Zawsze mi się podobało zachowanie Djokovicia po meczach, zwłaszcza przegranych. Dużo szacunku do rywala, który go ograł, i jakoś nie śmierdzi to fejkiem.
Niestety sts przyjął żużel tylko za 2 stówy. Coraz bardziej plusuje u mnie Totalbet, gdzie gram od dwóch tygodni. Przyjęli za 1000 zł.Bez limitu, póki co.
Fajnie czasami pograć tutaj coś z forum. Dzisiaj kozak gość z juniorskim żuzlem. Jak ostatnio typ wejdzie A póki co jest dobrze to za półtorej koła, ponad 4 k wleci. Powodzenia.
@tomcioomen666, gram wszystko, oprócz WTA. Omijam kobiecy sport. Tego nawet oglądać się nie da bo poziom dużo niższy niż u mężczyzn i brak w tym szowinizmu. Taka prawda.
psychol32, Podobnie. Dzięki za ogarnięcie. Czekamy dalej, jeszcze jest szansa na fajna sumkę dzisiaj. Szkoda bo dwa kupony z plusami - Zagłębie, Northampton na minus przez Maribor. Czekałbym Na Liverpool.
Nie przypuszczalbym. Dzięki, bo reprymenda na ogarnięcie się zawsze jest dobra. Jeszcze kilka kuponów w grze, ma czele z ostatnim typem tego kozaka na juniorki żużel. Gościowi się należy flaszka za to.
@gubernator_nh, śledziłem ten koln i wyglądało to, ze będzie win. I postawiłem chwile przed tym jak bramkę stracili. Jakie to frustrujace, ze większe kursy wchodzą, a przyje.ie coś za więcej o niższym kursie i nie wchodzi.