tony_parker, no coz miałeś rację 0:0 . Nawet 7 minut doliczonych do końcowego nie pomogły ale w Statach była.miazga i tymbardziej ,że to Egipt ,gdzie bramki szczególnie lubią padać w extra time
No to niech nie pisze ze jedno spotkanie mu wyszło. Pozorantem to jesteś Ty, typowy Janusz, bez odbioru bo pewnie nie wymieniłbyś żadnych nazwisk które zasługiwały na grę w repce w tamtych latach
Kkubaion, chłopie oglądam ręczna od Naszej złotej ekipy. Od 2007 i Daszek to pozorant. Wszyscy to widzą, a ja się zastanawiam kto och powołuje do repry jak są tacy specjaliści tam jak Ty.
Od kiedy wy ręczna oglądacie? Przecież Daszek do 2018 r. Prezentował dobry poziom w porównaniu do wielu naszych szczypiornistow. A co do Śliwki to polecam obejrzeć spotkania ZAKSY
Dla mnie to jest tak samo z Zielińskim w piłce, od X lat ch*ja gra w kadrze, a oni i tak liczą, że mu się w głowie przestawi. Nic mu się nie przestawi, bo tam nic nie ma.
Zastanawia mnie, który selekcjoner w końcu zrozumie, że Śliwka w kadrze to pozorant i tak klepać to można kobitę w poślady, a nie piłkę na takim poziomie. Dla mnie to taki drugi Daszek.