>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

tarki_16 tarki_16:
psychol32 psychol32, dziś można powiedzieć, że oszukali Krafta ma notach , bo dostał niższe niż Granerud..
psychol32 psychol32:
uff handi ogarnęła Astanka
psychol32 psychol32:
?
psychol32 psychol32:
savli marti55, w sensie>
savli savli:
psychol32 psychol32, Japonię z handi grasz?
kubeq8 kubeq8:
Może ktoś sprawdzić?
kubeq8 kubeq8:
A ja mam pytanie czy też u was błąd wywala przy wpłacie do ruska przez much better?
psychol32 psychol32:
G Gebss, mi kiedyś muchbetter zablokował konto jak przelałem do nich z jetona. Napisałem do nich meila że to była transakcja z innego portfela który należy do mnie i odblokowali
G Gebss:
Hej Panowie, czy ktoś używa Mifinity i przelewa kasę na Revolut? Wczoraj po raz pierwszy raz od kilkudziesięciu transakcji, nagle przelew został zablokowany przez Revolut, ze względu na niby "podejrzaną" transakcję. Czy ktoś miał podobny problem? Ewentualnie co można zrobić w takiej sytuacji? :(
psychol32 psychol32:
Co Kraft wczoraj zabrał Kubacki właśnie oddał
psychol32 psychol32:
ten ditobet to ten sam soft co uberlucky i betzerk myślałem że będzie bez problemu a tu przeciągają
psychol32 psychol32:
w ditobet i sportazie
psychol32 psychol32:
w grze
psychol32 psychol32:
a sobie założyłem że do kolejnych firm wpłacam tylko z wygranych w innych i się szykuje przestój
psychol32 psychol32:
pech trochę bo w 3 bukach tak się złożyło że czekam na wypłaty w sumie ponad 12k
psychol32 psychol32:
w tych bukach pinupbet to często przy wysokich kursach dają tylko handi, a kursy dodają jak spadnie do ok 3
psychol32 psychol32:
@danio4954, ja w sportazie
psychol32 psychol32:
@danio4954, te wypłaty 31 dniowe to zawsze są po takim czasie czy bywa że wcześniej?
psychol32 psychol32:
@danio4954, mam za 3 stówki kurs 8
psychol32 psychol32:
przy 14-6 albo 14-8 była linia 19
psychol32 psychol32:
dałem pod kesza plus handi 19,5
wawo wawo:
Tak samo jak w 2018 FIFA pchała Niemców że odpadli po grupie?
psychol32 psychol32:
niekoniecznie ale często robi różnicę
psychol32 psychol32:
w porównaniu z pierwszym meczem doszło dwóch kolejnych czarnych braci
psychol32 psychol32:
w lidze odpuścili mecze grając rezerwami może tu coś ugrają z nie za mocnym Eniseyem
psychol32 psychol32:
Dam Astankę w kosza po 8.00
adik1992 adik1992:
a fifa raczej nie będzie przepychać Niemców bo nawet wszczęła postępowanie za to ich zachowanie przed pierwszym meczem, więc nawet dla nich na rękę by druzyna która ich krytykuje szybko odpadła
psychol32 psychol32:
@danio4954, ale to tylko ta ostatnia po zlimitowaniu konta do 1 euro. No nic na święta będzie kasa o ile wypłacą
paga paga:
wawo wawo, jeżeli dla Ciebie 1.Dla mnie kurs na skośnych powinien oscylować w granicach 1.7-1.8.
adik1992 adik1992:
tak patrze na skład Niemców to tam nie ma kto szarpnąc. Licząc na Havertza czy Fulkruga to sory troche mało. Muller w słabej formie i gra tylko bo nie ma kto. Młody Musiala nie pociągnie. Jeszcze gdyby był Sane to mógłby coś na skrzydle zwojować. Naprawdę nie wiem skąd ten hura optymizm w strone Niemców.
psychol32 psychol32:
@danio4954, w izzibet 31-dniowe oczekiwanie na kasę mimo że wcześniejsze wypłaty wychodziły w kilka godzin
psychol32 psychol32:
w
psychol32 psychol32:
fifa też dołoży od siebie by pchnąć Niemcó
Misiekqq Misiekqq:
wawo wawo, macie tam internet?
Misiekqq Misiekqq:
sunfirex sunfirex, dlatego Niemców zostawiam, a nad Japonia pomyśle. Ciężkie mecze dzisiaj
psychol32 psychol32:
Dzisiaj Japońce nie wytrzymają ciśnienia
sunfirex sunfirex:
Wyniki spotkań do tej pory pokazały, że w każdym meczu może się zdarzyć wszystko. Analizy, logika, rozsądek swoją drogą, a rzeczywistość swoją. Lepiej w spokoju oglądać i cieszyć się futbolem niż wkurwiać, że kwity nie wchodzą ;)
P prostoorient1208:
Nie sugeruj się ostatnimi meczami stary
wawo wawo:
Hahahaha 6 0 w ostatnim meczu Hiszpania Niemcy to potwierdza
P prostoorient1208:
To prawda kurs jest zaniżony bo też uważam że powinien być w granicach ok 1.8 ale patrząc na drugą połowę to i Japonia mogła wygrać i 3:1. Fakt że Niemców mecz wyglądał trochę podobnie jak Argentyny z Arabia że gdyby wpadło w pierwszej to co miało wpaść to by było pozamiatane
A ar0nek:
Jeśli ktos ogladal Japonie to dobrze wie że Niemcyjuz w połowie spotkania mogli prowadzić ok 5-0. Wystawiać 1.45 na skośne. Żadnego value w takim kursie nie ma. Powinno być min 1.65-1.75
Misiekqq Misiekqq:
A wiadomo jak te mecze się kończyły do tej pory
Misiekqq Misiekqq:
Mało było niespodzianek, na zdrowy rozsądek Japonia to bierze łatwo. Chyba jednak w jakieś kornety i strzały pójdę, a Niemcy mogą to wziąć. Niemiecki futbol od lat ma sposób na klepanie piłki przez Hiszpanów. Kluczowi piłkarze Bayern-barcelona
psychol32 psychol32:
ja zagram Kostarykę, mecze o 11:00 są dziwne
P prostoorient1208:
Hahaha przestancie bo Kostaryka uwierzy
psychol32 psychol32:
Kostaryka też gra o awans. Wygra z Japonią i Niemcami i wyjdzie z grupy
P prostoorient1208:
Jedynie co mogą się spiąć po takiej porażce jeśli mają charakter
wawo wawo:
A czemu nie? Póki mają matematyczne szanse to grają o awans. Inna sprawa są możliwości boiskowe
P prostoorient1208:
Heheh raczej nie Kostaryka
wawo wawo:
Saudowie wczoraj tez grali o awans
wawo wawo:
Każdy gra o awans na mundialu
P prostoorient1208:
Dla mnie Japonia jest pewna bo grają o awans
wawo wawo:
Śp Dziadek z Węgier nauczył mnie odpowiednio zanalizować takie spotkania także wiem co pisze
wawo wawo:
Kursy na Japońców są odpowiednie
wawo wawo:
Nikt wyżej insynuujecie ze kursy za niskie
P prostoorient1208:
A kto pisze że Kostaryka zweryfikuje Japonię ?
wawo wawo:
Meksyk rozbije Saudów lekko i jedziemy do domu, balon pekl
wawo wawo:
Przy naszej obronie Częstochowa i braku poruszania po boisku a oczekiwaniu na piłkę od kolegi to messi i spółka będą kosić nas miło. Obawiam się podobnego wyniku co Hiszpania z Kostaryka zrobila
wawo wawo:
Chcecie dobrze zarobić to dajcie że Polska nie wyjdzie z grupy
psychol32 psychol32:
wawo wawo, ile Argentyna nam wklepie?
Do góry Bottom