Mendieta masz swój rozum, nie wylewaj tu żalów na gościa który robi super robotę tutaj, wiele razy korzystałem z jego typów i wchodziło. Graj za 1zl wszystko co podaje to będziesz na +, najlepiej narzekać, sam zrób jakąć analizę i udostępnij
Ktoś tu mówił aby odwrotnie grać, Przykad Mark1978,,, Ja pier... któryś raz gram za drobne do Singla i cały czas jego mecze nie wchodzą , Jak nie Wczoraj Czeska liga , dziś handicapy niemców , a co wcześniej to już nie pamietam , Ja wiem Renoma ...
Oglądałem w całości 1T i po prostu Kanada grała dobrym forecheckingiem na połówce Niemców stad taki wynik. Niemcy zaskoczeni natomiast w drugiej części grali już lepiej. Myśle, że coś strzelą i zbliża się do Kanady.
Aadam1890, prosiłem tylko o zaknięcie tematu pandemii bo pandemia się kończy. Ale decyzja słuszna i to z wielu powodów. Głównym celem forum na być zarabianie na betach.
to tak jak z tymi wszystkimi, którzy nie podają żadnych typów, nie piszą analiz, ale jak ktoś nie trafi to pierwsi do krytyki i wytykania błędów, niech najpierw każdy spojrzy na siebie, a dopiero później ocenia innych