>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Na tym poziomie takie rzeczy
deepred deepred:
chore kobiety.
psychol32 psychol32:
33:19 - > 33:38 :LOL: :LOL: :LOL:
adik1992 adik1992:
Australijki piekny run w 2 kwarcie z 5:10 zrobiły 14:0
psychol32 psychol32:
Pewnie przed ligą zrobili jakieś rozgrywki
psychol32 psychol32:
Chyba ze gdzieś na stronie radzieckiej federacji siatkówki
psychol32 psychol32:
Tego to raczej nie znajdziesz w internecie
psychol32 psychol32:
@danio4954, zależy od ligi zespołów. W tym pinupbet maksymalne kursy kręcą się w granicach 9-10 i przy takich bywają handicapy ponad 30 punktów
piotrex007 piotrex007:
18 bardziej bym powiedział
psychol32 psychol32:
Tabelek nie ma ale wyniki są
psychol32 psychol32:
Dla mnie do niszówek to najlepsza opcja
psychol32 psychol32:
Wchodzisz tam gdzie jest results
psychol32 psychol32:
cofać się kilka lat wstecz
psychol32 psychol32:
w
psychol32 psychol32:
możesz szukać po nazwach zespołó
psychol32 psychol32:
wybierasz przedział czasowy dyscyplinę kraj rozgrywki
psychol32 psychol32:
tam jest praktycznie wszystko
psychol32 psychol32:
ja wyniki zawsze biorę z któregoś buka z softem pinupbet
psychol32 psychol32:
pre chyba tego nie ma tylko live
psychol32 psychol32:
u bab jest mecz proton - leningradka
psychol32 psychol32:
teraz jest 1,09
psychol32 psychol32:
teraz przykładowo jest mecz Yugra - zenit na zenit był kurs ok 4 i prowadzi
psychol32 psychol32:
na bukach z softem pinupbet i w 1xbet
psychol32 psychol32:
youth league cup women i men
psychol32 psychol32:
u babek jeszcze lepiej do tej pory w 5 z 6 meczach wygrywały zespoły niżej notowane
psychol32 psychol32:
U ruskich są jakieś mistrzostwa w siatę zespołów juniorskich. Wczoraj 5 z 8 spotkań wygrały dogi po kursach nawet 7-8 Dzisiaj w pierwszym meczu możliwe że znowu dog wygra. Warto się zainteresować tymi rozgrywkami
psychol32 psychol32:
under
Thalion Thalion:
Kanada-Australia w kosza, jakies sugestie ?? ;)
adik1992 adik1992:
Czeszki ugrają seta z Japonią?
jozzy22 jozzy22:
@gubernator_nh, przecież są już kursy aktualnie 2.80 na Meksyk
TKO_Bets TKO_Bets:
Można sobie tam klepać ze średniakami i budować morale ale u nas lepiej dostawać w czapkę od silnych :)
TKO_Bets TKO_Bets:
@danio4954, Walia spadnie ligę niżej tam gdzie powinni grać Polacy .
adik1992 adik1992:
C Cybiskorpion, według sofascore 1 celny, 0 niecelnych
nabucho nabucho:
Mi działa Unibet. W UK
C Cybiskorpion:
Gdzie można sprawdzic
C Cybiskorpion:
Ile miał Lewy strzałów na bramkę
P pk95:
działa Wam apka unibet?
didier_drogba didier_drogba:
kto nie widzial niech zobaczy pajaca, akcja od 6:06
donald-young donald-young:
On nawet miewa mecze, że serwuje cały czas pierwszym serwisem. Ryzykuje na maksa z pierwszego i drugiego. Taki to typ gracza, trzeba omijać
donald-young donald-young:
Ale co wy się dziwicie stawiając na tego chłopaka? Gość od początku kariery jest w 100% szczery. Gra tylko i wyłącznie dla pieniędzy i kiedy mu się chce i faktycznie opłaca. Poza tym chce mieć radość z gry, stąd te niekonwencjonalne zagrania. Jeden z najbardziej lubianych graczy na tourze wśród zawodników
i to za nic, byla akcja z jakims powtorzeniem serwisu, faktycznie nie rozumialem decyzji sedziego, ale nie bylo cofniecia punktu ani nic, zreszta tym serwisem Bublik asa nie zdobyl bo przebil Sonego pilke po dobrym returnie wtedy Bublik sie zagotowal i przegral gema na 1-2 w 2 secie, a ta akcja byla przy wyniku 0-0 w gemie
adik1992 adik1992, Bublik bylo slychac powiedzial do sedziego "f*ck you", dziwie sie ze sedzia nie dal mu upomnienia...
adik1992 adik1992:
wiele widziałem w ostatnich latach włącznie z zachowaniem Kyrgiosa w Szanghaju gdzie wprost powiedział do sedziego że nie ma ochoty byc na korcie za co został zawieszony ale Bublik dziś to przebił i jeszcze z sarkastyczym uśmiechem reagował na gwizdy kibiców. dla mnie gość to czarna lista do końca jego przygody z tenisem
S spinalive:
Z Bublikiem tak jest, nigdy nie wiadomo, kiedy zacznie pajacować. Szkoda, bo talent niebagatelny, ale co z tego, skoro skoro pod kopułą nie halo.
adik1992 adik1992, widziales jak oddal gema na 1-4? ja widzialem serwisy z dolu i ta pilka pod siatką? xd
adik1992 adik1992:
To co grał od stanu 1:1 to jakieś cyrki na kółkach. Mecz wyrównany, finał turnieju a gość szopke odstawił. Zaczął kłucić sie z sędzią, 2/3 serwisy zagrywał z dołu. Odbijał między nogami proste piłki, a całkowiym przegięciem było gdy mając wystawkę przy siatce odwrócił rakietę i zagrał rączką co Sonego wykorzystał i przełamał po raz drugi, wtedy publika go wygwizdała
adik1992 adik1992:
zagrałem dziś 4fun ako z 13 zdarzeń za 50. Kurs 125, po odwołaniu meczu Ruud - Fritz kurs 85. Do wygrania ponad 4k. Brakło jednego gema w 2 secie w meczu Sonego z Bublikiem. Mimo że do końca zostało 7 zdarzeń to czułem że to może być jedyny błąd i odwinąłem sobie drugi set Bublika.
Thalion Thalion:
Niech pompuja, beda lepsze kursy na Meksyk :p
M mcz:
naród na chwilę zapomni że kadrę prowadzi przestępca. ale nie na długo bo do pierwszego meczu w katarze
M mcz:
ten remis w holandii to cud był + karnego nie trafili
XD
adik1992 adik1992:
nie rozumiem tego hejtu na kadrę, jako jedyni urwaliśmy punkty w grupie Holandii, kończymy tylko 3 pkt za wielką Belgią a taka Walia ugrała w 6 meczach 1pkt. Jest świetnie a bedzie tylko lepiej :) Jak to mówią jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz więc teraz w mediach zachwyt nad Lewym i jego asystą i juz morale do góry do najbliższego meczu.
C Cybiskorpion:
Szkoda drugiego kuponu Sonego win gol Isole Faroe i zawalił gol Lewego tutaj było ponad 1600 euro no nic
@danio4954, tak mam nierowno pod sufitem i oczekuje lepszego stylu z ekipami pokroju WALII
C Cybiskorpion:
Wracam z kolacji i Isole Faroe 2- 1 pięknie @9 za 50 euri :cool: :D :D :D
tak mozna przejechac taki jeden mecz na rok, a nie grac ciągle...
@danio4954, mi to lotto, wygrali nasi, ale poziom zenujący, stylu 0, fart mega...
fart roku zaliczony, wiec z Meksykiem wpierdziel będzie xd
psychol32 psychol32:
Możemy świętować mistrzostwo świata
w meczu Francji 24 rzuty rożne LOL, trzeba zapamietac ten bet na mundial ;)
Do góry Bottom