>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Historia czatu

better better:
chce mi się spać, ale kurwa zobaczyłbym tego Tiafoe z alcarazem
F fracha17:
donald-young donald-young, sinner miał ten .ecz w garści też mu głową nie wytrzymala
donald-young donald-young:
No zobaczymy, jak się zregenerował to go połknie, jak nie to będzie ciężko
Ori1995 Ori1995:
Z Tiafoe też mniej masz biegania, bo połowa jego gry to opiera się na asie albo bombie co tylko dotykasz paletką piłkę
F fracha17:
supermario supermario, I niestety tutaj może się skończyć nasza przygoda na ma :(, oby nie. Najbezpieczniej zagrać 3,5 secisza
5 godzin jebanki z Sinnerem oczywiście
Ori1995 Ori1995:
Krzyczał, paletkę o kolano próbował łamać itp
Ori1995 Ori1995:
Rublev z Tiafoe to tam ADHD włączał
kto wie
Młodość, młodością ale ponad 5 godzin jebanki na pełnych obrotach ze świeżym Tiafoe za którym będzie cały stadion
Ori1995 Ori1995:
W wieku 19 lat regeneracja trwa krótko, bo w skrócie ciało młode chyba tak to mogę napisać
better better:
donald-young donald-young, dokładnie, ruud to taki Tytan pracy, zapuerdala zamiast robić szopkę i rozwija się strasznie
Ori1995 Ori1995:
donald-young donald-young, Tak, tylko że w 4-5 secie on biegał jakby mecz się zaczął
a u Hiszpana nogi są najważniejsze, bo zapierdala jak mało kto
Gdyby Alcaraz wygrywał gładko poprzednie, to na miękko robi amerykanina, ale nie wiadomo czy się zregenerował
Dla mnie to jedyny argument za Tiafoe
supermario supermario:
Ori pamiętaj, że Alcaraz ma za sobą mordercze mecze
H haparoiden:
Półfinały, finał i o trzecie już w Spodku wszystko
Ori1995 Ori1995:
Tak samo jak przeciwko masówce na Tiafoe twierdze że Alcaraz wygra
Ori1995 Ori1995:
I na moje będzie coś jak Coric nagle życiówką a potem powrót do swojej gry na twardej czyli granice top 15-20, ale każdy ma swoje zdanie
H haparoiden:
supermario supermario, nie, Włochy ze Słowenią w Katowicach grają
Wiadomo, że Nole by pozamiatał całą stawkę jakby był, ale nikt o tym nie będzie pamietał w przyszłym roku
Ale rozwija się jak mało kto, niedawno mówili o nim, że tylko na mączce może coś pograć, a tutaj pachnie wygranym szlemem na hardzie
Ori1995 Ori1995:
better better O tego szlema to akurat nie chodzi mi. Tylko że Ruud tak jak mówisz był znany z turnieju 250 i to na ziemnej. Zawsze jak przychodził turniej na twardej/tra to ludzie ten sam argument dawali
supermario supermario:
Uderz w stół jak to mówią, widzę że goście grają w tematach siatki 3:1 lub 3:0 dla naszych, muszę to jednak lepiej przeanalizować bo chyba o czymś nie wiem :unsure:
better better:
przecież to młodziak jest
better better:
i pewnie zaraz coś wygra
better better:
Ori1995 Ori1995, no tak, bo gościu nie wygrał szlema, ani nic ponad atp 250 no ale talent ma nieprzeciętny, i gra cały czas bardzo równy
supermario supermario:
nie wiem jak Włosi ze Słowenią, gdzie w ogóle jest rozgrywany mecz, na Słowenii ?
supermario supermario:
Brazylia fajnie wygląda z Polską, chodzi mi o kursy na nich, a już set to jest chyba betem dnia
supermario supermario:
???
supermario supermario:
Macie coś pewnego na jutro, jak się zapatrujecie na siatę
Ori1995 Ori1995:
Znaczy co do tego Ruuda na 1 miejscu to akurat śmieszne to będzie
better better:
I iti, Ale głupoty pierdolisz
ewidentnie sie nie dogadalismy
Ori1995 Ori1995:
Źle Cię zrozumiałem
Ale ja pisze o Norwegu, czemu ma się Ruski denerwować jak wygrał?
Ori1995 Ori1995:
Kaczka akurat rzadko się ostatnio denerwuje
supermario supermario:
Przykładowy Rublev już by rozpierdzielił pół kortu, a mu nawet brew nie drgnęła
piotrex007 piotrex007:
supermario supermario, ciekawe, czy to będzie gamechanger, czy szybkie 2:6 jak w drugim secie ;) ale jest nadzieja, że +1,5 seta wejdzie 🙈
Ale zapaść złapał Casper w ostatnim gemie, szok
Ori1995 Ori1995:
2 takie proste błędy, ale no nic każdy ma złe momenty
Ori1995 Ori1995:
Znaczy Ruud teraz popisówke zrobił, niż Rusek go wygrał
supermario supermario:
I pyk set słaby Rusek wygrał seta wow
I iti:
nie kibicuje ruskiemu, ale meski tenis sie "skonczy" jak ruud zostanie liderem rankingu...
Ori1995 Ori1995:
deepred deepred, Siedzi jednak xd
I iti:
i set
supermario supermario:
paga paga, podałeś gdzieś ten typ na Ruda, czy piszesz na luzie jak mecz się kończy dla niektórych (nie dla mnie)
I iti:
i dwie setowe
Ori1995 Ori1995:
3.60 na ruuda 3 set
F fracha17:
supermario supermario, to już standard
I iti:
ruski dwie pilki od seta
supermario supermario:
Jak ktoś zainteresowany piłką na jutro, to radzę uważać na drużyny grające w pucharach, będą się działy cuda, w przyszłym tygodniu znowu grają puchary, więc liga będzie grana na pół gwizdka, radzę szukać handi na dogów
I iti:
standardowo grala swoj sprytny tenis, techniczny, z kontry, ale jak Iga jebnie zawijasem z forhendu to tu nie bedzie czego kontrowac, nie bedzie czasu
piotrex007 piotrex007:
wróci nadzieja :D a Tobie over gemowy 😂
piotrex007 piotrex007:
supermario supermario, szkoda pierwszego seta, gdzie prowadził z przełamaniem i od razu oddał, ale jak teraz wygra w TB, to choć wrócić
paga paga:
supermario supermario, a jak myślisz?
I iti:
supermario supermario, Jabeur widzialem z Tomljanovic i jakos mnie nie zachwycila
Do góry Bottom