i kupując Mane 4 lata młodszego za mniej kasy- 32 mln i płacąc mu mniejszą pensje. Mane by sie do Barcy nadał, ale te wielkie kluby (poza paroma jak Bayern) muszą kupować gwiazdy zeby koszulki sprzedawac...
Widzę wyżej dyskusje nad Lewym, no cóż "dostaw noga" w Barcelonie musi grać szybciej, ale wątpie żeby potrafił, Bundesliga była pod niego, tutaj inaczej sie gra . Skończy jako niewypał transferowy i pójdzie do MLS za rok ewentualnie dwa jak starczy w Barcelonie cierpliwości. Ps. Bayern zrobil interes zycia kasując za 34 latką taką kasę
swoją drogą historia zatoczyła koło, ostanio jak Polska grała z Holandią to miałem do wygrania coś +/- 5.5k, i dałem, że Holandia wygra i Depay wtedy karnego nie strzelił w doliczonym czasie, a dzisia mi oddał to co zabrał kiedyś, ale kolej losu
Ciąg na bramkę ma jak nigdy skuteczny, chyba pora zainwestować coś w długoterminowy. Na unibecie jest Dembele over 5.5 bramki w tym sezonie La Liga po kursie 2.00
Właśnie widziałem na pasku na eleven opis tego meczu , a leci co innego . Dobra dawać Corinthians jeszcze jedna bo mam wygrana i over 1,5 . A mieli już dwie sety w drugiej połowie ... Dawać na 2:0!