>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

plebs plebs:
ciekawe czy strzał na bramkę żabojadow oddadzą choc 1 ?
p-z. p-z.:
p-z. p-z.:
racja, mozna "gdybać" a kto wie jakby było
p-z. p-z.:
@ten-typ-tak-ma, myslisz ze jakby został siwy bajerant to lepiej gra by wygladała?
p-z. p-z.:
Smutne też jest to, że wielu naszych zawodników gra w dobrych europejskich klubach, a tu gramy z Arabią a arabia i dominuje w posiadaniu, strzałach, nosz kurde
J jusxxm:
Mam pytanie, gdzie znajdę w profilu w pzbuk numer konta bankowego jaki podawałam? Może ktoś wie
p-z. p-z.:
Rozumiem, pewnie masz rację
p-z. p-z.:
ja wiem ze sie czepiam teraz, no ale dzis troche mnie wkurzył, nic nie grał, spacerował to czemu go nie zmieni
p-z. p-z.:
No ale czasami te porównania Lewego do Messiego, tylko róznica taka że Messi potrafi zrobić sam różnice, ale Lewy niestety nie
p-z. p-z.:
Mnie irytuje trochę gra LEwandowskiego, ja rozumiem ze to zajebisty napastnik, ale dzis spacerował po boisku jakby miał wywalone
scotratez scotratez:
nie wiem, czy istnieje jakakolwiek taktyka przy naszej jakości a raczej jej braku aby wynik był inny niż pewne zwycięstwo Francji. Polska nawet szansy na strzelenie gola trójkolorowym ma tylko czysto matematyczne. Zapewne 2:0 albo 3:0 będzie oby nie wyżej.
D dc94:
Musi wpuscic Milika na mecz z Francja nie mozna inaczej
5xharoldx5 5xharoldx5:
z Francją muszą zagrać odważniej, bo przecież nie ma szans na 0:0 i dociągniecie do karnych
5xharoldx5 5xharoldx5:
a przynajmniej żadnej lepszej nie pamiętam
5xharoldx5 5xharoldx5:
to chyba była nasza jedyna okazja
5xharoldx5 5xharoldx5:
@gubernator_nh, setunia to nie była, ale wiele nie zabrakło po jego główce
K Kukiel89:
didier_drogba didier_drogba, znasz statystki Lewandowskiego? ile dzisiaj przeszedł km podczas meczu?
K Kukiel89:
dokładnie Belgia gra padake
didier_drogba didier_drogba:
Belgia nie wygra, slabo grają, konflikty w kadrze, Chorwacja z podpórką i mają awans
S skazany10:
A ja sadze.ze Kanadyjczycy zaskocza i Maroko nie wygra
N niewierny-janek:
successful successful, chodzi o konkretne wyniki, dla zabawy. szukam inspiracji do kicktipp
successful successful:
Maroko win / Maroko strzeli w 2. połowie. A CRO-BEL dla mnie no bet
N niewierny-janek:
a na jutro jakie typy wynikowe - Kanada - Maroko 0:1, Chorwacja - Belgia 1:1?
robek13 robek13:
Pewniak na mecz z Francją to Francja z handi -1,5
Waldi1979 Waldi1979:
Waldi1979 Waldi1979:
a jak odpadniemy to i tak będzie to najlepszy wynik od chyba 36 lat, więc pewnie większość młodego pokolenia nawet nie pamięta mundialu 86
Waldi1979 Waldi1979:
ja nikogo nie zamierzam pzrekonywać, sam na 99% nie będę ruszłą tego meczu pod kątem typowania, chyba że jakieś rożne czy coś w tym stylu pod lepsze oglądanie, na nic się specjalnie nie nastawiam, wolę się miło zaskoczyć
Waldi1979 Waldi1979:
dzisiaj weszło, w niedzielę może nie wejdzie, tak jak napisałem prędzej 9 na 10 pewnie by Francja wygrała na lajcie, ale zawsze jest ten jeden mecz
sorry ale nie mamy opcji na szybkie skrzydla Francji, oni grają jeszcze lepiej ni ARG
tak jak dzis masówki na Argentynę, zielonym kuponem
Waldi1979 Waldi1979:
ja ogólnie się cieszę, ze jest taki optymizm na Francję, że na nas nikt nie liczy, a wiadomo jak się kończą masówki :cool:
Waldi1979 Waldi1979:
przynajmniej do niedzieli możemy się emocjonować mistrzostwami, anie tylko oglądać "obcych"
Francja nas wyjasni
my awansowalismy prze slabosc rywali a nie naszą siłę
Waldi1979 Waldi1979:
dzisiaj była tragedia, ale sukces końcowy na który prawie nikt nie liczył stał się faktem
a ten Lewandowski to "nikodem dyzma" pilki noznej, czlapie po boisku zamiast sie wrocic a jak ma pilke to strata
my nic nie gramy nie umiemy podac 5 razy bez straty pilki
Francja wygra 3-0
Waldi1979 Waldi1979:
my wyjdziemy z jedną kontrą, przypadkowy gol, obrona Częstochowy i jak będzie 1/4 to nadal będziemy narzekać na styl?
Waldi1979 Waldi1979:
to samo może być w niedzielę, 15:1 w strzałach celnych dla Francji, ale to my wygramy 0:1 powiedzmy, bo Szczęsny będzie miał kolejny mega dzień w bramce + nieskuteczność, różnie może być, z bukmacherskiego punktu dla mnie no bet, bo przeciwko swoim nie gram, a wolę się miło zaskoczyć
Waldi1979 Waldi1979:
psychol32 psychol32, ja nie twierdzę, że nie miałeś racji, bo teoretycznie powinno być tak jak pisałeś i akcji mieli, ale co z tego jak odpadają z turnieju, w ogóle chyba pierwszy raz w historii?
my gramy co mecz w 10 wychodząc z Lewym
Lewandowski najgorszy pilkarz na murawie
psychol32 psychol32:
Waldi1979 Waldi1979, no fakt z Meksykiem się nie pisałem ale co do naszej kadry póki co się nie mylę
B bartek2701:
U gebelsow jutro brak bts
Thalion Thalion:
milan78 milan78, do dzisiaj im to mowia że grali bardzo brzydko ale fakt, mistrza mają
W Wańka Wstańka:
Miałem wrażenie, że Polska w defensywie grała dzisiaj gorzej (szczególnie po 0:1) niż z Meksykiem
W Wańka Wstańka:
Na Polsce dzisiaj ciążył znów balonik i presja bo wszyscy bardzo na nich liczyliśmy. Na Francję pójdziemy na luzie i tak skazani na pożarcie + to, że Francja może nas zklekceważyć daje nam promil szansy na awans
wawo wawo:
Ale dzis znowu GRUBAŚNE LOKOMOTYWY wjechaly
Waldi1979 Waldi1979:
to jest tylko piłka, możesz mieć 20 akcji, słupki, poprzeczki rywal zrobi jedną fuksem trafi i wygrywa
TKO_Bets TKO_Bets:
Dawno tak dziwnego meczu nie widziałem
TKO_Bets TKO_Bets:
Duńczyków to fifa powinna wyrzucić ze struktur za to pozorowanie dzisiaj i podkładanie się
Waldi1979 Waldi1979:
mieli zmieć Arabię, a tymczasem jadą do domu i kto tam się cieszy, ze mieli mega przewagę w meczu?
psychol32 psychol32:
milan78 milan78, u nas nie ma obrony jak gramy z silnym rywalem. Wyglądamy jak dzieci we mgle
TKO_Bets TKO_Bets:
Szacun dla Arabów za końcówkę meczu . To jest właśnie ta sportowa złość i próba wywalenia kogoś z turnieju nie to co Duńczycy z Australia
Waldi1979 Waldi1979:
psychol32 psychol32, to samo chyba od rana twierdziłeś o Meksyku dzisiaj
psychol32 psychol32:
Jeżeli Francja będzie konkretna i w pewnym momencie nie odpuści to piątaka nam wsadzi
Waldi1979 Waldi1979:
ja nie twierdzę, że przejdziemy Francję, ale nie rozpatrywałbym tego jako sensacji, gdyby się udało dowieźć powiedzmy 0:0 i Wojtek w karnych by wywalił Mbappe i spółkę z mundialu ;) do niedzieli jesteśmy na mundialu i to jest dzisiaj najważniejsze
milan78 milan78:
Grecy mistrzostwo zdobyli obroną i już tego nikt nie pamięta
TKO_Bets TKO_Bets:
Myśle ze z Francja wpadnie wreszcie over w naszym meczu ;)
Do góry Bottom