>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

didier_drogba didier_drogba:
TKO_Bets TKO_Bets, masz racje, ja kazdego wzywam do NIEPOSLUSZENSTWA NARODOWEGO, zeby oszukiwal na podatkach jak sie da i j*bal to panstwo jak tylko mozna
bbadii bbadii, ja bylem 3 lata w irlandii, wrocilem, ale mysle zeby uciekac, ale nie do Europy, bo EUROPA JEST TRUPEM, UNIA EUROPEJSKA JĄ ZNISZCZYLA, mysle o Azji poludniowo wschodniej np. Tajlandia, dobry komfort zycia za dobre pieniądze
TKO_Bets TKO_Bets:
Dlatego od dawna mówię ze Polska potrzebuje swojego Brevika a sejm to wyspa utoja
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Belgijki w 3 secie 19:24 i wdupily seta ?? Cóż więcej można dodać - kobiety ☺
psychol32 psychol32:
TKO_Bets TKO_Bets, oni przy korycie zostaną. Część z nich przejdzie do innych partii a reszta dostanie posady dyrektorów, prezesów w spółkach skarbu państwa
TKO_Bets TKO_Bets, wiem, ze wyborow nie bedzie, zobacz chca wprowadzic 2 nowe stany wyjatkowe ktore beda de facto powodowaly niewolnictwo czlowieka np zamkna Ci biznes jak w plandemii i nie beda musieli placic odszkodowan
TKO_Bets TKO_Bets:
Jak w Jarka rzucili nie tak dawno jajkami to sie okazało ze to podstawiony pisior był . Jarek zdążył wcisnąć debilom ze to był zamach ja na Popiełuszkę 😂🙈
bbadii bbadii:
psychol32 psychol32, zapraszam do Norwegii, jak uda mi się kobietę przekonać to ani myślę wracac do tego pustego kraju xD
TKO_Bets TKO_Bets:
I tak zostaną przy korycie
TKO_Bets TKO_Bets:
PiS wie ze wybory już przegrał dlatego wyborów nie będzie bo zrobią prowokacje pokazową a później pod tą prowokacje podciągną stan wojenny (ustawy już są pisane )
TKO_Bets TKO_Bets, wojsko to tez cieple kluchy, jakby ktos mial jaja to by zamach stanu zrobil jak Pinochet i został Bohaterem
TKO_Bets TKO_Bets:
didier_drogba didier_drogba, ja to się dziwie ze w Polsce jeszcze niktna ulice nie wychodzi . Milionowe protesty by się przydały . Plus zamach stanu tylko trzeba by wojsko na swoją stronę zabrać
psychol32 psychol32, ja sobie zdaje sprawe, dlatego jedyna nadzieja w Bogu i w -25 stopni przez 3 miesiace, tylko glod, ciemnosc, zimno ruszy ten narod
1- likwidacja socjalu, 2- wymowienie zielnego ladu, fit for 55 i innyc gowien z UE, obnizk podatkow (likwidacja CIT, PIT), prywatyzacja sluzby zdrowia i szkolnictwa, likwidacja biurokracji, zwolnienie 60% urzędnikow
psychol32 psychol32:
To co teraz jest to tylko początek. Prawdziwy kryzys gospodarczy przed nami. Ludzie znowu będą uciekać za granicę jak kilkanaście lat temu
psychol32 psychol32, Po reformach Erharda przegrane Niemcy w 7 czy 10 lat spacily zwycięską Wielką Brytanię, tyle ze nikt z bandy czworga tego nie zrobi
Są dwie opcje zmiany władzy w PL 1- minimum 3 miesieczna ostra zima, brak prądu, opału, gazu, miejscami jedzenia a druga opcja- bardziej przykra dla nas to 2-Władimi Putin, że tu wjedzie i rozgoni tę chołote (co nie znaczy ze pod jego rzadami lepiej bedzie)
psychol32 psychol32:
Nikt w tym kraju prędko nie odbuduje tego do czego doprowadził pis
PIS-PO i SLD i PSL do banda czworga od 33 rozkradająca kraj, Szymon "Ch*jownia" nic nie zmieni bo jego poglady na gospdoarke sa takie jak innych stylu "sluzba zdrowia nie dziala? to damy 8% PKB a nie 4% jak inni" patologii ani systemu to nie zmieni
BanksyGA BanksyGA:
P pk95, moim zdaniem nie
M mcz, co ty sie rostowskim podniecasz? hahahaha ze skonczyl NAJABRDZIEJ LEWACKĄ EKONOMICZNA UCZELNIE NA SWIECIE: London School of Economics, mekke syjonistów i globalistow? hahahaha
psychol32 psychol32:
W Unibet na ittihad 3.10 w 777bet na Najme 1.90 jeszcze trochę i ładny surebet będzie
P pk95:
BanksyGA BanksyGA, warto Włoszki na win po 3cim secie?
BanksyGA BanksyGA:
Bo tak jest :D
I iti:
Wloszki wygladaja jakby graly na zaciagnietym recznym i na jednej nodze, wczoraj wygladalo to identycznie
qowalsky6 qowalsky6:
M mcz, o nie, najlepsi to są z Telavivu :)
C Cybiskorpion:
Włoszki 2 set :D :D :D :cool:
M mcz:
racja, lepsi są ci po KULu
qowalsky6 qowalsky6:
M mcz, sprawdź sobie co ta szkoła najpierw, apotem się podniecaj wakacyjnym kursem i do tego zaocznym
M mcz:
no ale jak lubicie być dymani przez populistów aniżeli słuchać specjalistów po londyńskiej szkole finansów to nie moja sprawa xd
M mcz:
pis z powietrza wziął pieniądze. wcale w każdej dziedzinie nie dowalił podatków w tym uwielbianej nam bukmacherce żeby utrzymać ten swój system przekupowania biedoty pięcset plusami
qowalsky6 qowalsky6:
M mcz, piniedzy nie ma i nie będzie, ciekawe czy Vincent by tak gościł gości z twojego awatara?
TKO_Bets TKO_Bets:
😂😂😂
M mcz:
o właśnie właśnie
TKO_Bets TKO_Bets:
Itp itd
TKO_Bets TKO_Bets:
Paliwo po 7.50
TKO_Bets TKO_Bets:
M mcz, PiS po jedno zło tyle ze za tych drugich węgiel nie był po 3000
M mcz:
mogli przecież ustawiami zwiększyć dobrobyt :)
M mcz:
wina peło że polska była wtedy słabo rozwinięta gospodarczo
qowalsky6 qowalsky6:
M mcz, zaa to ludzie zapierdalali za 5 zł za h
qowalsky6 qowalsky6:
@danio4954, i dobrych lekarzy :)
M mcz:
pis po jedno zło tylko że za tych drugich dolar nie chodził po 5 złotych :))
H harlon:
ja tam jaj nie widze, na ostatnie ok 8 typow mialem chyba tylko 1 pudlo
H harlon:
1x Portugalia do dubla wyglada bdb
H harlon:
Dzis duzo ciekawych meczy w lidze narodow, macie jakies typy ?
nabucho nabucho:
Moim zdaniem Ukraina na papiery na wygranie ze Szkocją. Niby teren neutralny, ale prawie jak u siebie.
Thalion Thalion:
Dokładnie tak.
qowalsky6 qowalsky6:
Thalion Thalion, od 30 lat kolego, a dokladnie od 33 niestety te same ryje przy korytach...
M malostrawny:
👏🏼
M malostrawny:
Idealne 😎
BanksyGA BanksyGA:
Idealne baty :)
H hagi84:
kolumbijki piekne baty
Thalion Thalion:
W czasach PO bylo 20% bezrobocie i ludzie zarabiali po 7zl na god,ine, to jest glowny argument dlaczego wtedy wyjebali po i glosowali na pis a teraz jest to samo, wyjebia pis i za 5 lat poworka i tak sie to kreci od 20 lat, te same mordy albo ich dzieci itd w sejmie
nabucho nabucho:
Norwegia - Serbia. Teoretycznie obu ekipom powinno zależeć więc może jakieś kartki, różne itp?
nabucho nabucho:
Starsi cały czas myślą, że coś dostają od PiSu. Na PO nie narzekałem. Owszem to i owo mają za pazurami, ale takiego skurwienia jak teraz nie było. Koniec offu.
nabucho nabucho, ludzie sie budzą, nawet starsi jadą po PISie, modle sie zeby byla zima stulecia 3 miesiace po -25 stopni wtedy wylapac cały PO-PIS, pod sąd, a potem pod sciane za to co zrobili narodowi przez ostatnie lata!!!
nabucho nabucho:
Pit od bukmachera? Kto wie, może i to pisiory wymyślą...
poki co dałem taki kuponik: Rusuvuori win i +11,5 asów w meczu, Chinki w siate +125,5 punktu w meczu i BTTS w mlodziezówkach Polski i Danii, ako ponad 8
Kosovo- Cypr do przerwy remis i nasłuchiwanie co sie dzieje w Atenach
no chyba, że Grecy wygrają 4-0
Do góry Bottom