Za nic w świecie nie mogę przypomnieć sobie tej zagranicznej. A korzystałem z niej wtedy ostro, typy od najskuteczniejszych gości praktycznie w 80% to był kupon na zielono...
Siemasz Panowie! Dawno temu jak jeszcze mocno byłem wkręcony w bukmacherkę mocno śledziłem stronę coś w stylu liga typerów. Była to zagraniczna stronka gdzie ludzie wrzucali swoje typy, można była sprawdzać ich statystyki, poprzednie typy, skuteczność i tak dalej. Teraz kompletnie nie mogę sobię przypomnieć nazwy tej strony. Może ktoś coś pomoże? Może macie inne/podobne strony? Z góry dzięki za każdą pomoc
psychol32, Cześć, słuchaj nie wiem jak jest teraz ale jeszcze niedawno wszystkie mecze w Singapurze były rozgrywane na...............jednym stadionie (Singapore National Stadium). Dlatego były zawsze różne godziny spotkań. Teraz bodajże mają ich chyba już cztery. Sprawdzcie to. Myslę że jest to dla Ciebie cenna informacja
Jak widać można bo u siebie strzelili do tej pory 31 bramek a na wyjezdzie 7 wiec to chyba jest różnica co? Wiem ze statystyki nie grają ale jednak jest to fakt warty odnotowania