>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
Nic nie pokazała. Ciekawe co Japonia by pokazała z Hiszpanią
P prostoorient1208:
To powiedz co Kostaryka pokazała takiego w pierwszym meczu , jedynie co moze się wydarzyć w tym meczu to morale Kostaryki po takim wyniku w pierwszym meczu i chęć zmazania tej kompromitacji
psychol32 psychol32:
Pewnie wygrają z jeszcze słabszą Kostaryką ale remis też mnie nie zdziwi
psychol32 psychol32:
Póki co Japonia jest przehajpowana
psychol32 psychol32:
Nie istnieli, Niemcy mogły mieć 3:0 a kto wie czy gdyby wykorzystali te sytuacje to nie mieliby kolejnych
psychol32 psychol32:
Co prawda w drugiej połowie się obudzili i wyglądali naprawdę fajnie ale pierwsza to był koszmar
psychol32 psychol32:
Japonia w pierwszej kolejce dokonała podobnego cudu jak Arabowie. Dzisiaj po takim kursie złotówki bym nie dał na nich
P prostoorient1208:
A z kim Japonia ma walczyć o awans jak nie z Kostaryka. Udało się wygrać z Niemcami i jak dzisiaj Niemcom uda się wygrać z Hiszpania to myślicie że szybciej wygrają z Hiszpanami niż z Kostaryka, stąd te kursy szczególnie że rywal Japonii wyłapał 7:0 w pierwszym meczu.
Thalion Thalion:
Nie
paga paga:
Tak się zastanawiam, bo może akurat wygra ta Japonia, ale według Was to na tyle klasowa drużyna, żeby wystawiać tak niski kurs?
tarki_16 tarki_16:
Mu potrafimy zagrać dobry mecz z lepszymi zespołami , stawiam na 1:1
'Corek 'Corek:
Wy na prawdę wierzycie w choć by punkt z Arg? Ludziska, my z Meksykiem jak i dziś byliśmy gorsi i to nie podlega dyskusji. Argentyną nie wygrała wysoko bo nie wykorzystała mnóstwo sytuacji...my nie potrafimy nawet stworzyć tych sytuacji. Będzie psikus jak Arabia wygra z Meksykiem bo naszym nie daję niestety szans
Thalion Thalion:
Wysokie kursy na Belgow, hmm podejrzane
TKO_Bets TKO_Bets:
Jutro Chorwacja 1x z overem 1.5 Belgia obie strzela i Niemcy x2
TKO_Bets TKO_Bets:
Wreszcie jakiś poważniejszy hajs wpadł dzisiaj a nie ochłapy
G golabek1945:
Japonia win, Belgia lub remis, Hiszpania lub remis, Kanada - Chorwacja over 1.5
G Gregory777:
No chyba ze się nie zmobilizują
G Gregory777:
Japonia -1.5
G golabek1945:
@gubernator_nh, Też mi się wydaje, że sobie przybiją awans, tym bardziej że Kostaryka to chyba najgorsza drużyna turnieju. A może jakiś handicap spróbować?
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, jeżeli będę chciał zagrać to sam dam radę wybrać odpowiedni zakład. Nie gram na tym turnieju wszystkich meczy jak leci.
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, na -2,5 Meksyku @4,84
psychol32 psychol32:
Ja przed wszystkim to uważam że Meksyk ogra wysoko Arabów
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, za słaby kurs
psychol32 psychol32:
Dobra bez sensu dyskutować każdy ma swoje zdanie. Ja uważałem przed meczem z nami że oni są słabi i dalej tak uważam. Takiego czegoś co zrobi z Argentyną nie zrobią na kolejnych dziesięciu mundialach
adik1992 adik1992:
masz 2,33 że Polska nie wyjdzie z grupy więc skoro uważasz że nie awansujemy to możesz zagrać
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ja pisałem że z Argentyna oddali piłkę nie dziś
psychol32 psychol32:
No chyba że będzie z 3:0
psychol32 psychol32:
Meksyk im nie odda piłki
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, my chyba oglądaliśmy inne mecze przecież to araby przez większość czasu prowadziły grę. Wystarczy spojrzeć na posiadanie
adik1992 adik1992:
Dla Ciebie nieporadnie a dla mnie araby konsekwentnie i dobrze w obronie. Każdy ma inny punkt widzenia
psychol32 psychol32:
Przecież Argentyna co minute wjeżdżała w ich pole karne tylko nie umiała tego wykorzystać
adik1992 adik1992:
ile sytuacji stworzyła Polska do 70 minuty? Później ryzykowali a tak byli szczeli w obronie. Ile Argentyna miała setek?
psychol32 psychol32:
To Argentyna i my graliśmy nieporadnie
psychol32 psychol32:
Robią masę błędów
psychol32 psychol32:
No właśnie nie umieją bronić
adik1992 adik1992:
ale araby tak grają, oddaja piłke i graja z kontry, jak atletico. Z argentyna dwa razy wyszli z połowy i dwa gole strzelili. A bronić sie umią. Boisko zweryfikuje. Ja widze tak że Meksyk wymęczy jednym golem, my jednym przegramy i Arg z pierwszego a my z drugiego i mi to będzie pasowac.
psychol32 psychol32:
Będą cisnąć od początku, a patrząc na błędy w obronie jakie robią arabusy to źle to się dla nich skończy
psychol32 psychol32:
Meksyk im nie odda piłki tak jak my to zrobiliśmy
psychol32 psychol32:
Może i mogli wsadzić trzy. Teraz będą mieli Meksyk który jest mocniejszy od nas
adik1992 adik1992:
a w ostatnich 20 minutach musieli zaryzykować przez co były luki na boisku i szanse dla polski, a drugi gol to nam podarowali
lukpol lukpol:
Musza wygrac z hiszpania i wygrac wyzej z kostaryka jak japonia
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ale pisałem Ci że te słabe Araby mogły nam wsadzić 3 a gdyby trafili karnego do szatni to byłoby ciężko. My przez 40 minut z tymi słabymi arabami akcji nie zrobiliśmy
lukpol lukpol:
Matematyczne tylko
psychol32 psychol32:
Roxen Roxen, tylko matematyczne
Roxen Roxen:
czy remis da Niemcom szanse na awans?
psychol32 psychol32:
Ja uważam że przynajmniej trójaka dostaną
psychol32 psychol32:
Skoro my mogliśmy tyle strzelić to tym bardziej Meksyk da radę
psychol32 psychol32:
Dostali 2:0 a i z 5 mogło wpaść
psychol32 psychol32:
Tylko że te araby są mega cienkie.
adik1992 adik1992:
ja widzę tak że Meksyk wygra jedną bramką, tam nie ma kto strzelać a araby grają o awans i nawet remis może im dać wyjście z grupy więc będzie murowanko i granie z kontry jak z argentyną
lukpol lukpol:
Polska z 4pkt nie wyjdzie z grupy a niemcy albo hiszpania z 6 pkt jak sie dobrze pouklada😅
psychol32 psychol32:
Będą co 10 minut pampersy zmieniane
psychol32 psychol32:
Zobaczymy co te Glikii Bereszyńskie pokażą jak staną naprzeciwko nich prawdziwi napastnicy
H haparoiden:
Jeśli z Meksykiem będziemy na zero (czyli oni wygrają dwoma, a my przegramy dwoma) i będziemy mieć tyle samo strzelonych, to zdecydują kartki
maggioslc maggioslc:
"Porażka wcale nie oznacza odpadnięcia z turnieju, ale ważny będzie bilans bramkowy. Jeśli Meksyk ogra Arabię Saudyjską, wówczas będziemy się porównywać z Meksykiem, zaś jeśli padnie remis, to z Saudyjczykami. Wygrana Arabii Saudyjskiej oznaczać będzie dla nas koniec turnieju."
Roxen Roxen:
jak strzelone bramki? to Kostaryka straciła 7bramek i to sie nie liczy??????????????
G golabek1945:
Jutro Japonia pewniak? Co myślicie?
H haparoiden:
Zakładając, że przegramy z Arg: przy remisie Arabii z Meksykiem decydowałby bilans. My mamy +2, Arabia -1, więc moglibyśmy przegrać max trzema, w przypadku wygranej Arabii odpadamy, w przypadku wygranej Meksyku decydowałby bilans z Meksykiem (na ten moment Meksyk -2, my +2, czyli mogliby odrobić max 2). Wyższa wygrana Arg z Mex byłaby dla nas korzystniejsza, ale cóż.
deepred deepred:
W tym meczu lagi to nawet będą wskazane, przecież oni razem mają z 5 metrów wzrostu w tej obronce
deepred deepred:
Wcale nie jest powiedziane, że musimy z nimi przegrać
Do góry Bottom