>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

I iti:
to kwestia braku policji na te mecze
deepred deepred:
psychol32 psychol32, no właśnie nie, w sobotę jest odwołany 1 mecz na chyba 5, i 2 niedzielę 2 na 4. Może jeszcze nie jest to zupdatowane, ale wygląda to komicznie.
Ż Żółty_Kamil:
Witam. Gdzie najlepiej udzielac sie z piecioma pierwszymy postami zanim bede mogl pisac na typach dnia?
Thalion Thalion:
Aaaa to nie wiedzialem, to serio bezsensu
husarz22 husarz22:
Niekoniecznie
psychol32 psychol32:
Pewnie o to że żałoba trwa ileś tam dni i obejmuje tylko część spotkań następnej kolejki
deepred deepred:
Sorry, niedokładnie napisałem. Chodzi mi o następną kolejkę. 3 mecze są przełożone, reszta ma grać.
Thalion Thalion:
Ale kto gra w premier league?
deepred deepred:
Nie dojeżdża to Premier League, jedni obchodzą żałobę, drudzy grają, o co ku*wa chodzi
husarz22 husarz22:
Mielec nie dojechał :ROFLMAO: :ROFLMAO:
czaro82 czaro82:
... jeszcze czerwo i wykrakałeś 😉
Thalion Thalion:
Szybko :)
psychol32 psychol32:
Trzy
psychol32 psychol32:
Dwa
husarz22 husarz22:
Jaga 1:0
husarz22 husarz22:
Gool
psychol32 psychol32:
Raz
psychol32 psychol32:
Dobre
husarz22 husarz22:
Wisła Płock, Pogoń, możliwe że nawet Lech Poznań
psychol32 psychol32:
Bo w naszej lidze każdy jeden tak samo chujowy no może poza Rakowem
psychol32 psychol32:
No Barcelona na pewno
husarz22 husarz22:
Lepszy zespół już by wygrał 2;0 ale to Jagiellonia :)
psychol32 psychol32:
Plus jakieś fartownie wybicie piłki z linii
psychol32 psychol32:
Już jeden gol nie uznany
psychol32 psychol32:
Stal póki co nie wie co się dzieje
husarz22 husarz22:
Ale zobaczymy
husarz22 husarz22:
Przewidujesz bardzo optymistyczny scenariusz na 3 gole z ich strony skoro w 8 meczach strzelili łącznie 9 bramek
Thalion Thalion:
E tam Jaga pewnie ze 3:0 wygra i bexzie czrwo w meczu
husarz22 husarz22:
no ja myślę że jaga vs stal mielec można pograć x2. Kursy około 2.0 są
I iti:
jest cos z pileczki dzis wartego uwagi?
M Mendieta1992:
psychol32 psychol32, jak będą gwizdy na Lewego , pyknie im hatrica na złość :D
K kubaion:
Na over 4,5 w River Plate kobiet byl kurs 1,7 a one juz w 16 minut strzelily 4 :D Ciekawe jakie linie byly na wieksze linie bo tylko taka widzialem na betclicu
psychol32 psychol32:
madman01 madman01, a już myślałem że puszczą z odtworzenia Bayern - Barcelona :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
didier_drogba didier_drogba:
Własnie myslalem ze sie ktos wypowie co sadzi o Chrobrym ale cisza, o Estreli tez myślę, tych BTTSów jestem pewien.
Thalion Thalion, nie mowie ze wszystkie zagram, ale sprawdzimy, mam rozpisane na kazdy dzien i potem sprawdzam % skutecznosci ;)
Thalion Thalion:
didier_drogba didier_drogba, sprawdzimy to o 23, czyli jak sie skonczą te Twoje mecze ;P
Thalion Thalion, dla mnie poniedzialki są lepsze niz sobota i niedziela, mniej meczy- mniej dylematów
BTTS widze w meczach Trelleborga, Jagielloni,
Thalion Thalion:
W poniefzialki wszystko na odwrot wchodzi ;)
dziś kilka ciekawych meczy z dobrymi kursami np. Chrobry, Estrela, Roda
madman01 madman01:
juz sprawdzilem jest city dortmund na zly dzien popatryzlem
madman01 madman01:
bedzie jakis mecz ligi mistrzow w tvp bo patrze na program to nie widze a zawsze w tvp byl w srode
psychol32 psychol32:
Thalion Thalion, patrząc na to jak go żegnali to gwizdy
Thalion Thalion:
psychol32 psychol32, a co byś obstawił??
zilzil zilzil:
didier_drogba didier_drogba: spodziewałbym się większej spychologii kto ma podjąć decyzję i częstych wizyt sędziów głownych przy monitorze
psychol32 psychol32:
Jest jakiś zakład czy Robert zostanie powitany w Monachium gwiazdami czy brawami?
Chrobry ogra Resovie?
a moze w koncu to bedzie wyraźna nauczka i będzie wiekszy ogar na tym VARze?
zilzil zilzil:
Wczorajszy mecz Juve to może być dopiero początek jaj. Jutro i w środę na na varze będzie sporo sędziów z Włoch i Anglii więc spodziewajmy się kolejnych kontrowersji - pewnie nie aż takich ale kto wie
lukpol lukpol:
Dziala
owen930 owen930:
działa wam 22bet?
psychol32 psychol32:
W Katarze coś tam mają testować z jakimiś czipami
ale o to chodzi, zeby byly zawilosci, tak samo jak z ręką w polu karnym, jeden gwizdze, drugi puszcza bo pilak przy ciele, bo nie zwiekszala objetosci ciala itp, kazdy sędzia ma swoją teorię, która stosuje zaleznie od wyniku...
W grze FIFA czy Pro Evolution Soccer, nie ma jakoś 5 minut zastanawianai się, tylko komputer reaguje natychmiast
Bo VAR to łowienie w mętnej wodzie. Zasady: wyznacznikiem spalonego są stopy pilkarza (nie głowa, nie ręką nie penis) wtedy w buty wkładamy mikroczip, potem w piłkę tez i sędzia w ciągu 5 sekund ma informacje od systemu na ucho czy gramy czy gwizdamy
qowalsky6 qowalsky6:
Jedna z lig gdzie najwcześniej pojawił się VAR była Australia. Pamiętam swoje naiwne podejscie, ze teraz to już bedzie cacy i sprawiedliwie. Po kilku latach widzę, że były to w dużej mierze moje mrzonki. Niekiedy VAR zamiast pomóc to wypacza ducha gry i same wyniki też. W ogorkowych ligach to już patologia nawet - patrz "cofanie się" do akcji gdzie był np. faul sprzed 5 min. To w Chinach standard. Itd itp Mam wrazenie, ze jednak na tym więcej overowcy tracą. Trzeba by badania naukowe zrobić :)
psychol32 psychol32:
Pamiętam kilka lat temu mecz Jaga Wisła jak Lyczmański kilkukrotnie mylił się na niekorzyść Jagi. Po meczu przepraszał. Zawiesili go wtedy na kilka spotkań lub tygodni. Z varem nie ma takich przekrętów
psychol32 psychol32:
Przynajmniej nie ma tyle przekrętów co kiedyś
psychol32 psychol32:
By były sytuacje że nie było spalonego i zespół mógł coś strzelić a sędzia by gwizdał że spalony
psychol32 psychol32:
Tylko że w wielu przypadkach tych znikających goli by nie było bo by gwizdał spalone. Teraz jak jest war to w połowie przypadków nie podnoszą chorągiewek żeby niepotrzebnie akcji nie przerywać
Do góry Bottom