O Danii były jakieś plotki, że mieli zbojkotować ten Katar, nie wiem ile w tym prawdy, ale słabo wyglądali z Tunezją. Tunezja raczej wygra z Australią. Więc przy dobrym wyniku Danii jutro, to w trzeciej kolejce się awanse roztrzygną. Myślę że wszystko będzie zależeć od Duńczyków. Francja to kocury totalne. Chyba zagram Francja win & over 2.5 gola
według mnie Francja wygra, po meczu z Australią mają pozytywne flow, motywacja jest większa niż w lidze narodów, Dania słabo zaczęła, Francja z pewnością będzie chciała się zrehabilitować za porażki w lidze narodów. Nie odważyłbym się grać na Danie
Mmcz, i dalej gra gówno. Iran wyszedł zagrał fatalnie w pierwszym meczu. Dzisiaj Amerykanie w niczym nie wyglądali słabiej od Anglików, którzy za Southgate graja bezjajeczny futbol mając takich piłkarzy.
Mmcz, Arabia nie zagra tak wysoko jak z Argentyna, bo nie muszą. Im tutaj remis w zupełności wystarczy. Renard nie jest głupi i spokojnie Michniewicza przechytrzy
Mmcz, na jakiej podstawie? Bo Pokonali Australie? Dania ich zje. Ostatnie ich mecze w lidze naradow to dwie wygrane Danii i tak będzie też jutro. Dunczycy wola grać z kontry a Francuzi im zostawia sporo miejsca. Dla Francji ten mundial się skończy albo po fazie grupowej, bo jeszcze Tunezja im punkty odbierze, albo w 1/4 maksymalnie
bukmacherzy nie są sadystami i nie daliby kursu ponad 4 na Arabię gdyby była taka super, ogladalem mecz z Argentyną i równie dobrze mogło być 4:0 dla Argentyny
psychol32, ja mam taką teorię, że dobrych meczy będziemy mieć coraz mniej itp nie tylko na MŚ czy ME a także w LM. Często hitowe starcia zawodzą. Myślę że postęp taktyczny jest tego powodem. W dzisiejszych czasach zdecydowanie łatwiej się bronić niż atakować.