adik1992, zgadzam się . Przecież ten ćwierćfinał to był jakiś dramat. Jakbym nie interesował się tenisem na i włączył to spotkanie w tv, to bym spokojnie uwierzył, że to jakiś challenger
Cabron, tu nawet nie chodzi o to że Nole wygrywał już takie mecze, poprostu Sinner nie jest jeszcze w stanie zagrać 4 czy 5 setów na równym wysokim poziomie
Sinner z 2:0 obsrane gacie i zjazd do bazy ? Nie wierze ,że po prowadzeniu takim i teoretycznie zbudowaniu sobie pewnosci siebie nagle nie wiadome co się dzieje w takim baniaku i przegrywa
Goffin do gry ?? Ktoś mógłby pomóc ? Oglądałem go z humbertem i omijając pierwszy set i potem zastój mózgu w czwartym , gdzie już miał przełamanie i serw przy 2:1 to wygląda mega dobrze . Z Tiafoe widziałem tylko pierwszego seta i też mega fajnie , a Amerykanin biegał jak szalony do wszystkiego , a pomimo tego Goffin dał rade
Ale mnie grzeje ten drugi komentator. Gość się podnieca, że mecz turnieju przecież Nole nic nie grać od początku, a Sinner wręcz przeciwnie. Było już tutaj kilka lepszych spotkań. Przed chwilą też ładna wymiana, a gość gada, że wymiana turnieju haha jak wczoraj było kilka lepszych w meczu Nadala z Zupą
Dobra, ale chłopa wzięli za pięć dwunasta. Karabach jest mega ograny na tym poziomie, grają co roku tą samą ekipą i pod tym samym trenerem. Wg mnie Lech ich nie przejdzie, chociaż chciałbym, żeby im się udało.
deepred, ciężka sprawa. Nowy trenera Lecha to naprawdę konkretny fachowiec. Trzeba by było zobaczyć jak ten Lech się prezentuje na boisku i ewentualnie na Live coś lapac
robak007, ja również, ale pisząc co Goffin robi na tym etapie turnieju, to czysta ignorancja i chwalenie się niewiedzą, bo Goffin gra tutaj lepiej, niż Norrie
Challenger w Porto, Belucci (wracający po kontuzji) kontra Nava, kurs na Brazylijczyka @3,30 chyba przesada co nie? Pokonał już tam Istomina i De Sheppersa seta powiniec minimum wziąć, co sądzicie?