i mi pisze że w regulaminie mają podaną tę strone jako oficjalna do rozliczeń a nic takiego nie ma więc będą sobie rozliczać jak im wygodniej. Najlepsze jak mi napisała że whoscored jest bardziej wiarygodna od fifa.com
Fajnie że się określili, bo sts nadal chyba kminią, wciąż nie podali wyniku z wczoraj, ale na kolejne mecze mają podane linie takie jak dawali zawsze, a więc chyba wszystko gra
A więc ten system Opta to nic nie zmienia i dalej liczone jest niby po staremu? Skoro koledze dali w fortunie jako minus to i w reszcie tak powinno być
na czacie napisali, że statystyki biorą z oficjalnych statystyk a jak zapytałem czemu przegrany kupon to pan z czatu już się wycofał i kazał pisać mejla xd
Masz rację, jest teraz to dodane i dołożyli nawet o 1 % więcej niż wyjściowo, a jak jest to rozliczane skoro w meczu otwarcia było 40 Katar, 44 Ekwador i 16....no właśnie do czego jest to doliczane?
Sts jeśli rozliczy z Fify to będą dobrze zarobieni, bo większość pewnie dawała na over posiadania Ekwadoru, co do % z Meksykiem to też pewnie zyskają, bo jako pierwsi wrzucili ten zakład i kupa osób to grała