>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992 jesteś wczorajszy?
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, to dlaczego masz pretensje że nikt nie podał typu na Garcię skoro nie grałeś?
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992, jakbyś posiadł sztukę czytania ze zrozumieniem to wychwycił byś że staram się nie stawiać damskiego tenisa, poza tym nie nie grałem z tego turnieju. Może właśnie dlatego nie znalazłeś moich typów na Garcię bystrzacha.
adik1992 adik1992:
W zeszłym roku WTA Finals wygrała Muguruza na którą też nikt nie stawiał. Faworytkami były Badosa i Kontaweit. Jak wygrywała Radwańska też nie była w roli fawortyki turnieju. Taki to turniej gdzie przegrywając dwa mecze można go wygrać
adik1992 adik1992:
A co do Varu to oprócz jednego usera który nie rozumie jak on działa i nie ogarnia przepisów to nie widzę aby ktoś miał inne zdanie niż moje ale to już tylko Twoje zdanie do którego masz prawo.
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, ale dlaczego ktoś miał stawiać na Garcię skoro nie była jakoś w mega gazie w ostatnim czasie i były zawodniczki które powinny odegrac większą rolę. A jest różnica pomiędzy niestwianiem Garci jako wygranej w całym turnieju a pisanie że była okręslana jako najgorsza ze stawki co jest nieprawdą. Twoich typów na Garcie w temacie nie widzę.
czaro82 czaro82:
Chyba Ci sodówka odjebała od tego moda
czaro82 czaro82:
Ty masz swoje spostrzeżenia na temat varu zupełnie inne niż reszta forum
czaro82 czaro82:
Moim zdaniem niedoceniono i tyle
czaro82 czaro82:
... na wygranie pojedynczego spotkania nie pisząc już o turnieju gdzie znowu brandzlowano się pod Świątek 🤣
czaro82 czaro82:
adik1992 adik1992, na przestrzeni całego turnieju jakoś mało było typów na jej wygraną jeżeli w o gołe takowe były
adik1992 adik1992:
Ale lepiej opierać się na jednym zdaniu jednego użytkownika i pisać że niedoceniono Francuski.
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, naprawdę musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. Przejrzałem teraz dział teniowy i jeden user dokładnie 1! napisał w swojej analizie że Garcia wygląda najgorzej z całej stawki jeżeli chodzi o wymiany a nie że jest najgorszą zawodniczką z całej stawki. Inni typowali wygrane Garcii w spotkaniach, nawet był typ na finał.
czaro82 czaro82:
... a oglądanie damskiego tenisa uważam za kompletną stratę czasu, jeżeli Ty uważałeś typ na nią za czysty zysk to szkoda że zapomniałeś się tym podzielić z userami którzy czekają na takie peffki
czaro82 czaro82:
G golyy, osobiście nie grałem żadnego spotkania z tego akurat turnieju, ponadto unikam damskiego tenisa podobnie jak afrykańskich mistrzostw oraz wszelakich lig trzeciego świata których oferta jest o dwóch buków. Pisząc forum tenisowe miałem na myśli to forum i jego tenisowy dział w którym niedoceniano Francuzki.
Misiekqq Misiekqq:
Dzień dobry, Łęczna gol to dzisiaj chyba pewna rzecz ? 😁
psychol32 psychol32:
Ciekawe co tam na forum surykatek piszą odnośnie dzisiejszych mistrzostw Afryki ;)
G golyy:
czaro a może warto obejrzeć kilka spotkań i samemu ocenić? Skąd wiesz kto i na jakiej podstawie pisał posty na tym Twoim forum tenisowym? Dla mnie np wczorajsze 2.06 na Garcia to był czysty zysk, bo raz, że w tym sezonie była bardzo mocna a dwa - sabalaneka jak zwykle zero stabilności i po prostu nie mogła zagrać dwóch mega spotkań na jeden turnieju...
J joseph_lit_bet:
Garcia grała sezon życia, jako jedyna wygrała turnieje na wszystkich nawierzchniach(hard, clay, grass), no ale skoro pisali, że najsłabsza że wszystkich i to na FORUM TENISOWYM to na pewno tak bylo
czaro82 czaro82:
... na tenisowym forum pisano że najsłabsza w całej stawce, rzeczywistość udowodniła po raz kolejny że to tylko WTA 🙃
jozzy22 jozzy22:
i weź tu zrozum kobiety
deepred deepred:
Garcia!
Thalion Thalion:
Jutro niespodzianek ciag dalszy ;P
Thalion Thalion:
Oddali 17 strzalow a tylko 2 celne, tak sie nie da wygrac
Thalion Thalion:
Real od jakiegos czasu ma problemy ze skutecznoscia, to huuz zauwazylem chyba ze 3 tyg temu
H hagi84:
no to postrzelali
C cybul100:
Można na LIVE dawać bramki w Rayo - Real. Gospodarze pomimo, że mają przewagę atakują. Real na pewno bęzdzie gonił wynik
C Cybiskorpion:
Czarnogorki Nasze z Handi a wygrały i Cluj to dołożyłem Radu
C Cybiskorpion:
piotrex007 piotrex007, dzięki tak piękny wieczór zje.... Albotem po 1,25 ehhh
piotrex007 piotrex007:
Ja grałem w Unibecie to był kurs 2,10 albo 2,20 na over 5,5 kartek
C Cybiskorpion:
To sobie dołożyłem Albota po 1,25 ehhh
C Cybiskorpion:
Jak była linii na kartki Realu z Rayo
C Cybiskorpion:
Albot :rolleyes: :mad:
sunfirex sunfirex:
kubam kubam, dzięki
kubam kubam:
sunfirex sunfirex, wszystko ok u mnie śmiga, z 2-3 minuty miałem włączone
sunfirex sunfirex:
Może ktoś włączyć Polsat Sport siatkówkę i mi powiedzieć czy Wam też znika obraz na chwile co kilka sekund?
kubam kubam:
psychol32 psychol32, dlatego napisałem, że mecz 50/50, zobaczymy na wiosnę jak z kontuzjami itd, mecze grupowe a playoffy to dwie różne kwestie, ale nie sądzę aby Bayern miał się nie wiadomo jak po nich przejechać
psychol32 psychol32:
kubam kubam, ograć Benfikę to też nie powinien być żaden wyczyn, a się nie udało i to dwa razy
kubam kubam:
M mcz, jakby nie patrzeć to bayern też w tym sezonie wielkiego poziomu nie prezentuje, wygrać z barceloną i interem to nie jest jakiś wyczyn, imo 50/50 ten mecz
M mcz:
mój błąd. oni z tylko z portugalczykami 2 razy zremisowali, z maccabi wygrali
M mcz:
bayern zamiecie murawę psg a wszystko przez to że gwiazdeczkom nie chciało się docisnąć żydów i portugalców. gitara
psychol32 psychol32:
Za to w LE będziemy mieli jeden z najciekawszych meczy od powstania tych rozgrywek
Thalion Thalion:
Beda grube przetasowania po mistrzostwach
Waldi1979 Waldi1979:
dokładnie, forma z jesieni nie raz już się nie przekładała na wiosenną fazę PO
psychol32 psychol32:
I polegnie z Frankfurtem
psychol32 psychol32:
Napoli teraz czołową drużyna Europy ale na wiosnę może nic z tego go nie zostać
psychol32 psychol32:
Bayern w tej chwili poziom wyżej niż PSG. Ci nie mogli ograć Benficy więc z czym do ludzi
Waldi1979 Waldi1979:
ja tam w szejkowy twór z Paryża nie wierzę od dawna i mam nadzieję, że nigdy nie wygraja LM, a Bayern to Bayern nie zdziwię się jak ich pogonią w 1/8, Neymar pojedzie na urodziny siostry, Mbappe się obrazi na cały świat, a sam Messi nic nie wskóra i kolejny rok odfajkowany :p
Waldi1979 Waldi1979:
nigdy nie mów nigdy ;)
husarz22 husarz22:
4 niemieckie drużyny w 1/8 Ligi Mistrzów. Szkoda, że żadna nie przejdzie dalej... :/
Waldi1979 Waldi1979:
greenvoice greenvoice:
Test
S specjalny2705:
tenis to dno
psychol32 psychol32:
Bodo słabe na wyjazdach
psychol32 psychol32:
Moim zdaniem dobre losowanie, mogli gorzej trafić
K kubaion:
Bodo vs Lech, ciężko, ale nie najciezej
K kubaion:
Okay już widze
psychol32 psychol32:
Barcelona - MU
djkruko djkruko:
Ale zryw
K kubaion:
co z tym konkursem na MŚ? były już zapisy?
Do góry Bottom