no jasne, ze Wallace wrocil tylko z tego powodu, ze wypadl Alan, ale mowienie, ze byl ich najlepszym zawodnikiem jest mocna przesada i sporym naduzyciem przy Lucarellim i Lealu
Ogólnie w ostatnim czasie ciągnął mocno ich reprezentację i jak zerwał Achillesa w lidze narodów, to mocno płakali Brazylijczcy, że bez niego na mistrzostwach będą mieli ciężko dlatego chyba Wallace wrócił
adik1992, ogólnie mamy teraz tak naprawdę autostradę do tytułu. Włosi nie doświadczeni, dużo młodych, Słowenia niby nam nie leży, ale kurde no jesteśmy mocniejsi. Brazylia bez Allana mnóstwo traci na jakości i są do pokonania. Ja tutaj przewidywałem, że przegramy z Francja jak na nich trafimy, ale, że ich już nie ma to mamy ogromną szanse na 3 tytuł pod rząd
W 2018 że Stanami 3:2 półfinał a z Brazylią w finale 3:0. Oby teraz powtórka tylko rundę wcześniej. A na 4 ostatnie Mundiale Brazylia grala w 4 finałach. Wygrała dwa. Polska grala 3 razy i wygrała dwa. Ogólnie 3 razy był finał Brazylia - Polska. Oby teraz Polacy przerwali passę finałów Brazyli
Dla odważnych set Sabalenki, choćby dlatego że mocno bije a Iga nie lubi takich zawodniczek, poza tym korty są super szybkie. Wczoraj Pegula wyglądała przy Idze jak wóz z węglem
didier_drogba, nie wiem nie znam się, poza tym morale mi spadły po dzisiejszych pucharach, więc odpuszczam już dzisiaj, nie ten mindset co jescze wczoraj i dzisiaj do południa
MU nie dało rady jednak, karny jak karny dla Sociedad, równie dobrze mogło nie być, bo piłka odbiła się od nogi, więc 50:50 nie taki znowu ewidentny. Wychodzi na to że liga Hiszpańska jest lepsza od ligi Angielskiej . Zabawne jak niektórzy tutaj, nie podając żadnego typ pre, ani swoich przemyśleń wyśmiewają typy innych, a znając wynik po fakcie dodatkowo jeszcze się wymądrzają ehhhh