Czemu mnie to nie dziwi... Powiedzą że chcą integrować ich społeczeństwo... Ostatnio powiedział żeby przerwali wojnę na czas mistrzostw... A po to już mogą się napierdalac
Ten lysy z fifa to naprawde odrealniony czlowiek, interia podaje ze infantino nie ma nic przeciwko by mundial za jakis czas odbyl sie w korei polnocnej
Tak patrzę że Sainz traci 6 pkt do Lewisa... Może na ostatnim kółku być zamiana ferrari przed meta jak już będą wiedzieć że Checo wygra 2 miejsce bo Sainzowi pkt mogą pomóc zająć 5 miejsce w generalce
adik1992, ależ ja mu nic nie ujmuję, miałem nie raz okazję go oglądać, ma potencjał zdecydowanie, ale tutaj słaby mecz mimo zwycięstwa z Indyjczykiem, przeciętnie z Kovacevicem a Vukic od nich na pewno niczym nie odstaje i liczyłem na coś w okolicach 2,20 a jestem miło zaskoczony. No nic, trzeba próbować. Miłego
'Corek, Shelton według mnie w przyszłym sezonie awans do top 50 a może i wyżej jak zacznie latać po świecie a nie tylko czelki w USA grac, bo papiery na 50-tke ma. Ale tak jak piszesz dziś Vukic po takim kursie warte do gry. Już Riedi po 3,6 Machaca pokonał.
Fakty są takie, że na Ekwador jest ponad 2,10 u każdego buka, rozumiem że oni też się mylą. Ekwador jest delikatnym faworytem i tyle. Zresztą się przyczepiłes, gorsze rzeczy się dzieją na tym czacie i nikt nie reaguje
Misiekqq, w 100% możesz miec własne zdanie to nie ulega żadnej dyskusji. Ale to forum bukmacherskie a nie stragan kto ma lepsze jabłka. To są fakty a nie spekulacje.
Kilka lat temu bym się zgodził w 100% ale przez te lata Katar podgonil moim zdaniem. Zgadzam się, że na papierze Ekwador jest lepszy ale co to zmienia? Na papierze to i Polska jest nie najgorsza, a jak przyjdzie do grania to wiemy jak wychodzi