>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

TKO_Bets TKO_Bets:
normalnie bym tego nie wykupił ale mam taka telewizje że leci za friko high league
TKO_Bets TKO_Bets:
mimo tego ze za szpilką nie przepadam
TKO_Bets TKO_Bets:
mam nadzieję że Szpilka dzisiaj upokorzy tego ćwiercmózga z torunia
Thalion Thalion:
TKO_Bets TKO_Bets, hahahahah jak to baba :d
TKO_Bets TKO_Bets:
@gubernator_nh, odrazu mówię że nie licze dzisiaj na taki sam tydzień z mma jak tamta sobota :p kobita tydzień temu była w robocie a jak jest w domu to pecha przynosi haha
Thalion Thalion:
TKO_Bets TKO_Bets, przykro mi bo ja dałem na przełanie Lisow po kursie@7 :)
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, te przed czasem to chyba przez finisz w unibet
TKO_Bets TKO_Bets:
Thalion Thalion, nie kracz bo 1x mi zamyka kupon
TKO_Bets TKO_Bets:
@gubernator_nh, też trzymam kciuki za Twoje typy ;) dzisiaj UFC na sucho z braku czasu a wiec i stawki zrównoważone
madman01 madman01:
Dla mnie Tottenham to nie zespół na top 4 premierleague a Leicester na pewno ma większy potencjał niż miejsce w twbeli
Thalion Thalion:
Tottenham jest do ogrania, spore luki mają i zostawiają duzo miejsca lisom ale oni nie potrafia tego wykorzystac
madman01 madman01:
Coś czuję że lisy zjedzą koguty
psychol32 psychol32:
Nie znam się na tym sporcie ale mojego kumpla Ryśka syn to uprawia. Hubert Sulewski koneserzy powinni go kojarzyć
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, co do tego mma to może pobiorę i wygram 10k
psychol32 psychol32:
Tzn może inaczej. Sprawdzam na bieżącą wyniki drużyn nowojorskich czy to w mlb, NFL NHL NBA czy piłce ale jakoś im nie kibicuje
C cobi1989:
@gubernator_nh, to może być psc za 20zl
psychol32 psychol32:
Jakby nie było bardzo lubię to miasto, klub niekoniecznie
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, nie ale kilka lat mieszkałem w NY. Kiedyś mój szef mnie zabrał na mecz ale to nie dla mnie. Miałem ten obrazek zapisany na komputerze bo gdzieś kiedyś używałem i chyba tylko temu.
Thalion Thalion:
Leicester co za druzyna
C cobi1989:
Oddam paysafecard 10 euro za 20zl blik
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, peffki z mma wjechały
psychol32 psychol32:
Bo to w nich jest przyszłość tej śmiesznej drużyny
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, gdybyśmy na bramce mieli taką biedę jak na większości innych pozycji to i dla Gikiewicza miejsce by się znalazło. W pierwszej kolejności to trzeba na zmienników brać młodych zawodników jak Drągowski czy Grabara
psychol32 psychol32:
Robert strzela a wszystkie portale pieją z zachwytu. To już jest żałosne.
Thalion Thalion:
Dobra gramy Leicester, muszą kiedyś się przełamać
H haparoiden:
adik1992 adik1992, no dlatego mówię, że sportowo się broni, a że gościa osobiście nie znam, to nie wiem, czy faktycznie by tak było. Powinni go sprawdzić w kadrze i tyle
adik1992 adik1992:
H haparoiden, własnie to stwierdzenie mnie rozwala, jeden dziennikarz tak napisał i teraz się to przykleiło, skąd wiadomo że rozwaliłby atmosferę w kadrze skoro ani raz w niej nie był. Myślisz że Bayern który chciał go ściągnąć na rezerwowego dla Neuera by brał kogoś z taką renomą? Tyle lat gra w Niemczech i nikt nie widzi problemu w jego podejściu, a sporo ludzi wypomina że sprzedał Mraza, który przyszedł pijany na trening drużyny ekstraklasowej.
C cobi1989:
H haparoiden:
adik1992 adik1992, sportowo Gikiewicz jak najbardziej zasłużył, ale z tego, co mówią, to rozpowiadałby mediom wszystko co się dzieje na zgrupowaniu i psułby atmosferę w kadrze i tylko dlatego nie jest powoływany. Mimo wszystko w obecnej sytuacji powinien dostać szansę, bo nie mamy nikogo lepszego i w pełni gotowego do gry
Thalion Thalion:
didier_drogba didier_drogba, brawo, pogeałem
didier_drogba didier_drogba:
Liberec i Sigma piekne overki +2,5 wchodzą po kursach @2,00 :)
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ja rozumiem , ale dla mnie zawodnik ma pokazać to co najlepsze w meczu na boisku, a nie na trenignu czy w rozmowie z trenerem. Ale my możemy wyroazić swoje zdanie a selekcjoner jest od powołań i nic nie zmienimy
C cobi1989:
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, ale Gikiewicz to taki typ człowieka który nie gryzie się w język czy tam klawiaturę. Podejrzewam że komuś podpadł stąd przez lata jest pomijany przy powołaniach
sunxl sunxl:
adik1992 adik1992 popieram, że go jeszcze w kadrze nie ma to skandal
adik1992 adik1992:
jak ktoś nie widział to nie sobie włączy ostatnią minutę z dzisiejszego meczu i 2 obrony Gikiewicza, jedna po strzale Neuera
Thalion Thalion:
Szczesny to niech se da spokoj z mistrzostwami
adik1992 adik1992:
a co do twittera, to grabara też swego czasu błyszczał, ja oceniam bramkarzy z tego co robią na boisku a nie w ich prywatnym czasie, ale Czesiek ma swoich ludzi
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ja go pamiętam jeszcze z czasów jak grał w Jadze, fajnie wygladał, później troche się losy pokomplikowały, ale koniec końcówponad 100 meczów w 2 bundeslidze i ponad 100 w 1 bundeslidze, to nie ma wielu takich graczy i za darmo tego nie dostał. Dziś kolejny świetny mecz. Do mundialu dwa miesiące, Grabara leczy kontuzje, Szczęsny powoli wraca, żeby sie nie okazało że Skorupski uraz tuż przed meczem i M ajecki ma nam mundial wybronic
psychol32 psychol32:
Czesiek mówił coś że go dowoła na to LN jak będzie jakiś uraz wśród powołanych
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, Z Gikiewicza byłby jeszcze lepszy bramkarz gdyby błyszczenie na Twitterze przekładał na treningi.
adik1992 adik1992:
Jak dla mnie z bramkarzy branych pod uwage na mundial Gikiewicz jest w najlepszej dyspozycji. Szczęsny obecnie kontuzja, a początek sezonu bez rewelacji, Drągowski słabsze mecze przeplata lepszymi, Skorupski nic nie zawala ale też nie wybrania meczów, Grabara kontuzja dłuższy czas a Giki kolejny świetny mecz i Bayern zatrzymany
Thalion Thalion:
Newcastle, sztuczny klubik ;)
sunxl sunxl:
Giki do kadry, ponownie bohaterem Augsburga
C cobi1989:
Oddam paysafrcard 10 euro za blik 20zl
husarz22 husarz22:
Bayern w tym sezonie to jest niszczyciel kuponów :D
Thalion Thalion:
Aaa sorki, myślalem ze to dzis z Niemcami
Thalion Thalion:
Co gramy z kosza??
M mcz:
słaba taktyka
M mcz:
bayern chce wtoczyć piłkę do bramki potężnego gikiewicza
czaro82 czaro82:
Lewy wjechał
deepred deepred:
Robercik znowu do sieci
czaro82 czaro82:
Augsburg - Bayern remis @ 3.0
Thalion Thalion:
Hahaha Bayern co za picze
M mcz:
szybki minus
M mcz:
spróbowałem bayern dokładny wynik 0:1 po 4.33
madman01 madman01:
Werderem*
madman01 madman01:
Leverkusen ograło atletico a pewnie wtopi z serwerem taki to jest klub
psychol32 psychol32:
W duńskim koszu piękny mecz na rozpoczęcie sezonu. Gospodarze najsłabsi w ostatnich rozgrywkach ale goście przyjechali w ośmiu i win1 po kursie 10
C cobi1989:
Dam paysafecard 10 euro za blik 20zl
Do góry Bottom