>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Konkurs drużynowy z Betfan
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Historia czatu

Ori1995 Ori1995:
No tam mecz będzie na wyniszczenie patrząc na styl gry obu, to 3.5 + seta raczej pewniak
didier_drogba didier_drogba:
Ori1995 Ori1995, w finale będzie over +3,5 seta + jakis over gemowy, co myslisz?
Ori1995 Ori1995:
A ludzie pisali że odbije się 5 setówka na nim, a tu 3 pod rząd i jeszcze wygrał
Ori1995 Ori1995:
Heh
Spezia strzeli, Reca asysta
Erler/Miedler 1,70 done :)
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, Argentyna dziś pewniak w kosza z USA?
C Cybiskorpion:
Nasi powinni czy pewniejszy over 179,5 ???
C Cybiskorpion:
Dziś Panowie over 3,5 spalonego we Frankfurcie i over 3,5 kartki w Lipsku
I iti:
@gubernator_nh, a Napoli nie ma cisnienia na mistrzostwo Wloch? bo wydaje mi sie, ze tam jest straszna presja na mistrza
korzymo korzymo:
didier_drogba didier_drogba, we Francji od groma czerwonych kartek, st etienne na 7 kolejek dostało już 5 czerwienii
dawson92 dawson92:
Ja gram dzisiaj dubel na podwojenie: Polska + Włochy
korzymo korzymo:
@gubernator_nh, Napoli jest gospodarzem, a dałeś odwrotnie
Psychosocial Psychosocial:
Ok
St Etienne będzie BTTS @1,87
nie zdziwi mnie wpadka napoli... za dobry wynik z liverpoolem mieli xd
kubam kubam:
barka over 2.5 gola fajny kurs, nawet przed meczem z bayernem powinni gładko strzelić Cadiz 3 gole, 2+ ponad kursiwo
donald-young donald-young:
Prosta sprawa, St.Etienne pewnie było faworytem do awansu i słabo zaczeli sezon
psychol32 psychol32, Nie rozumiem..gra przedostatni xespół w tabeli z liderem. 3,20 na gości? Rozumiem że 2 spadkowiczów..ale chyba powinny być odwrotne.
'Corek 'Corek:
Spróbuję Słowenia -1.5 seta @ 4,50
kupon poranno-południowy ;) Elrer/Miedler tenis win+ Brommapojkarna win+ Hannover win ako @4,50 mecze o 11:00 i o 13:00
Psychosocial Psychosocial, tam będzie BTTS spójrz na H2H
psychol32 psychol32:
Jakie mają być?
Witam. Niech mi ktoś wytłumaczy kursy w meczu St.Etienne -Bordeaux. Dla mnie jakaś abstrakcja
adik1992 adik1992:
w 4 secie nie było 5:2, poziom meczu bardzo wysoki, teraz leci powtórka 5 seta na eurosporcie
I iti:
cholera, usnalem i nie obejrzalem meczu Tiafoe z Alcarazem... widzialem tylko koncowke 1 seta i przy 6-7 6-3 6-1 5-2 sie obudzilem i poszedlem dalej spac xD jak chlopaki grali?
psychol32 psychol32:
Muszę się pożalić. Postanowiłem zagrać za 3 koła over na jedną z drużyn w japońskim koszu. W czasie stawiania trafili za 3 i o tyle wzrosła linia. Więc zagrałem to wyższą. Przyjęli ale po jakiejś chwili cofnęli jeden punkt. I w końcowym rozrachunku zabrakło tego jednego punktu do overa. Super sprawa.
adik1992 adik1992:
na dziś dubel Polska @1,495 i o3,5 seta Słowenia - Włochy @1,44 ako: 2,15. A co do Świątek to jak ktoś jest kibicem Igi to najlepiej zagrac Jabeur bo kurs fajny za taką stawke która nie będzie mocno nadszarpywać budżetu, i albo Świątek szlem albo kasa wpadnie
deepred deepred:
Można łatwo łamać, ale trzeba ogarnąć nerwy
deepred deepred:
Wszystko co po siatce to jej punkty ;p
deepred deepred:
Dobrze grala i farcila
M Mendieta1992:
tak dobrze jak z garcia"
M Mendieta1992:
Mnie ciekawi ta Jabeur, czy zagra tak dobrze z garcia, Świątek bardzo łatwo można łamać
Thalion Thalion:
A za dwa lata kitnie i zas beda zmieniac :D
deepred deepred:
A ma jakieś 154 lata, niedługo kolejne zmiany ^^
deepred deepred:
Zmienia mundury policji i armii
deepred deepred:
Królewicz już swoją buźkę na banknoty wrzuca
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, powinni grać europejskie puchary, Rudzki na kanale mówił wczoraj że rząd przekazał władzą ligi że mecz raczej nie powinny sie odbyć ale decyzję miała podjąc PL więc równie dobrze mogliby grać, nie było odgórnego zakazu, ale wiadomo jakby to odebrało społeczeństwo w Anglii
A ar0nek:
Jakie zmęczenie. Widać że gosc pomimo 5setow biega jak szalony. Teraz będzie miał az 2dni przerwy. To nie dziadek który po 5h gry będzie umierał przez 2tyg
Thalion Thalion:
Za skynews
Thalion Thalion:
Manchester United have since confirmed their Europa League game against FC Sheriff will take place as scheduled on Thursday September 15 in Moldova. Sky Sports News understands discussions have been ongoing between UEFA and all the British teams in Champions League, Europa League and Conference League competitions on Friday and all matches are expected to go ahead.
adik1992 adik1992:
wygrany finału Alcaraz - Ruud zostanie nr 1 więc mecz o podwójnej stawce. Będzie bardzo ciekawie, tylko czy Alcaraz sie zregeneruje bo w trzech ostatnich meczach spędził na korcie 13 h 40 min
Thalion Thalion:
psychol32 psychol32, no dobra w swojej lidze gdzie grają dwie drużyny z tego samego kraju a nie na arenie międzynarodowej, z calym szacunkiem ale co ma obchodzic np Hiszpanow ze zmarła królowa Anglii
better better:
kurwa zasnalem po drugiej nie dałem rady a tu pięciosetowe w us open
psychol32 psychol32:
zobaczymy. Żałoba narodowa wiąże się z odwołaniem wydarzeń sportowych
Thalion Thalion:
Na to nie mają wpływu moim zdaniem, minuta ciszy i bedą grac
psychol32 psychol32:
Ciekawe co z domowymi meczami angielskich drużyn w europejskich pucharach. Odwołane, a może zmiana gospodarza?
jaroslav_ jaroslav_:
Jeszcze dzisiaj wieczor Ąs Żeber ugra seta i całość ładnie się zamknie
jaroslav_ jaroslav_:
Obejrzeliśmy finał dzisiaj
piotrex007 piotrex007:
faworytem finału*
piotrex007 piotrex007:
Kwestia tylko, jak Carlitos poradzi sobie fizycznie po tylu pięciosetówkach z Ruudem, bo gdyby nie to, to byłby murowanym faworytem gundk
piotrex007 piotrex007:
deepred deepred, porównując do pierwszego półfinału, to niebo a ziemia 😎😂
deepred deepred:
Ale i tak tempo sztos, mega widowicho :D
deepred deepred:
Szkoda, że już tak zdechli pod koniec
deepred deepred:
Ja pierdziele
deepred deepred:
Ale pograli
wsc wsc:
Niech wygra lepszy 🎾💪
deepred deepred:
Nie mam pytań
deepred deepred:
Ale chodzą
piotrex007 piotrex007:
wsc wsc, no zdecydowanie - jak odłamał Frances i w kolejnym gemie znów dał się złamać byłem gotów położyć się do spania, ale zostało trochę whisky w butelce, to polałem i patrzyłem, jak wraca do meczu 😎😂
Do góry Bottom