Psychosocial, tacy też sa potrzebni tylko że kiedyś może trafić na kogoś mniej wyrozumiałego i ktoś mu walnie jakiś pozew bo będzie chciał to wykorzystać i później nie starczy mu kasy za te marchewki z pchlego targu zeby się wypłacić
"trzeba takich olewać ciepłym moczem" i piszą o nim drugi dzień... jak w 2018 roku założyłem konto to w tym samym roku dałem mu bloka. i jest on jedynym użytkownikiem na tym forum któego blokuję
Endwar, tutaj groził mi i tez wyłapał . zyciowy nieudacznik który swoje codzienne flustracje wylewa na forum ... zwykły jakis jednostrzałowiec , straszy i grozi smiercią a jakby dostał lepe ogłuszająca to by pierwszy na komende leciał że go pobili.... trzeba takich olewac ciepłym moczem
Poprzednio ktoś wrzucił link do meczu i gola w Singapurze . Zobaczcie jak będziecie możliwość jaka bramkę kuching w Malezji w dogrywce trafili . Też niczego sobie
@gubernator_nh, kiedyś Ci pisałem o mojej przygodzie i korespondencji z tym forumowym poje..., to mi chyba nie uwierzyłeś. A ja, człek który wiele widział i słyszał to kopara mi opadla na tego pajaca wyzwiska, które pod moim adresem wysłał. A ja mu tylko zaproponowałem kupno słownika ortograficznego i naukę klawiszy na klawiaturze niewiniatko qwa z oddziału zamkniętego a nie z targu fasoli
W Singapurze póki co zaskakujące rezultaty do połowy . Balestier remisuje z Albirex( kursy przed meczem 12,25 do 1,14) , a young lions wygrywają z Lion city (kursy 20,50 do 1,04) .
No wiem, wiem, tak pół żartem napisałem w stosunku do tego, co pisał psychol wiadomo, że można żałować, jak była czutka, ale z drugiej strony lepiej małą łyżeczką, a cały czas