Ogólnie o co chodzi z tym 100% od depozytu wpłaciłem swoje siano zagrałem tak jak kazali ako na 4 i w bonusach rozbiło mi to na 5 części i na co czekam właściwie?
skad ten hurraoptymizm w graniu na Barce? bo kopneli trzy razy prosto pilke w lidze dla kelnerow? taka Sevilla nie dosc, ze jest pod forma to jeszcze ich specjalnoscia jest rozkladanie nog przed Barca, zawsze
Z tego co widzę, to raczej nie ma hura optymizmu na wygraną Barcy na forum. Ludzie dużo zostawiają, ale raczej pobocznych typów tj. kartki, rożne, gole etc. niz czysta wygraną
Jestem kibicem Barcelony, ale nie wiem skąd ten hura optymizm na wygraną Barcy, przecież oni nie grają na Viktorii Pilzno lub Interze, ludzie co z Wami. Bayern to Bayern, oj bedzię płacz wieczorem
Siema czas. Unibet daje promkę na dzisiejsze mecze, a mianowicie: "Przynajmniej 3 strzały celne oddane przez obu zawodników łącznie" chodzi o Lewego i Mane kursiwo @2, o myślicie ? powinno chyba wejść gładko
Liverpool wg mnie jest w czarnej dup.., nadal milion kontuzji, oni muszą grać Milnerem, ktory mimo mojego mega szacunku dla niego, jest już stary i młodzi robią z niego kołowrotek
trzeba stawiać BTS i underek 5,5 po 1,72 w meczu Bayern vs Barca, Barca ma za mało bramek straconych jak na tyle meczy, a Bayern napewno jedną strzeli, ale bez przesady, a Barca też coś strzeli ale nie sądze że więcej niż 2 bramki
no... ale Panowie za chwilę rusza moja ulubiona liga hokejowa SHL jeszcze tylko 4 dni, szkoda że KHL została zbanowana na prawie wszystkich bukach, tę lige też lubie stawiać
postawiłbym że Lewy strzeli, ale nie wiem czy zeżarł kulki mocy, czy hamburgera z frytami przed meczem, stąd nie wiem czy strzeli gola czy dostanie sraczki i będzie do zmiany