bbadii, ja bylem 3 lata w irlandii, wrocilem, ale mysle zeby uciekac, ale nie do Europy, bo EUROPA JEST TRUPEM, UNIA EUROPEJSKA JĄ ZNISZCZYLA, mysle o Azji poludniowo wschodniej np. Tajlandia, dobry komfort zycia za dobre pieniądze
TKO_Bets, wiem, ze wyborow nie bedzie, zobacz chca wprowadzic 2 nowe stany wyjatkowe ktore beda de facto powodowaly niewolnictwo czlowieka np zamkna Ci biznes jak w plandemii i nie beda musieli placic odszkodowan
Jak w Jarka rzucili nie tak dawno jajkami to sie okazało ze to podstawiony pisior był . Jarek zdążył wcisnąć debilom ze to był zamach ja na Popiełuszkę
PiS wie ze wybory już przegrał dlatego wyborów nie będzie bo zrobią prowokacje pokazową a później pod tą prowokacje podciągną stan wojenny (ustawy już są pisane )
didier_drogba, ja to się dziwie ze w Polsce jeszcze niktna ulice nie wychodzi . Milionowe protesty by się przydały . Plus zamach stanu tylko trzeba by wojsko na swoją stronę zabrać
1- likwidacja socjalu, 2- wymowienie zielnego ladu, fit for 55 i innyc gowien z UE, obnizk podatkow (likwidacja CIT, PIT), prywatyzacja sluzby zdrowia i szkolnictwa, likwidacja biurokracji, zwolnienie 60% urzędnikow
Są dwie opcje zmiany władzy w PL 1- minimum 3 miesieczna ostra zima, brak prądu, opału, gazu, miejscami jedzenia a druga opcja- bardziej przykra dla nas to 2-Władimi Putin, że tu wjedzie i rozgoni tę chołote (co nie znaczy ze pod jego rzadami lepiej bedzie)
PIS-PO i SLD i PSL do banda czworga od 33 rozkradająca kraj, Szymon "Ch*jownia" nic nie zmieni bo jego poglady na gospdoarke sa takie jak innych stylu "sluzba zdrowia nie dziala? to damy 8% PKB a nie 4% jak inni" patologii ani systemu to nie zmieni
Mmcz, co ty sie rostowskim podniecasz? hahahaha ze skonczyl NAJABRDZIEJ LEWACKĄ EKONOMICZNA UCZELNIE NA SWIECIE: London School of Economics, mekke syjonistów i globalistow? hahahaha
pis z powietrza wziął pieniądze. wcale w każdej dziedzinie nie dowalił podatków w tym uwielbianej nam bukmacherce żeby utrzymać ten swój system przekupowania biedoty pięcset plusami
W czasach PO bylo 20% bezrobocie i ludzie zarabiali po 7zl na god,ine, to jest glowny argument dlaczego wtedy wyjebali po i glosowali na pis a teraz jest to samo, wyjebia pis i za 5 lat poworka i tak sie to kreci od 20 lat, te same mordy albo ich dzieci itd w sejmie
Starsi cały czas myślą, że coś dostają od PiSu. Na PO nie narzekałem. Owszem to i owo mają za pazurami, ale takiego skurwienia jak teraz nie było. Koniec offu.
nabucho, ludzie sie budzą, nawet starsi jadą po PISie, modle sie zeby byla zima stulecia 3 miesiace po -25 stopni wtedy wylapac cały PO-PIS, pod sąd, a potem pod sciane za to co zrobili narodowi przez ostatnie lata!!!
poki co dałem taki kuponik: Rusuvuori win i +11,5 asów w meczu, Chinki w siate +125,5 punktu w meczu i BTTS w mlodziezówkach Polski i Danii, ako ponad 8