągu ostatnich 2 lat miałem już 2 bany, ale ty wiesz lepiej...
psychol32, bo są równi i równiejsci mój imiennik musi chyba sie niezle wypisac szefostwu bo slowa na niego nie pozwola powiedziec a on moze innym docinac...
Ja to odbieram tak jakbyście kopali leżącego naprawdę , wyśmiewanie się z jego osoby jest totalnie nie na miejscu . Już naprawdę macie chyba nudne życie ze czepiacie się takiej osoby