>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

W wodzu878:
A Dania była w beznadziejnej formie, jak Belgia
milan78 milan78:
Może i z Danią się mylę ale brak formy delikatnie mówiąc (te strzały pod koniec dwa czy trzy) a totalny brak zaangażowania.... No nie wiem.
W wodzu878:
I iti, nikt nic nie sprzedał, po prostu odpuścili i się oszczędzali na kolejną fazę turnieju
neutralny neutralny:
Przepraszam, że się wtrącam, ale próbuję zrozumieć te posprzedawane mecze, a Dania mnie zainspirowała. Wychodzi mi na to, że Dania wiedziała że jest w słabej formie, więc się podłożyła i odpadła ale przynajmniej zarobiła trochę grosza tak?
I iti:
milan78 milan78, no to sie podlozyli/sprzedali czy nie sa w formie? to spora roznica, ze grali piach, a celowo przegrali
R roykeane2.0:
neutralny neutralny, "Mówimy, że nie mieliśmy piłki z Argentyną, a okazuje się że mieliśmy 27%, a wiecie ile miała wczoraj Japonią? Coś koło 20." Wyobraź sobie że spotykasz fajną laskę. Wersja pierwsza - kino teatr, restauracja hotel wypad na wakacje. Wersja druga - cały ten czasz spędzasz z nią oglądając kadrę Cześka Michniewicza. "Posiadanie" masz takie samo tu i tam, tylko korzyści i zyski jakoby inne :).
neutralny neutralny:
Gubi okej
milan78 milan78:
No jeśli nie to są w formie w której by spadli z ekstraklasy
I iti:
pozostale mecze jestem sklonny sie zgodzic, ze nie byly w 100% fair, bo komus pasowalo drugie miejsce albo ktos juz mial zapewnione pierwsze, ale akurat nie Dania...
neutralny neutralny:
I iti tak. Dania sprzedała ten mecz bo myśleli, za mają zapewniony awans
I iti:
milan78 milan78, sugerujesz, ze Dania sie podlozyla zeby odpasc, bo zostala przekupiona albo sprzedali mecz? mecz na MS decydujacy o ich losie?
milan78 milan78:
Szczególnie mecze Danii, Francji, Portugalii (chyba bo nie oglądałem), Hiszpanii i Brazylii
milan78 milan78:
Trochę poczytałem dyskusje i powiem tak... Szczególnie ostatnia kolejka grupowa była czysta jak kropla wody 😁
didier_drogba didier_drogba:
neutralny neutralny, i w tych 20% posiadania Japonia zrobiła 3-4 fajne akcje z czego strzeliła 2 bramki, myśmy mieli 27% ale nawet jakby byla pusta bramka to i tak Argentynie bysmy nie wbili, smutne
neutralny neutralny:
@gubernator_nh idę o zakład, że pojęcie o piłce mam 100 razy większe niż Ty. Uwagi odnośnie mnie możesz zgłosić do administratora. Jeśli uważasz, że kogoś obrażam to śmiało.
D dazol3:
USA jutro ciekawie
neutralny neutralny:
My się śmiejemy z Polski, a powiedzcie jak wyglądały mecze Japonii z Niemcami, Japonii z Hiszpanią, Francji z Australią, Kostaryki z Hiszpanią. Podobnie jak nasz. Mówimy, że nie mieliśmy piłki z Argentyną, a okazuje się że mieliśmy 27%, a wiecie ile miała wczoraj Japonią? Coś koło 20.
psychol32 psychol32:
Od jutra zaczyna się poważne granie, ale coś czuję że kilku faworytów czekają dogrywki
Tulipany szału nie grają, ale awansują
USA do domu
mrbrightside mrbrightside:
a jak jutro Holandia z USa??
psychol32 psychol32:
Obrona na 20-30 metrze 45 minut tylko rywal słaby
i Szwajcaria postraszy mocno Portugalię kto wie jak sie to zakonczy...
Chorwacja tez awansuje i to w 90 minutach
Hiszpania moze nawet i po dogrywce ale awansuje
psychol32 psychol32:
Maroko z drugiej połowy w tym meczu to wypisz wymaluj Polska z meczu z Argentyną
neutralny neutralny:
Teoretycznie powinni bo to Hiszpania jest faworytem.
psychol32 psychol32:
neutralny neutralny, to ja równie dobrze mogę powiedzieć że jak Maroko będzie grać tak jak z Kanada to dostanie w cymbał od Hiszpanii
a jak juz odpowie sobie na to pytanie to potem moze sobie przypomniec dialog Jarka Psikuty z filmu chlopaki nie placza i jego dziewczyny na temat jego systemu wartsci i priorytetów
neutralny neutralny:
Nie wiem, czy Hiszpanie chcieli sobie wybierać przeciwnika, ale wiem, że z Maroko będą mieli ogromny problem, jeśli tak będą grac.
ja mysle ze zeby zrozumiec temat trzeba sobie odpowiedziec na bardzo filozoficzne dwa pytania . po co tak naprawde jest sport i co jest podstawą jego motoru napedowego??? no prosze ktos sie zgłosi z klasy i odpowie ??
psychol32 psychol32:
Także ta niepewność to trwała przez 15 minut do momentu strzelenia gola na 3:2 przez Niemców
Hiszpania stracila bramki jak Niemcy prowadzily 1-0 z Kostaryką, wiec to ze na chwile spadli na 3 miejsce bylo sytuacją nie do przewidzenia, oni chcieli uniknac Brazylii w 1/4 finalu
neutralny neutralny:
Myslez że nawet jak Niemcy remisowali z Kostaryka to Hiszpanie już chcieliby wygrać, ale z ich stylem ciezko odwracać losy meczu
deepred deepred:
Nie jest moją intencją narzucenie wam swojego zdania.
Ja napisalem ze Portugalia Hiszpania czy Brazylia po prostu odpuscila spotkania nie wie mczy zarobili u bukow czy nie po prostu nie zalezalo im
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie do końca bo nawet przy remisie 2:2 było prawdopodobieństwo że Niemcy oddadzą
deepred deepred:
Dużo i szybko się działo, ale mogę się mylić.
deepred deepred:
Możliwe, że Ci piłkarze z boiska nawet mogli na czas nie dostać informacji, że Kostaryka prowadzi
neutralny neutralny:
Nie zmienisz nastawienia w ciągu meczu tak o bo musisz
deepred deepred:
Zbyt długo poza tym turniejem to jednak nie byli, ile to tam, z półtorej minuty?
neutralny neutralny:
A ja myślę że by nie dojechała, bo źle zaczęła ten mecz. Nie ten poziom skupienia i motywacji.
psychol32 psychol32:
deepred deepred, nie wiem czy by dojechała mi się wydaje że oni zglupieli jak się dowiedzieli ze Kostaryka prowadzi i mimo że coś chcieli robić to im nie wychodziło.
deepred deepred:
Ale np. wczorajszy mecz Hiszpanów... nie nazwałbym tego ustawieniem, ale Hiszpanom nie do końca zależało na wygraniu tego meczu. Mieli cały mecz pod kontrolą, i podejrzewam, że gdyby Niemcy nie strzelili szybko z powrotem na 2-2 to Hiszpania by tych Japończyków dojechała.
deepred deepred:
We wszystkich turniejach są zawsze niespodzianki.
neutralny neutralny:
Zgadzam się, były są i będą, ale Wy piszecie że mecze mundialu są ustawione. Popatrzcie sobie na drabinki z poprzednich lat. Była masa meczów kiedy underdog wygrywa. Z resztą w ligach jest masa takich spotkań.
Belgia na bank nie chciala wygrac czy ustawiła ten mecz u buków / arabów/ uj wie gdzie jeszcze czy to byla motywacja pod posatcią bojkotu politycznego ale fakt taki ze nie graa zeb wygrac
deepred deepred:
neutralny neutralny, niee, nie mam na to żadnych dowodów i nawet się ich nie doszukuję. Natomiast wierzenie ślepo w czystość tych czy innych mistrzostw jest mi obce.
neutralny neutralny:
deepred deepred będziesz mnie próbował przekonać że Mistrzostwa są ustawione czy co?
RBR1one RBR1one:
No wlasnie. W pewnym momencie Hiszpania jak Kostaryka prowadzila byla poza mundialem wiec nie wiem jaki to byl mega pewny awans.
deepred deepred:
I nie mówcie mi, że to sport indywidualny vs drużynowy, bo to nie ma żadnego znaczenia. Chodzi o sam fakt, wałki były, są i będą.
neutralny neutralny:
Hiszpania takim miała prawie awans że wiele nie brakło , aby się z Niemcami samolotem zabrała
deepred deepred:
neutralny neutralny, tak samo można powiedzieć, że nie ma szans, że najlepsi na świecie ustawiają mecze. A Davydenko w tenisie były nr 3 na świecie i handlował na prawo i lewo.
neutralny neutralny, czytac umiesz? Brazylia, Portugalia, Hiszpania ktore mialy prawie awans w 85% po 2 meczach
neutralny neutralny:
Też do niego nic nie mam. Nawet szacunku.
neutralny neutralny:
Belgia?
neutralny neutralny:
Niemcy też?
neutralny neutralny:
Ja tam gubernatora szanuję, bo jestem fan The Walking Dead
Portugalia, Brazylia, Hiszpania przegraly celowo to jasne jak slonce
kubam kubam:
w sensie kumam że dopiero czyta poprzednie wiadmości no ale ten temat już był przegadany, po co wracać do tego
Do góry Bottom