Ciekawi mnie czy Choiński rozstawiony z dwójką w kwalifikacjach wie już czy jest w głównym turnieju kosztem kogoś kto się wycofał. Jak tak to on sobie tutaj na sparing przyszedł i pewnie nie zamierza nawet wygrac
adik1992, LeBron James reportedly dealt with a virus during their games against the Jazz and Pelicans, but "he has his energy" back, according to Darvin Ham.
psychol32, już na stronie Next Gen Rune wycofany a za niego Włoch Arnaldi. Ja pisałem tylko że dochodzi mu kolejny turniej i zmęczenie graniem przez miesiąc i że pewnie odpuści sobie Next Gen.
psychol32, no po tej wygranej jest jako 1 rezerwowy w ATP finals które zaczynają sie dzień po Next gen. Rune zagrał w miesiąc 4 turnieje od deski do deski bo zaliczył 4 finały. Po co ma jechać na next gen gdzie i tak musi jechać na ATP Finals i nawet nie grając dostanie kase za rezerwowego. A nie wiadomo czy Nadal będzie grał.
Ssztabson_93, Rune wskakuje na 10 miejsce w rankingu ogólnym spychając Hurkacza na 11 i tez jest 10 w rankingu Race czyli pkt z tego sezonu gdzie najlepsza ósemka gra w ATP Finals a po wycofaniu Alcaraz najlepsza 9