Aadam1890, niby tak ale oni w takim meczu zagrają wysokim pressingiem który zaczyna się od atakujących i często próba odebrania piłki wiąże się z popełnieniem faulii
Na unibecie under 1.5 faulu Messiego jest 2.3 kurs. Czy Messi aż tak teraz pomaga w defensywie? Bo patrząc na charakter meczu jednak to Argentyna bedzie prowadzić gre... to czasami na obrońców niższe kursy sa... dziwne
Bardzo mi się podoba kadra Anglii z poza małymi wyjątkami. Takich graczy jak Maguire czy Henderson nie powinno już być w tej drużynie. Oby w końcu pokazali swój potencjał.
i mi pisze że w regulaminie mają podaną tę strone jako oficjalna do rozliczeń a nic takiego nie ma więc będą sobie rozliczać jak im wygodniej. Najlepsze jak mi napisała że whoscored jest bardziej wiarygodna od fifa.com
Fajnie że się określili, bo sts nadal chyba kminią, wciąż nie podali wyniku z wczoraj, ale na kolejne mecze mają podane linie takie jak dawali zawsze, a więc chyba wszystko gra
A więc ten system Opta to nic nie zmienia i dalej liczone jest niby po staremu? Skoro koledze dali w fortunie jako minus to i w reszcie tak powinno być
na czacie napisali, że statystyki biorą z oficjalnych statystyk a jak zapytałem czemu przegrany kupon to pan z czatu już się wycofał i kazał pisać mejla xd