Pudzian jest słabym zawodnikiem trzeba to powiedzieć otwarcie . Na tyle lat treningów to jest nawet bardzo słaby. I teraz pytanie o treningi czy oby na pewno się tam nie opieprza jak to nie raz wyciekało do mediów
Nie no nie oszukujmy się, Pudzian nie jest wielkim zawodnikiem, oczywiście wygrał z lżejszymi, przyzwoitymi zawodnikami, ale nawet Mamed, który nie jest ciężkim nim rzuca w klatce.
Ale to o co Ty masz do niego pretensje, bo Cię nie rozumiem? Dla mnie jeśli mnie coś nie interesuje to tego nie oglądam i mam to gdzieś, a Ty tu jesteś, czekałeś na walkę, obejrzałeś i zapłaciłeś za nią, więc KSW cel osiągnęło.
Wszystkie walki Pudziana są traktowane jako tako jako freaki. Przynajmniej ja je traktuję, bo to jasne, że z nikim poważnym w swojej wadze nie miałby najmniejszych szans.
probetsprofit to po co oni się pchają do walki z Pudzianem? Wielkiego wojownika Materlę zbił strongman. Co z tego, że 30 kg, dzisiaj było 25, widziałeś to w klatce?
Dajcie spokój Pudzianowi, jest jaki jest, ale dla MMA w polsce zrobił bardzo dużo. Dźwigać ciężary i nagle wejść do klatki, a dojść do walki z Mamedem to jest jednak jakaś sztuka.