>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

C cichybob:
rzuty wolne dla asvelu na 1 sek przed koncem meczu
C cichybob:
i w eurolidze najpierw valencia majac pilke i remis w ostatniej akcji gosc rzuca za 3, rzucajac wchodzi w obronce. sedzia gwizdze faul w ataku i uwaga
C cichybob:
anwil traci w ostatniej sekundzie przeciwko finom
C cichybob:
atletico nie strzela karnego w 98
C cichybob:
ale w jeden czy dwa tygodnie mialem historie z siusiaka wziete
C cichybob:
ogolnie tak jak mowie, mindset kompletnie w rozsypce. po dobrych betach, obstawiam gowno i zle sie to konczy. te porazki z padziernika mnie posypaly
C cichybob:
odpuscilem sledzenie po tym jak wrocili do gry i znowu spadli na -8, rano sprawdzilem
C cichybob:
haha ja po wczorajszych dobrych betach na holidaya i banchero, zagralem gsw -12, over 242 i gsw win jak przegrywali 10
C cichybob:
jak widac troche sie pomylilem :))
C cichybob:
dalem ten mecz bo nie bylem w stanie uwierzyc, ze po tym jak Buyukcekmece wygralo 1 mecz w sezonie po tym jak pierwszy raz w zyciu zagralem przeciwko nim, wygraja 2 raz
C cichybob:
handikap na efes byl -16.5
C cichybob:
gralem czyste wygrane :)
C cichybob:
kolego, dzisiaj szedlem na zakupy wiec na szybko dalem grubo 3 mecze po kursach 1.03, 1.05 i 1.04 i efes przegrywa z najwiekszym gruzem
C cichybob:
dzieki mnie maja 2-11 :)
C cichybob:
zeby tylko przegrywali, ale czesto overy brakuje 1pkt, jakies chore historie jak te turasy albo detroit, ktore 2 razy wygralo na wyjezdzie i postawilem 2 razy przeciwko nim na wyjezdzie
C cichybob:
od konca mistrzostw swiata w siatke jest taki dramat
C cichybob:
musze przyznac, ze to jest najgorszy sezon w mojej historii obstawiania. jeszcze nigdy mi tak zle nie szlo
C cichybob:
i szybciutko zbieralem szczatki zanim ktos wrocil :D
C cichybob:
hehe, ja jak mieszkalem kiedys w hostelu i nie trafil wolnego na -1.5 handi rozwalielm iphone'a o podloge
C cichybob:
nie ogladalem, tylko zobaczylem ten karny niestrzelony w 98
C cichybob:
mialem bardzo mocno pograne za o wiele za duzo z wlasnych pieniedzy mecz atletico z leverkusen
C cichybob:
ale ja z kolei czesto sprawdzam bardziej relacje live. nie moge czasem ogladac meczow, zwlaszcza jak przegrywaja
C cichybob:
tak, najgorzej rano wstac i sprawdzac, wiec wole siedziec
C cichybob:
spoko, w tureckiej lidze jest Buyukcekmece, do soboty mieli 0-7 w lidze. Pogralem przeciwko nim 2 razy. Teraz maja 2-7 :)
C cichybob:
ale jest thomas bryant. prawie jak kobe
deepred deepred:
Nie ma za co, pograłem over i się rozchorował :)
deepred deepred:
Flu symptoms
p-z. p-z.:
@ten-typ-tak-ma, dobry pomysł
larkspur larkspur:
Nuggets + z NHL Devils oraz penguins???
D dc94:
mój błąd
D dc94:
@ten-typ-tak-ma, racja w moim poprzednim poscie nie podałem czasownika
D dc94:
fify*
D dc94:
W bracket challenge na stronie trafilem wszystkich uczestnikow 1/4 finalu oprocz polski. mecz francja polska w 1/8 mam ale niestety zabojady wygraly
P Przybłęda:
Zagram. Po dzisiejszym pokazie głupio nie spróbować. Choć puszczę też coś na kartki - wyjątkowo w tym Mundialu, bo Marokańczycy grają tutaj już nie tylko dla siebie, ale dla całej Afryki, wszystkich Arabów, no i imigrantów. Wyjdą naładowani na maksa. A stania i dreptania nie będzie. POR to nie Spaniele.
D dc94:
chorwacja nie ma pilkarzy
P Przybłęda:
Niby tak, ale trudno powiedzieć, że Belgowie i Chorwaci nie mają ludzi zdolnych grać 1x1 i walić z dystansu.
D dc94:
chorwacja out plus duzo bramek proste
P Przybłęda:
Też mam takie wrażenie, że to może znowu być sensacja turnieju. Jak kilka lat temu na EURO. Kwestia, czy dobrze przeanalizują męki Hiszpanów i coś wymyślą na ten marokański mur. Jak na razie to ani Hiszpanom, ani Chorwatom, ani Belgom nie udało się nawet go naruszyć.
psychol32 psychol32:
A raczej wracają do domu
psychol32 psychol32:
Wróciło
P Przybłęda:
Widać i słychać teraz, jak wielu ekspertów nie doceniło tej Portugalii. Ja zresztą tak samo. Zmyliły przegrane eliminacje z Serbią, awans po 2:0 z Macedonią... A to są kurczę niezłe kocury. I mają fajnych młodych ambitnych zawodników z dobrych klubów
A Asian Klepacki:
Prywaty net zapomnij w Ch, granie...
A Asian Klepacki:
Krew mnie zalewała jak nie mogłem stawiać na gole nr. 4 5 i 6 dla Portugalii, i wszystko wchodziło😖fcuk
A Asian Klepacki:
Miejscowy zawsze działał a z prywatnego zapomnij bet 365,i inne
B bartek2701:
A Asian Klepacki, 3 tysiace masz zaoszczędzone tak na to patrz.
W wodzu878:
A Asian Klepacki, to nie masz mobilnego?
A Asian Klepacki:
Kuźwa zablokowali mi neta na 30 min 3000 PLN w plecy... W sensie nie wygrane😖😭
D dc94:
prostota to podstawa
luque luque:
Coolmen7. Podałem pierwszego lepszego którego znam z oglądania Barcelony. Pierwszy hamulcowy. Ogólnie kadra Hiszpania jest słaba ale ta ich taktyka też jest do zmiany
piotrex007 piotrex007:
Ja tam go lubię w sumie
D dc94:
dobrze ze nie michnik
Thalion Thalion:
Ja go lubie
coolmen7 coolmen7:
Luque ale tylko busqetsa? Mi się wydaje że 80% zawodników Barcelony do pozbycia się z kadry na czele z katalońskim trenerem
D dc94:
Janusz M jego imie
D dc94:
chyba ze do drugiej wszystkie porownywal ale to jest bzdura
luque luque:
Dobrze, że Hiszpania odpadła to bym najsłabszy faworyt. Mam nadzieję,że to będzie początek tam zmian aby nie robić 1000 podań w meczu i czas w końcu pozbyć się busquetsa
D dc94:
nie: każda bramka ładniejsza od drugiej. tu nie ma sensu
D dc94:
komentator nie umie skaldac zdan
D dc94:
każda kolejna bramka ładniejsza od poprzedniej*
D dc94:
koniec meczu
Do góry Bottom