>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M mcz:
bochum wyjaśnia masówkowiczów
Thalion Thalion:
milan78 milan78, nie bo tam bedzie remis;)
L leszchu:
Leeds może zdążą
milan78 milan78:
Kurs 2,20 na wygraną Tottenhamu to nie jest przesada?
adik1992 adik1992:
Bednarek to zrobił transfer roku. Z ławki do mundialu juz sie pewnie nie podniesie.
M minioo:
Na bazarku chyba kupili ten mecz ;)
Ori1995 Ori1995:
Od kiedy ten Rune tak dobrze gra, jak go dawałem to narzekał krzyczał i wszystko w aut :eek:
M mcz:
spiski, spiski wszyndzie
L leszchu:
Nie słuchajcie tego farmazona 🙄
Thalion Thalion:
Tia, podbijaja na 15 minut do konca, napewno
M minioo:
Podbijanie kursu ?
Thalion Thalion:
Świeci 1
M minioo:
Już 0-3… maja
M minioo:
Oby tak było.. więc jaka jest Twoja taktyka wchodzić po 85min?
adik1992 adik1992:
TKO_Bets TKO_Bets, w Premier League grało Swansea czy Cardiff a to kluby Walijskie, swego czasu Celitic chciał dołączyć do PL bo w szkocji nie było dla nich konkurentów. Klub siatkarski dołączył ze względu na wojnę, w lidze czeskiej kobiet gra drużyna Prometey Dnipro też z Ukrainy.
M minioo:
Arsenal pod remis czy pod wpierdal?
TKO_Bets TKO_Bets:
Betis - Atletico bedzie wiecej jak 25 faule ?
L leszchu:
psychol32 psychol32, oglądałem , dramat
TKO_Bets TKO_Bets:
Ci od zakrzep sie powinni zostać zaproszeni do studio na debatę , bo własnie wychodza fakty że np Pfizer w ogóle nie testował szczypawek i kazdy z tych wirusologów pokroju Kubicy czy Małysza , hajs który wzięli za te raklamy powinni teraz oddac na jakies domy dziecka
Thalion Thalion:
W Uk juz sie tak zakrecili ze juz chyba nie wiedza jak z tego wyjsc, beda klekac przed meczem do konca ży ia chyba hahaha
TKO_Bets TKO_Bets:
@rondani, polscy siatkarze też promowali zakrzep się ;)
Thalion Thalion:
Polityka
psychol32 psychol32:
L leszchu, może i miernota ale 3 sekundy przed końcem mieli piłkę pod koszem Jilin na remis a nawet wygraną to sfaulowali w ataku.
TKO_Bets TKO_Bets:
to promujmy polskie słabe kluby a nie urkaińskie czy niemieckie
power30 power30:
Tu się po prostu o kasę rozchodzi i promowanie słabych klubów
TKO_Bets TKO_Bets:
Endwar Endwar, w ogóle co to za polityka że Berlin czy Lwów chce dołaczyć do Polskiej ligi. Jak sama nazwa mówi to jest Polska liga a nie Niemiecko_polska czy Ukraińsko - Polska , ja takich połączeń nie kupuję i nie interesuje mnie fakt że liga zyska kibiców że rynek itp itd , jakoś chińskie zespoły nie dołączyły do premiership a liga ma kibiców w chinach
L leszchu:
psychol32 psychol32, miernota ten sichuan tak jak mówiłem
power30 power30:
Takie Bielsko to będzie casus Będzina, a sądzę że jeszcze słabszy skład mają
psychol32 psychol32:
Co odjebał sichuan to głowa mała.
power30 power30:
W Niemczech jeszcze Fredrischafen coś próbowało, ja bym nie porównywał
Endwar Endwar:
Berlin Volley tez chcial dolaczyc bo nie ma konkiurencji
power30 power30:
Z czystej ciekawości, może wiesz ile kibiców chodziło, jak liga ukraińska jeszcze jako tako funkjonowała?
Z zwierzakus:
Real gra strasznie minimalistycznie w kosza nie po takim kursie
Z zwierzakus:
Endwar ja bym odpuscil
Endwar Endwar:
Moze nie uwierzysz, ale Ukraina to duzy rynek i nowi kibice.
power30 power30:
Endwar Endwar, Co zyskujesz, że liga staje się ogórkowa i promuje się słabe zespoły. Powinno być max 12 zespołów
Endwar Endwar:
2 lata sie starali i ich dopuscili, bo Siatka to jednak niszowy sport, a tak zyskujesz wiecej (takze biznesowo) niz ogrywajac ogorkow z wlasnego podworka. Mistrzem nie zostana. Wg recenzji co mecz to walka o utrzymanie pozostaje
TKO_Bets TKO_Bets:
Fajnie by było jak mistrzem polski zostanie klub z Ukrainy 🙈😂
Endwar Endwar:
Real w kosza z Baskonia da rade?
TKO_Bets TKO_Bets:
Ktoś się zna na siatce ? Jak ten klub ze Lwowa zrobił awans do naszej ligi siatkówki ?
jaroslav_ jaroslav_:
Hamburg w 2 Bundeslidze dzisiaj oddał 25 niecelnych strzałów, nie sądziłem, że tak się w ogóle da :D
TKO_Bets TKO_Bets:
Tam wyniki jak u kobiet , można losować wyniki i wiele się nie będą różnic
D dazol3:
Gruby bet
D dazol3:
Co na dziś na podbicie do barcelonki do ako 2
TKO_Bets TKO_Bets:
Piłka nożna to jest stan umysłu
TKO_Bets TKO_Bets:
Kto jeszcze dzisiaj uwali ? Barcelona ?
TKO_Bets TKO_Bets:
Udinese 1-2
TKO_Bets TKO_Bets:
Pięknie się dzień zaczyna od porażki HSV 😂
adik1992 adik1992:
Laaksonen właśnie skreczował w finale czelka w Hamburgu przy wyniku 5:7 5:6 30:40 czyli przy meczowej dla rywala :unsure:
qowalsky6 qowalsky6:
didier_drogba didier_drogba, VAR jest po to aby nie było niespodzianek dla tych co ustawiają wyniki :)
Thalion Thalion:
Typy na PL macie jakies, hmm mysle nad kartkami w meczu Arsenalu, linie niskie dosc
didier_drogba didier_drogba:
ten VAR to jest smiech pol metrowy spalony magdeburga a VAR uznaje bramke xd
czaro82 czaro82:
... ooo proszę hamburger pefffka dnia
H hagi84:
no to w takim razie arsenal pod korek i wieczorem pod bankomat
D dazol3:
Arsenal dziś wygra?
Endwar Endwar:
np. masz 1000 do obrotu, na koncie 2200, stawiasz 1000 calosc znika i po rozliczeniu kuponu powraca na konto glowne jako srodku do wyplaty.
Endwar Endwar:
Mialem tak kilka razy, wiec sie nauczylem.
Endwar Endwar:
Ten kolega od LVBet. Jak zostala czesc srodkow i za pozostale postawisz kase do wymaganego obrotu to faktycznie caly bonus znika. W momencie rozliczenia ostatniego zdarzenia z tego kuponu zarowno zalegle jak i te z kuponu (jesli bedzie wygrany) zostana dopisane do konta. Bez obaw. Na czacie sie nie znaja jak widac:)
mahony1983 mahony1983:
About Numburk....Key players such as Harding and Hruban, as well as coach Sekulic, left Nymburg in the summer. Only PG Gibbs remained from the best players from last season, four American players arrived, but their quality is not top. However, Nymburk still clearly has the best team in the Czech league and will win the title of course, only their chemistry does not work yet.
Do góry Bottom