>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

S spojler7:
@danio4954, pierwszy raz słyszę o tym byku. To Polski??
C Cybiskorpion:
Panowie jak widzicie posiadanie piłki Francja poniżej 65,5 ???
S spojler7:
U mnie jest cash @3
S spojler7:
luque luque, Gdzie takie kursy macie?
luque luque:
Na betters cash kartka 4.0 , Bereś 4.75
psychol32 psychol32:
dobra lecę w teren za pół godziny Sokol Nusle - Havirov, można coś rzucić na dwójkę po kursie 7, niby w tym sezonie Nusle lepsze ale wczoraj wysoko przegrały i nie wiadomo jaki to będzie miało wpływ na nie. Albo będą chciały zmazać plamę albo mentalnie nie dojadą na mecz, Tego u bab nie pzrewidzisz
S spojler7:
@danio4954, dwugłowy mu dolega cały czas. Od początku zgrupowania ma z nim problem.
psychol32 psychol32:
po co grać coś czego nie da się przewidzieć, co zależy od widzimisie sędziego
S spojler7:
psychol32 psychol32, jakbym miał się tak zastanawiać nad każdym meczem to wszędzie bym coś takiego znalazł...
psychol32 psychol32:
jeżeli może a nie musi to jaki sens jest grać coś takiego?
S spojler7:
Może ale nie musi. W każdym meczu może sędzia tak zrobić. Ciężko porównać mecz do meczu.
psychol32 psychol32:
Ten chłop co sędziuje wychujał grających kartki w meczu USA - Anglia, dzisiaj może zrobić to samo
S spojler7:
Poszło cash kartka i over 3,5 kartek
S spojler7:
Bereś kartka... Nie wiem sam... Gra w miarę czysto... Pozatym możliwe że będzie musiał zejść wcześniej z boiska przez kontuzje...
S spojler7:
Cash karteczka @3 Krycha karteczka @2,45 kuszące to jest. Over 3,5 kartek @1,77 musze się nad tym zastanowić
luque luque:
A nie Bereś lub Cash ?
deepred deepred:
Kartka? GRZESIU i Robercik
psychol32 psychol32:
czy tam rozmiar porażki
psychol32 psychol32:
S spojler7, ja tego meczu nie dotykam ale uważam że przegramy, a rozmiar zwycięstwa zależy od Francuzów
S spojler7:
psychol32 psychol32, nie pisałem że Ty tylko że dużo osób na czacie tak pisało :)
S spojler7:
Francja też nie jest jakaś kosmiczna ... Czerwona kartka... Jakaś kontra... A nawet jak do ht będzie 0:0 może być nerwowo... Ja wyniku samego raczej nie tykam... Oczywiście wy możecie mieć inne zdanie i iść w hc. Proszę bardzo ;)
B bos1991:
Mbappe królem strzelców ?
slomiany400 slomiany400:
Turnieju może im się już nie chcieć pchać się w bramki i spokojnie grać
slomiany400 slomiany400:
Pytanie tylko ile Francja będzie cisnąć, bo przy 2-0 na takim
dx2 dx2:
przepraszam: "Le Laga" oczywiscie
slomiany400 slomiany400:
Piłkarsko jesteśmy poziom jak nie dwa niżej
slomiany400 slomiany400:
La laga do pierwszej straconej bramki a potem co, będzie bronił, żeby jak najmniej stracić?
dx2 dx2:
Dziś Czesław ze swoją taktyką "La Laga" zatrzyma tych zarozumiałych Francuzów :)
S spojler7:
psychol32 psychol32, wczoraj też Argentyna miała z hc wygrać.... USA miało wygrać... Mi tam na razie ładnie siada :) mam trochę inne zdanie niż wy na ten mecz jak na większość :)
slomiany400 slomiany400:
Ja myślę o Cashu i Bereszynskim
lukaway lukaway:
Kogo kartkę widzicie dziś w naszym składzie?
psychol32 psychol32:
Z handicapem 6:0 :LOL: :ROFLMAO:
psychol32 psychol32:
Wygramy
S spojler7:
No ciekawe. Ja nie jestem przekonany za tą Francja... Myślę nad różnymi i kartkami
czaro82 czaro82:
... dziś zagrają mecz życia i przeslizgną się w karnych
sobieslaw sobieslaw:
28-30 w trzecim, nie będzie 3-0. Coraz mniej jest mnie w stanie zadziwić
sobieslaw sobieslaw:
4 piłki setowe miały przy stanie 24-20 i zrobił się remis.........
RBR1one RBR1one:
sobieslaw sobieslaw, a to spoko. powodzonka zycze w takim razie
sobieslaw sobieslaw:
RBR1one ranczo0123, Wiem, tu akurat kurs przy wysłaniu kuponu był bodajże 24 więc nie rozbijałem. Musiałem czekać ze dwie minuty na zatwierdzenie kuponu, w międzyczasie zmienił się wynik i kurs wzrósł do 41 i po takim kursie zatwierdzono mi kupon.
RBR1one RBR1one:
sobieslaw sobieslaw, trzymam kciuki ale blagam.. rusz nastepnym razem glowa i zagraj takie cos 2x50 a nie raz za 100. Takim sposobem wpadasz na drugi podatek a mozna go latwo ominac. Mowie to oczywiscie dla twojej kieszeni dobra ;)
sobieslaw sobieslaw:
sobieslaw sobieslaw:
Panowie, jestem blisko trafienia kursu 41.0 w pojedynczym spotkaniu. Trzymajcie kciuki :D
p-z. p-z.:
lipa bo myslalem ze z konta zabrali xD
p-z. p-z.:
tak teraaz widze ze to bonus :D
M morgo:
Lipa bo dostałeś więcej? 😂 zapewne jakis bonus wleciał to sprawdź najpierw
p-z. p-z.:
zdeponowana kwota 50 pln o co kamam, wpisalem jakis kod co przyszedł mi na nr tel
p-z. p-z.:
jakas lipa wpłaciłem blikiem 50 zł w unibecie a pisze mi ze mam 100 zl na koncie
milan78 milan78:
psotnick psotnick, serdeczne dzięki za szybkie odpowiedzi na PW odnośnie snookera... 😉
Thalion Thalion:
ale Clipersi dostajaw dupe
D dc94:
zero poziomu w tym tvp sport ale ogladam i pamietam, kiedys beda konsekwencje
B bartek2701:
Endwar Endwar, ale pisze ze bierze drugi gatunek. Oddają pewnie za pół darmo aby się pozbyć
Endwar Endwar:
Już nie mogę uwierzyć, ale jak się dobrze dogadasz z hurtownikiem to pewnie wyjdziesz na swoje. Między bazarem, a giełda zarobek x2 wychodzi w Wawie i okolicach praktycznie na wszystkim. Ale przyznam 1 zł odsprzedazy mnie zszokowalo. Za 1,50 to tylko na promocji w biedrze, q tu jeszcze taniej
J jarek23v:
@tomcioomen666, jesteś hazardzistą?
J jarek23v:
Ci w studio też lekko zdziwieni
J jarek23v:
Ale on mówi że ręką po klatce a na powtórce pierwsze ręką później biodro
Endwar Endwar:
A sędzia jak był to już przepisy od tego czasu sto razy się zmienily
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Panowie jak coś Fury vs Cisora za chwileczkę walczą
D dc94:
sedzia podobno byly