>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Cabron Cabron:
Goffin pięknie zaczyna 😎
Cabron Cabron:
adik1992 adik1992, coś tam mu doskwiera jakiś ból pleców. Niech krwczuje, to mi hancidapna Djokovica uratuje 😂
Cabron Cabron:
M Mendieta1992, myślę, że mecz na spokojnie
Cabron Cabron:
adik1992 adik1992, zgadzam się . Przecież ten ćwierćfinał to był jakiś dramat. Jakbym nie interesował się tenisem na i włączył to spotkanie w tv, to bym spokojnie uwierzył, że to jakiś challenger
adik1992 adik1992:
wygrana z pary Jabeur - Bouzukova jak dla mnie pewne 2:0 w półfinale z Marią po tym co widziałem w meczu niemek. Fajnie odbijały ale nie ten poziom.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Chociaż żeby ten Goffin ugrał . Bo widzę , że sinner zjazd do bazy
M Mendieta1992:
Bouzkova jest w stanie seta ugrać?
Ori1995 Ori1995:
Kiedyś dasz rade
Ori1995 Ori1995:
Dobrze było sinner
adik1992 adik1992:
Cabron Cabron, tu nawet nie chodzi o to że Nole wygrywał już takie mecze, poprostu Sinner nie jest jeszcze w stanie zagrać 4 czy 5 setów na równym wysokim poziomie
Cabron Cabron:
supermario supermario, będę w ciężkim szoku. Bo Nole takich meczu już wygrał od groma. On jest specjalistą od wracania z 2:0 i wchodzenia w głowę rywala
supermario supermario:
Sinner to weźmie w piątym secie :)
Sinner z 2:0 obsrane gacie i zjazd do bazy ? Nie wierze ,że po prowadzeniu takim i teoretycznie zbudowaniu sobie pewnosci siebie nagle nie wiadome co się dzieje w takim baniaku i przegrywa
G gruchagruchsonn, dobra teraz widzę . Dzięki szefie
G gruchagruchsonn:
Polsat Sport news masz goffina
Cabron Cabron, pobrany po 2,50
Cabron Cabron:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, Goffin jak najbardziej do gry
Cabron Cabron:
S skazany10, ten starszy to chyba Tomaszewski i on to gadal
Acha to zajebisty Polsat . Pisze ,że na Polsat Sport premium będzie pokazywany mecz Goffin - Norrie , a tu zdublowany mecz Djoka. I za co tu płacić ?
S skazany10:
Jak to komentuje Wanio od siatkowki co sie na tenisie nie zna i ten starszy co komentuje z 50 lat
Goffin do gry ?? Ktoś mógłby pomóc ? Oglądałem go z humbertem i omijając pierwszy set i potem zastój mózgu w czwartym , gdzie już miał przełamanie i serw przy 2:1 to wygląda mega dobrze . Z Tiafoe widziałem tylko pierwszego seta i też mega fajnie , a Amerykanin biegał jak szalony do wszystkiego , a pomimo tego Goffin dał rade
Cabron Cabron:
Ale mnie grzeje ten drugi komentator. Gość się podnieca, że mecz turnieju 😂 przecież Nole nic nie grać od początku, a Sinner wręcz przeciwnie. Było już tutaj kilka lepszych spotkań. Przed chwilą też ładna wymiana, a gość gada, że wymiana turnieju haha jak wczoraj było kilka lepszych w meczu Nadala z Zupą
supermario supermario:
Jeszcze kikla takich piłek Sinner wygra i to Nole się może obsrać
supermario supermario:
Nasuwa się myśl że Nadal chyba wuźmie ten turniej
Ori1995 Ori1995:
A potem się spalił
Ori1995 Ori1995:
Grek tez kiedy z djoko 2-0 prowadzil
Akurat pograłem Sinnera przy 2:1 dla djoka w trzecim i już jest 4:1 dla Nole. No to żeby młody nie narobił kupy..
Cabron Cabron:
Chyba uchodzi powietrze z Sinnera o tradycyjnie skończy się 3:2
adik1992 adik1992:
orientuje się ktoś czy jakiś buk ma w ofercie mś w kosza u17?
C Cybiskorpion:
W dublu z setem Malek
C Cybiskorpion:
A ja debil hahaha zamiast set Sinnera to dałem over 33,5 w dublunz serem Malek
adik1992 adik1992:
paga paga, też na to liczę że nie przepchnie tego meczu Djoko samym nazwiskiem
paga paga:
Mam tylko jedną nadzieję, jak już będzie to 2 0, że ten Sinner go wywali z turnieju, a nie się obsra i przegra 2 3.
robak007 robak007:
Nole już dawno nie jest tym kim był, z wielkiej trójki już tylko Nadal trzyma najwyższą formę.
deepred deepred:
Dobra, ale chłopa wzięli za pięć dwunasta. Karabach jest mega ograny na tym poziomie, grają co roku tą samą ekipą i pod tym samym trenerem. Wg mnie Lech ich nie przejdzie, chociaż chciałbym, żeby im się udało.
Cabron Cabron:
deepred deepred, ciężka sprawa. Nowy trenera Lecha to naprawdę konkretny fachowiec. Trzeba by było zobaczyć jak ten Lech się prezentuje na boisku i ewentualnie na Live coś lapac
deepred deepred:
A tak btw. dzisiaj jak? Bach bach Karabach? Ponad 3 płacą, jak dla mnie x2 jest bardzo dobrą opcją po 1,6
better better:
pograłem rudego bachora po 2,95 i zobaczymy czy udźwignie
deepred deepred:
Jeszcze się przecież mecz nie skończył :) jak będzie 2-0 tak jak z Alcarazem, to będzie trochę inny poziom adrenaliny niż z Carlosem.
better better:
Djokovic wali po autach i jest ganiany przez młodego jak leszcz
Cabron Cabron:
Mnóstwo ludzi pograli over 3,5 seta i jak im Nole utopi i nie ugra seta, to dopiero będzie komedia
robak007 robak007:
Zaraz sinner 3-0
Cabron Cabron:
Zwracam honor tym którzy pisali o Sinnerse bo byłem pewniej, że psychicznie nie ogarnie
robak007 robak007:
Yhynm a rudym który wygrywa to już nie wspomisz 😂
Cabron Cabron:
robak007 robak007, ja również, ale pisząc co Goffin robi na tym etapie turnieju, to czysta ignorancja i chwalenie się niewiedzą, bo Goffin gra tutaj lepiej, niż Norrie
supermario supermario:
Tatjanka set ole, teraz po zwycięstwo
supermario supermario:
Sinner ole
Ori1995 Ori1995:
:(
Ori1995 Ori1995:
A ja koniec końców odpuściłem ten mecz bo bałem się dać set sinnera
deepred deepred:
Dobra, set Sinnera siedzi, teraz zaczynamy granie panie Djokovic.
Gościu w 93 miał sam na sam i w bramkarza uderzył omg ...ale i tak jest milo
robak007 robak007:
Cabron Cabron, trafiłeś jak kulą w płot bo tenis to akurat jedyny sport jaki oglądam a interesuje się ponad 20 lat 🖕
robak007 robak007:
Rudy bierze to 💪💪💪a nie mówiłem 😂
deepred deepred:
Brawo rudy
Ajjj w Singapurze miałem dać over 3,5 i właśnie na 0;4 hougang . Próbuję delikatniej w 81' over 4,5.
Svay Rieng w 90+1 na 1;0 pięknie siedzi egzotyka 😎😎💪💪
Hougang 0:2 !
W Singapurze następny gol przy 0:1 Hougang @1,90
didier_drogba didier_drogba:
Challenger w Porto, Belucci (wracający po kontuzji) kontra Nava, kurs na Brazylijczyka @3,30 chyba przesada co nie? Pokonał już tam Istomina i De Sheppersa seta powiniec minimum wziąć, co sądzicie?
W Kambodży próbuję pierwszy gol Svay Rieng @2,10
Do góry Bottom