>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

C cybul100:
Argentyna - Meksyk: over + BTTS?
successful successful:
tarki_16 tarki_16, dokładnie
tarki_16 tarki_16:
Walia musi pokonać Anglię minimum 4 bramkami żeby awansować !? Bo liczą się pkt , różnica goli , strzelone gole i dopiero mecz bezpośredni, jeśli dobrze pamiętam
G Gregory777:
Więcej odnoście bramek w meczu
G Gregory777:
Dzisiaj Katar zdobył historyczna bramke, pewnie na tym się skończy powiedziałbym ze w meczu z Holandia powinno być więcej, ale jak widziałem ich mecze z Senegalem i Ekwadorem to nie jestem przekonany zwłaszcza, ze nie musza się zbytnio wysilać, może być 1-0, a i tak będą zadowoleni z 1 miejsca w grupie
G Gregory777:
Te mistrzostwa potrafią zaskakiwać jak dla mnie mecze które powinny być over 2.5 to sa under 2.5, dzisiaj tylko obstawiałem strzelców Valencia wskoczył, Kane niestety nie
tony_parker tony_parker:
ruskie, kursy kolo 1.75 pre i 1.85 live start
larkspur larkspur:
Który buk ma w ofercie rzut rożny w pierwszych 10 min?????
G golabek1945:
dspk666 dspk666, Chodzi Ci o A-League, Kobiety?
dspk666 dspk666:
rano powinny być bramki w Australii
G golabek1945:
Jutro spróbuję chyba faworytami: Tunezja lub remis, Polska, Francja, Argentyna ;)
G golabek1945:
@gubernator_nh, Oczywiście, to jest turniej, tak samo jak super ofensywa w 1 meczu nie daje tego w 2 meczu (czytaj Anglia)
G golabek1945:
@gubernator_nh, bardziej niż o Katarze, to handel bym widział w meczu Argentyna - Arabia, jak na te 5 minut Argentyna zapomniała jak się gra w piłkę :)
M malizna:
Pamięta ktoś stronę gdzie sie sprawdzało ile pieniedzy postawiono na dany zakład?
neutralny neutralny:
ja widzę kompletnie odwrotnie ten mecz :)
G golabek1945:
O Danii były jakieś plotki, że mieli zbojkotować ten Katar, nie wiem ile w tym prawdy, ale słabo wyglądali z Tunezją. Tunezja raczej wygra z Australią. Więc przy dobrym wyniku Danii jutro, to w trzeciej kolejce się awanse roztrzygną. Myślę że wszystko będzie zależeć od Duńczyków. Francja to kocury totalne. Chyba zagram Francja win & over 2.5 gola :)
neutralny neutralny:
G golabek1945:
Pytanie odnośnie Superbeta, Czy przy stawianiu np. 1X też działa Super Przewaga?
J jarek23v:
Francja - Dania to mi remisem śmierdzi
dspk666 dspk666:
betters ZNACIE? jakas reklama sie na forum wyswietla.
M mcz:
tak samo uważam
scotratez scotratez:
według mnie Francja wygra, po meczu z Australią mają pozytywne flow, motywacja jest większa niż w lidze narodów, Dania słabo zaczęła, Francja z pewnością będzie chciała się zrehabilitować za porażki w lidze narodów. Nie odważyłbym się grać na Danie
M mcz:
półfinał euro to był szczyt duńczyków. na mundialu dużo osób znowu widziało w nich czarnego konia
Cabron Cabron:
M mcz, tak i dlatego oddadzą mecz Francji 😄 daj spokój już z tymi plotkami.
Cabron Cabron:
No to grajcie śmiało Francje, a jutro się przekonacie, skoro dla Was wyznacznikiem jest "pierwszy mecz"
M mcz:
zresztą Dania coś tam chce wyjść FIFA
M mcz:
Dania to będzie podobny przypadek do nas w 2018. Bardzo udane eliminacje a na mundialu klapa
Cabron Cabron:
M mcz, i dalej gra gówno. Iran wyszedł zagrał fatalnie w pierwszym meczu. Dzisiaj Amerykanie w niczym nie wyglądali słabiej od Anglików, którzy za Southgate graja bezjajeczny futbol mając takich piłkarzy.
M mcz:
no z całym szacunkiem ale Walia nie wygra z Anglią
scotratez scotratez:
nie sądzę aby Dania wygrała z Francją, bo słabo weszła w ten turniej. Liga narodów to żaden wyznacznik. Mundial to cel Francuzów
M mcz:
tak jak przedmówca napisał. Dania zagrała paździerz z Tunezją
TKO_Bets TKO_Bets:
Jak Anglia ma awans zapewniony ?
Cabron Cabron:
Thalion Thalion, bo grali z Tunezja, która świetnie broni i kontruje. Zobaczysz, że Francja też straci punkty z Tunezja, a jutro ich Dania ogra.
M mcz:
tylko, że anglia ma już awans zapewniony a dania będzie drżeć do ostatniej kolejki
Cabron Cabron:
My nie umiemy grać w ataku pozycyjnym a Arabowie nam odrazu oddadzą piłkę
Thalion Thalion:
Cabron Cabron, Dunczycy uja grali w poprzednim meczu
Cabron Cabron:
M mcz, Arabia nie zagra tak wysoko jak z Argentyna, bo nie muszą. Im tutaj remis w zupełności wystarczy. Renard nie jest głupi i spokojnie Michniewicza przechytrzy
M mcz:
Anglia też grała gówno w Lidze Narodów i co?
Cabron Cabron:
M mcz, na jakiej podstawie? Bo Pokonali Australie? Dania ich zje. Ostatnie ich mecze w lidze naradow to dwie wygrane Danii i tak będzie też jutro. Dunczycy wola grać z kontry a Francuzi im zostawia sporo miejsca. Dla Francji ten mundial się skończy albo po fazie grupowej, bo jeszcze Tunezja im punkty odbierze, albo w 1/4 maksymalnie
scotratez scotratez:
liczę na to że Arabia zagra tak samo wysoko z Polską jak z Argentyną, my lubi kontrataki więc będzie okazja
scotratez scotratez:
M mcz, wiesz, oni postawią autobus w bramce a my mamy problem z atakiem pozycyjnym więc no nie wiem, będzie ciężko wygrać
Cabron Cabron:
N niewierny-janek, gdybym miał na to czas to bym pisał
M mcz:
dwóch kluczowych saudyjczyków kontuzjowanych
scotratez scotratez:
odważnie
M mcz:
Michniewicz da wszystkim pstryczka w nos. w tym mnie
M mcz:
dla mnie tak
scotratez scotratez:
M mcz, Polska pewniak? ;oo
scotratez scotratez:
bukmacherzy nie są sadystami i nie daliby kursu ponad 4 na Arabię gdyby była taka super, ogladalem mecz z Argentyną i równie dobrze mogło być 4:0 dla Argentyny
M mcz:
pewniak pewniaków
M mcz:
pewniaków
M mcz:
francja + polska i tunezja z remisem
scotratez scotratez:
zobaczymy ile jutro ludzi się nabierze na to, że Polska gra piach a Arabia jest super ;)
M mcz:
jutro zawołam
M mcz:
Cabron Cabron francja pewniak piszę to z pełnym przekonaniem
N niewierny-janek:
Cabron Cabron, następnym razem nie zapomnij umieścić analizy w stosownym dziale, wtedy będziemy bić brawo.
Cabron Cabron:
Jutro tak samo polecam Danie X2 albo czysty win. Żeby wam do głowy nie przyszło grać Francje.
Thalion Thalion:
Grajac 10 zl tylko na wynik 0:0 w kazdym meczu bylby niey plus
TKO_Bets TKO_Bets:
Przynajmniej z tego zapamiętam ten nudny turniej
TKO_Bets TKO_Bets:
Będzie rozbrat z typowaniem tej sprzedajnej piłeczki
Cabron Cabron:
Gratuluue tym którzy nabrali się na Anglię po jednym meczu 😄
Do góry Bottom