GGebss, mi kiedyś muchbetter zablokował konto jak przelałem do nich z jetona. Napisałem do nich meila że to była transakcja z innego portfela który należy do mnie i odblokowali
Hej Panowie, czy ktoś używa Mifinity i przelewa kasę na Revolut? Wczoraj po raz pierwszy raz od kilkudziesięciu transakcji, nagle przelew został zablokowany przez Revolut, ze względu na niby "podejrzaną" transakcję. Czy ktoś miał podobny problem? Ewentualnie co można zrobić w takiej sytuacji?
a fifa raczej nie będzie przepychać Niemców bo nawet wszczęła postępowanie za to ich zachowanie przed pierwszym meczem, więc nawet dla nich na rękę by druzyna która ich krytykuje szybko odpadła
tak patrze na skład Niemców to tam nie ma kto szarpnąc. Licząc na Havertza czy Fulkruga to sory troche mało. Muller w słabej formie i gra tylko bo nie ma kto. Młody Musiala nie pociągnie. Jeszcze gdyby był Sane to mógłby coś na skrzydle zwojować. Naprawdę nie wiem skąd ten hura optymizm w strone Niemców.
Wyniki spotkań do tej pory pokazały, że w każdym meczu może się zdarzyć wszystko. Analizy, logika, rozsądek swoją drogą, a rzeczywistość swoją. Lepiej w spokoju oglądać i cieszyć się futbolem niż wkurwiać, że kwity nie wchodzą
To prawda kurs jest zaniżony bo też uważam że powinien być w granicach ok 1.8 ale patrząc na drugą połowę to i Japonia mogła wygrać i 3:1. Fakt że Niemców mecz wyglądał trochę podobnie jak Argentyny z Arabia że gdyby wpadło w pierwszej to co miało wpaść to by było pozamiatane
Jeśli ktos ogladal Japonie to dobrze wie że Niemcyjuz w połowie spotkania mogli prowadzić ok 5-0. Wystawiać 1.45 na skośne. Żadnego value w takim kursie nie ma. Powinno być min 1.65-1.75
Mało było niespodzianek, na zdrowy rozsądek Japonia to bierze łatwo. Chyba jednak w jakieś kornety i strzały pójdę, a Niemcy mogą to wziąć. Niemiecki futbol od lat ma sposób na klepanie piłki przez Hiszpanów. Kluczowi piłkarze Bayern-barcelona
Przy naszej obronie Częstochowa i braku poruszania po boisku a oczekiwaniu na piłkę od kolegi to messi i spółka będą kosić nas miło. Obawiam się podobnego wyniku co Hiszpania z Kostaryka zrobila