>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
PS* sorry
deepred deepred:
KS to aktualnie dramat
Thalion Thalion:
Thalion Thalion:
adik1992 adik1992, ile kosztuhe?
adik1992 adik1992:
@gubernator_nh, ja zamówiłem przewodnik mundialowy z kanału sportowego i naprawdę rewelacja.
D dazol3:
Przez to będę musiał dołożyć Bayern do kuponiki mam nadzieję że nie będę tego żałować
D dazol3:
Polski Bayern Monachium
D dazol3:
No i już kursy na potężny Raków spadki ehh
jozzy22 jozzy22:
Jamie się nie zatrzymuje
D dazol3:
piotrex007 piotrex007, biorę pod uwagę również remis po słabej grze aczkolwiek nie widzę lepszego zdarzenia z podobnym kursem
piotrex007 piotrex007:
Tym bardziej, że w zeszłym sezonie też miał Raków wygrać pewnie w 33. Kolejce i walczyć o mistrza, a jak si skończyło pamiętamy 🙈
piotrex007 piotrex007:
To właśnie martwi w kwestii Rakowa, że tak dużo osób to gra 😬 wiadomo, że to nic nie zmienia w kwestii sportowej, ale no często jest to prawo masówki 😂
D dazol3:
Ori1995 Ori1995, to jutro jak zagrasz Raków to gwarantuje, że się przelamiesz. Ja gram fest grubo
p-z. p-z.:
ktos cos ma na nba
Ori1995 Ori1995:
D dazol3, Nie no serio od roku każdy taki kurs jaki zagram to zawsze ma X
kubam kubam:
jutro widzew, górnik, lech, raków
D dazol3:
Jutro Napoli&Sparta&Raków ako 3 polecam
D dazol3:
Ori1995 Ori1995, musiałeś mieć pechową passę niczym 12 razy z rzędu czerwona na ruletce
'Corek 'Corek:
Spróbuję Navi 2 mapa @ 6.30 lvbet
Ori1995 Ori1995:
W 90 % przypadkach faworyt po tym kursie przegrywa
Ori1995 Ori1995:
Kursy nie grają, ale czemu mam wrażenie że kursy 1.67 i 1.72 ma trafność może 2 %
Thalion Thalion:
Z Barcy 90% jedzie do Kataru, zostaje chyba ze 4 graczy haha ciekawe czy beda mieli treningi
Ori1995 Ori1995:
O 3 mecz z rzędu under dog w ATP Finagownalo
D dazol3:
Heracles&ŁKS chłopaki nie wierzę jak dziś gładko :D
Thalion Thalion:
Co oni w tej polskiej lidze wszyscy do Kataru jada ze siw tak oszczedzaja i same undery ostatnio??;)
Thalion Thalion:
Monchengladbach jak jedzie
Thalion Thalion:
Gubi wszyscy wygrali kazdy zarobiony :D
H hagi84:
wczoraj po 18tej juz klikali
H hagi84:
kursy duzo wczesniej byly zabite w pinie na gosci
H hagi84:
ale to przeciez duzo wczesniej wiedzieli jakim skladem beda grac
T trynek85:
Info o składach ukazało się dopiero dziś na Facebooku ok. 17.00,niby sensowniej było dać im odpocząć, bo mają ten turniej 3x3,ale może akurat dzisiejszy mecz traktowali jako test jakiś ustawień itp.
H hagi84:
typ dobry, nie neguje, bardziej mi chodzi o takie informacje , ze gosc pisze , ze 99% nie zagraja, a pozniej wielce zdzwiony, nie jednego pewnie w balona zrobil takimi informacjami, amatorka lekka
T trynek85:
hagi84 stawiałem under na Kraków przy zdobyciu przez nich 3-5 pkt po 3-4 min meczu, liczyłem że Lublin takim składem dużo lepiej zagra w obronie, a tu poszedł jakiś wałek że skutecznością bodajże poniżej 30 % rzutów z gry
deepred deepred:
Jakby z Milwaukee Bucks grali
deepred deepred:
Wolałem nie ryzykować, w ogóle to było dziwne, przy wyniku 73-65 dla Krakowa na 4 minuty przed końcem cały czas wisiał kurs 1,7
deepred deepred:
Bo wcześniej widziałem jakieś sprzeczne informacje, że tam ktoś ma jutro turniej 3x3 i tak dalej
deepred deepred:
Ja popatrzyłem na czat i dlatego zagrałem
T trynek85:
Deepred brawo za czujkę w stronę Krakowa, oj dobrze że wszędzie nie było na to kursów przed meczem, bo bym pewnie wtopił z tysiaka.... Za kilka godzin NBA, pora zerknąć w jakieś linie na zawodników
H hagi84:
za takie typy jak hc ujemne na ten Krakow to bany powinny poleciec i to gosc co niby w koszu siedzi
Ori1995 Ori1995:
Wczoraj Draper do 0 a dziś lehecka xd
Ori1995 Ori1995:
Lehecka 2
deepred deepred:
Dzisiaj gruby dzień
deepred deepred:
Elegancko win do kasy, dodatnie handi do kasy
Ori1995 Ori1995:
O Lehecka 1-0 :D
T trynek85:
No nic, dałem dzięki wam under na Lublin i chociaż wyjdę na zero z tym meczem, ale kolejne warto na nich zagrać już kilka dni przed meczem po kursach powyżej 5 i liczyć na to, że dostaną wsparcie z 1 zespołu. We wtorek był kurs 10 na nich
G general1973:
T trynek85, może są jakieś czynniki pozasportowe? ;)
T trynek85:
Lublin powinien to łyknąć w takim składzie, a tu będą męczą nie
G general1973:
wziąłem casha
didier_drogba didier_drogba:
Panowie a jak widzicie Islandia-Gruzja w kosza? Wyspiarze mają szansę wygrać?
C cichybob:
to duże szanse, ładnie prowadzą. powodzenia
G general1973:
C cichybob, był i nawet 12 i 15 w trakcie 2 kwarty ,na unibecie
C cichybob:
gdzie był kurs 8 na krakow ?
G general1973:
pobrałem hc na Krakow i win po @8
T trynek85:
Niby mają ważniejsze granie w weekend, bo mają u siebie turniej 3x3,ale różnica w umiejętnościach powinna być znaczna, ja zagrałem na under 66 i 68 na Kraków, trzeba szybko klikać, bo kursy są raptem kilka sekund
G general1973:
ale czy będą chcieli wygrać?
T trynek85:
Tak, jest Dziemba, Szymański, Młynarski, Walda,Pelczar
G general1973:
Lublin 2 wzmocniony?
G general1973:
u ruska przez chwilę były kursy odwrotne,niż w Uni
niverx niverx:
Właśnie teraz jest w uni. Tylko ze raz dają a potem długo długo nic.
Do góry Bottom