Info o składach ukazało się dopiero dziś na Facebooku ok. 17.00,niby sensowniej było dać im odpocząć, bo mają ten turniej 3x3,ale może akurat dzisiejszy mecz traktowali jako test jakiś ustawień itp.
typ dobry, nie neguje, bardziej mi chodzi o takie informacje , ze gosc pisze , ze 99% nie zagraja, a pozniej wielce zdzwiony, nie jednego pewnie w balona zrobil takimi informacjami, amatorka lekka
hagi84 stawiałem under na Kraków przy zdobyciu przez nich 3-5 pkt po 3-4 min meczu, liczyłem że Lublin takim składem dużo lepiej zagra w obronie, a tu poszedł jakiś wałek że skutecznością bodajże poniżej 30 % rzutów z gry
Deepred brawo za czujkę w stronę Krakowa, oj dobrze że wszędzie nie było na to kursów przed meczem, bo bym pewnie wtopił z tysiaka.... Za kilka godzin NBA, pora zerknąć w jakieś linie na zawodników
No nic, dałem dzięki wam under na Lublin i chociaż wyjdę na zero z tym meczem, ale kolejne warto na nich zagrać już kilka dni przed meczem po kursach powyżej 5 i liczyć na to, że dostaną wsparcie z 1 zespołu. We wtorek był kurs 10 na nich
Niby mają ważniejsze granie w weekend, bo mają u siebie turniej 3x3,ale różnica w umiejętnościach powinna być znaczna, ja zagrałem na under 66 i 68 na Kraków, trzeba szybko klikać, bo kursy są raptem kilka sekund
Wiecie gdzie można pograć start lublin 2 w 1 lidze kosza? Wzięli zaciąg z pierwszego zespołu i spokojnie to wygrywają, a kursy a poczatku tygodnia były w okolicach 10