>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Historia czatu

S spojler7:
Ja takiego dubla dziś nie dam :) Anglia różnie gra... Senegal nie jest taki zły... Francja myślę że mogą nas zlekceważyć... Może się skończyć doliczonym czasem gry moim zdaniem. Wszystko zależy jak się mecz potoczy
Thalion Thalion:
Obawiam sie Anglii, nie przekonuja mnie
Thalion Thalion:
Na gieldzie wyrazny spadek naOconora
didier_drogba didier_drogba:
kubam kubam, i to jest normalne podejście :)
kubam kubam:
didier_drogba didier_drogba, dlatego też napisałem aby Francja nie miała litości bo mam ich gole postawione i strzelców natomiast jeżeli przejdziemy dalej to będę się cieszył, że przeszliśmy
Cuda sie zdarzają i jak ktoś napisal moze dzis jest ten 1 mecz z 10 gdziee moze bysmy nie przegrali. Ale opierać faworyzowanie PL bez innego powodu jest sory....frajerstwem. Robicie to tylko dlatego ze jesteście Polakami. Jakbyście byli nie wiem, np. Bułgarami to każdy na forum grałby Francję z handi -1,5 albo i -2,5 i nie myslać nad naszymi szansami które są zerowe praktycznie. Niestety w bukmacherce nie moga grać sentymenty itp, to jest czysty biznes, niektorzy tego rozdzielic nie umieją
p-z. p-z.:
A ja się obrazę bo mam francje na kuponie xd
kubam kubam:
aczkolwiek tez nie obrażę się jeżeli przejdziemy dalej jakimś cudem :D
kubam kubam:
oby dziś Francja nie miała litości
Thalion Thalion:
Polacy optymisci graja na Polske a buk optymalizuje sobie
S spojler7:
Co to tak na Francję kurs wzrósł? 1,39 w fortunie
G Gregory777:
Ja to dzisiaj zadziałałem w łączonym kuponie na 1 polowe dla Francji + 1 gol + 2.5 gola + 6.5 różnych dla Francji
G Gregory777:
Patrząc w przyszłość to El do ME gdzie będziemy grać nie będą łatwe patrząc np na ostatnie wyniki Wysp Owczych
p-z. p-z.:
W piłce wszystko możliwe ale bez przesady. Od tak zmienia styl gry? Francja się po nich przejedzie i tyle z czym do ludzi
G Gregory777:
Nasze orly jakby nie patrzyć to dawno nie wygrały z topowa drużyna z rankingu
p-z. p-z.:
Kiwior z asysta dzisiaj xD
Michniewicz i pol kadry do wyjebania
adik1992 adik1992:
może będziemy jak Maceodnia w barażu z Włochami, Francuzi z brakiem skuteczności a my jedna akcja w 90 minutcie i jakiś strzał życia i awans. A tak na serio to mam nadzieję że Czesio wyjdzie inną taktyka niz bronienie sie 120 minut i czekanie na karne. Tutaj jest jeden mecz i granie na 0:1 czy 0:2 nic nam nie daje
jozzy22 jozzy22:
Handi najmniejsze i git
Siara_89 Siara_89:
jozzy22 jozzy22, wziąłbym to ale u mnie w buku 1,28
Francja 3-0
dx2 dx2:
9/10 razy wygrałaby Francja, ale może dziś bedzie akurat ten 10-ty raz :) Mało prawdopodobne, ale złudna nadzieja to wciąż jakaś nadzieja
jozzy22 jozzy22:
Siara_89 Siara_89, Kiel w ręczna
Siara_89 Siara_89:
larkspur larkspur, myślałem nad tym, ale boje się że Senegal będzie się dobrze bronił dziś
Siara_89 Siara_89:
didier_drogba didier_drogba, jakoś nie jestem przekonany
Siara_89 Siara_89:
S sebek1997, Nie gram przeciwko Naszym. Słabo się wtedy mecz ogląda.
larkspur larkspur:
Siara_89 Siara_89, Anglia senegal over 1.5
Siara_89 Siara_89, moze Cluj?
S sebek1997:
Francja win pewniak
Siara_89 Siara_89:
Coś do dubla na dziś Panowie? Minimum 1,3 potrzebuje
King Szczecin wygra?
gruszkie gruszkie:
ale widać trzeba pierdolic głupoty i robić narracje, że chłopaki juz maja wakacje ;)
gruszkie gruszkie:
no maja zaplanowany ale to zawsze się planuje wylot tak samo bylo po Argentynie
vsky vsky:
G golabek1945, 60:40 dla O'Connora, ale dużo zależy od tego, czy nie spali się finałem.
G golabek1945:
Snooker? Joe O'Connor @ 2,25? Ktoś się wypowie na ten temat?
S spojler7:
C Cybiskorpion, no to ja bym nie dał osobiście. Jak dalej będzie laga laga to my 35 nie uzbieramy... Tak mi się wydaje. Chyba że będziemy podawać w obronie cały czas
C Cybiskorpion:
S spojler7, na dwa
S spojler7:
sunfirex sunfirex, oni nie lecą czarterem?
sunfirex sunfirex:
Ziomek mój który jest dziennikarzem mówi, że kadra ma już lot zaklepany na jutro na 13:00 🤪
neutralny neutralny:
C Cybiskorpion według mnie do grania. Francja nie będzie sobie pykać, będzie jechać :)
S spojler7:
C Cybiskorpion, oj ryzykowne... Ale kwestia 65,5... Ale jak liczone na 2 czy na 3 dzielone?
S spojler7:
@danio4954, pierwszy raz słyszę o tym byku. To Polski??
C Cybiskorpion:
Panowie jak widzicie posiadanie piłki Francja poniżej 65,5 ???
S spojler7:
U mnie jest cash @3
S spojler7:
luque luque, Gdzie takie kursy macie?
luque luque:
Na betters cash kartka 4.0 , Bereś 4.75
psychol32 psychol32:
dobra lecę w teren za pół godziny Sokol Nusle - Havirov, można coś rzucić na dwójkę po kursie 7, niby w tym sezonie Nusle lepsze ale wczoraj wysoko przegrały i nie wiadomo jaki to będzie miało wpływ na nie. Albo będą chciały zmazać plamę albo mentalnie nie dojadą na mecz, Tego u bab nie pzrewidzisz
S spojler7:
@danio4954, dwugłowy mu dolega cały czas. Od początku zgrupowania ma z nim problem.
psychol32 psychol32:
po co grać coś czego nie da się przewidzieć, co zależy od widzimisie sędziego
S spojler7:
psychol32 psychol32, jakbym miał się tak zastanawiać nad każdym meczem to wszędzie bym coś takiego znalazł...
psychol32 psychol32:
jeżeli może a nie musi to jaki sens jest grać coś takiego?
S spojler7:
Może ale nie musi. W każdym meczu może sędzia tak zrobić. Ciężko porównać mecz do meczu.
psychol32 psychol32:
Ten chłop co sędziuje wychujał grających kartki w meczu USA - Anglia, dzisiaj może zrobić to samo
S spojler7:
Poszło cash kartka i over 3,5 kartek
S spojler7:
Bereś kartka... Nie wiem sam... Gra w miarę czysto... Pozatym możliwe że będzie musiał zejść wcześniej z boiska przez kontuzje...
S spojler7:
Cash karteczka @3 Krycha karteczka @2,45 kuszące to jest. Over 3,5 kartek @1,77 musze się nad tym zastanowić
luque luque:
A nie Bereś lub Cash ?
deepred deepred:
Kartka? GRZESIU i Robercik
psychol32 psychol32:
czy tam rozmiar porażki
psychol32 psychol32:
S spojler7, ja tego meczu nie dotykam ale uważam że przegramy, a rozmiar zwycięstwa zależy od Francuzów
Do góry Bottom