>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

B brajan82:
@gubernator_nh, A mógłbyś wrzucić poprzednie combo to co nie weszło?? Albo link do kup
B brajan82:
Miałem gola Stuttgartu w pierwszej połowie w meczu z bayernem. Weszło miło. Koln mnie zawiódł w meczu u siebie z wilfsburgiem. Myślałem, ze powalczą o lepsze puchary. A jakoś wydaje mi się, ze stuttgart ich tez pociśnie dziś luczac, ze hertha przegra.
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, tydzień n temu zagrałem remis w meczu Bayern - Stuttgart dzisiaj widzę remis w Dortmundzi
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, też będę grał Termalica tylko szukam czegoś do dubla żeby stawkę zmniejszyć. Myślałem o Hercie z remisem
B brajan82:
Stuttgart zostanie w lidze
B brajan82:
A jak stuttgart pogoni tych leszczy z koln, to przy porażce herty z bvb
zellt zellt:
W sumie to jeszcze Lubin moze poleciec (na fortunie kurs 4,00)
zellt zellt:
Wlasnie o to mi chodzi, ze kluczowy mecz mieli w lecznej i meczyli sie mkcno
B brajan82:
Termalica?? A jak im poszło z leczna. Jeśli chcieliby zostać w lidze to był właśnie TEN mecz do wygrania.
zellt zellt:
Bo ostatnio tak srednio im poszlo w Lecznej
zellt zellt:
Termalica bierze Piasta ?
paga paga:
B brajan82, wiem, kupony puszczane w poniedziałek, razem z Karlovarsko, Szukałem czegoś do trebla, Lipsk zawiódł ostatanio kilka razy, wystarcza im remis, ale wątpię, żeby zagrali na remis. Jedna głupia bramka pod koniec i lecą z LM.
zellt zellt:
Uwazam, ze tu bedzie bardziej przekret jak Lech tego nie wygra (pod mase pieniedzy z buka)
paga paga:
psychol32 psychol32, masz rację psychol i nie raz jakaś śmieszna kartka czy karny krzyzowaly plany, zobaczymy. Mam pograne na 11 k, więc liczę j na Lipsk i na Lecha. Zagram jeszcze na dzisiaj za 1k Tondele, Salernitane z remisem i rozmyślanie nad czymś jeszcze do trebla.
zellt zellt:
@gubernator_nh, jakos w Legii sie bali, pamietam jak zagrali "po lisciach"
B brajan82:
paga paga, i co grasz w meczu Lipska? Im remis wystarczy do utrzymania pozycji.
elalma elalma:
Podziwiam niektórych, że wciąż wierzą w "piękno sportu", uczciwość piłkarzy i że to wciąż chodzi tylko o piłkę, Lech weźmie to luźno ale kurs i tak jest niewarty gry
zellt zellt:
Ale juz klub Warta, pracownicy, sponsorzy, wlasciciele w dupie tego nie maja
zellt zellt:
Oni predzej sie teraz zastanawiaja jak to kosmetycznie rozegrac, zeby nie bylo widac
psychol32 psychol32:
zellt zellt, po czwarte piłkarze Warty w większości to najemnicy i mają na to w......e
zellt zellt:
Lech moze wtopic ale watpie. Po 1 jest zdecydowanie lepszy, Po 2 Warta o nic, Po 3 myslicie, ze pilkarze Warty mieliby zycie w Wielkopolsce jakby "zabrali" mistrza Lechowi ?
tenis_de_mesa tenis_de_mesa:
Akurat takie mecze wykraczają poza pojęcie "to tylko piłka", za dużo powiązań biznesowych jest, by Warta mogła urwać punkty Lechowi, ale każdy ma swój rozum i zrobi to co uważa.
mmatips mmatips:
Dzisja Blachowicz przed czasem po 4.50. On lubi takich wysokich „ujexxxxać”
psychol32 psychol32:
Takich kursów w Ekstraklasie się nie gra
psychol32 psychol32:
paga paga, to tylko piłka przypadkowa bramka, czerwo i po Lechu
Psychosocial Psychosocial:
A niby co ma gadać trener Warty? Gdzie wy żyjecie? Jakby powiedział, tak odpuszczamy albo nie mamy szans etc..to by dopiero było..
paga paga:
*kosi
paga paga:
Gada jakby nie wiadomo jakimi kozakami byli, Lech ich mówi nawet gdyby zagrali na stopro. Taka prawda.
paga paga:
@gubernator_nh, zobaczymy, trochę
paga paga:
Od poniedziałku czekam na Lipsk oraz Lecha i dość duża kwota właśnie. Mam nadzieję, że Warta nie zrobi numeru. Lipsk może zagrać na remis, choć w to nie wierzę. Dzisiaj jeszcze zagrana Tondela, Willem II na jutro, Mallorca. Gram Ci, którzy się bronią przed spadkiem. Powodzenia.
cinas89 cinas89:
Co gramy?
P p1otr:
Kambodża wygrywa z Filipinami w siatkę po kursie 11. Mecz trwa
paga paga:
Wczoraj zawiodła mnie Bastia. Prowadzic przez całe spotkanie, żeby stracić dwie bramki w 90 minucie. No nic, dzisiaj działamy dalej.
deepred deepred:
Looney 11 zbiórek w pierwszej kwarcie. Wow
deepred deepred:
I piękne g7 w ogródku. Może wszyscy dojadą 😁
Ori1995 Ori1995:
Boston win gg
Ori1995 Ori1995:
Po meczu już jest i tak
deepred deepred:
Ale wiadomo to tylko teoria :)
deepred deepred:
Boston może w pewien sposób spróbować wyeliminować Giannisa, mam głównie na myśli mądre ustawianie się w pomalowanym kiedy chłop wjeżdża pod kosz i wymuszanie fauli w ataku.
xamon xamon:
deepred deepred, aa rozumiem, względy kibicowskie, na pewno ciekawe starcie przed nami , Giannis wątpię że to wypuści, ale zobaczymy :D
deepred deepred:
xamon xamon, niee, nie gram nic, ale ja stary Bostoniak :)
Ori1995 Ori1995:
Myślałem, że domkną mecz, ale włączyli im się Goldeni
Ori1995 Ori1995:
kurde :(
mmatips mmatips:
Teraz Watanabe za 3.45 weszło :)
mmatips mmatips:
Wszystko jak leci od karty wstępnej
mmatips mmatips:
Ale bellatorek wchodzi jak w masełko
xamon xamon:
deepred deepred, spoko a co kolejny raz Boston dajesz ? 2 dni temu co innego pisałeś xd
deepred deepred:
xamon xamon, życzę Ci dobrze, ale oby Ci Bucks nie weszli
D daayvit:
Tomcio ostatnio narzekał na zdrowie, oby wszystko ok
psychol32 psychol32:
Widzę że jakaś dupeczka z chorągiewko będzie biegać
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, siedzę na trybunach. Nie wiem czy Ci Jaga wejdzie bo oni z Legią to często mają obsraną zbroję, dzisiaj mega defensywnie widać że gra na remis a to się może źle skończyć
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, nie wlazło ale po 3 kwartach zagrałem all in handi +22,5 i wlazło na luzie
inkub1986 inkub1986:
No co nagle przestała grać normalne
psychol32 psychol32:
paga paga, spoko mi to zajęło 2 minuty
paga paga:
Sete.
paga paga:
psychol32 psychol32, Nie mam za bardzo czasu, żeby sprawdzić czy 3 pkt już zostały naliczone drużynie Seta.
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, u mnie też zagrane tsu Tbilisi w kosza po 3.95
Ori1995 Ori1995:
W tym turnieju *
Ori1995 Ori1995:
26 meczy win i na 6 setów 2 sety 6-0 :D
Do góry Bottom