Na Go+bet na wygraną MVG dzisiaj z jakimś przeciętnym Szwedem 6:0 kurs 301. Puściłem za 2 PLN bo za więcej nie chciało przyjąć. Ciekawe czy rozliczą czy dadzą zwrot. Zagrałem też 6:1 po 101, 6:2 po 51 i 6:3 po 41
milan78, ale była też Borussia, jest Arsenal. Kiwior ma bardzo duży potencjał. Według mnie dobrze, że chce się sprawdzić. Najwyżej wróci do Włoch i zbuduje sobie od razu renomę. Piątek też po niewypale w Niemczech miał oferty z Włoch, więc tym bardziej Kiwior
his_airness, no właśnie czołowe włoskie kluby gdzie by dostał szansę niemal od razu w ogranej lidze a on woli zmienić od razu na Arsenal i to w trakcie sezonu
psychol32, chodzi mi o gre w defensywie bo glownie jest slynny z wyprowadzania pilki, ja tam go nie ogladalem ale intyicyjnie mysle ze Nawrocki w defensywie mu nie ustepuje
Jak go wypożyczą to do ekstraklasy jakiejś, a nie poziom niżej. To nie jest Bielik, który wchodził do seniorskiej piłki z młodzieżowej, tylko zawodnik, o którego biją się czołowe kluby we Włoszech, i nie tylko
Tym bardziej dziwna decyzja Kiwiora że w sumie granie średnio z 10-15 min na mecz (licząc puchary) się zgodził... Za chwilę nowy trener kadry i kto wie czy Ci bez gry też będą powoływani. Gdyby go sprzedali z wypożyczeniem do Spezii do końca sezonu to co innego
trzeba byc bardziej optymistycznie nastawionym co do tego transferu, oby dostawał szanse, to i reprezentacja na tym skorzysta i wszyscy beda zadowoleni, ja trzymam kciuki ze wypali w Arsenalu
To racje macie, bo jesli salbia albo gabriel kontuzja czy kartki to jest ben white na srodek. Kiwior póki co puchar, ale pewnie nie pogra bo odpadną z City, chyba ze wygrają, to kto wie, więc zostaje tylko liga Europy. Chyba że Arteta chce z niego zrobić pomocnika, to wtedy i ja sie bardzo uciesze
adik1992, Będzie łapał szlify w pucharach, jest jeszcze Liga Europy, a nie można grać 15 chłopa cały sezon. Rotacja potrzebna, a pod Artetą Kuba może wskoczyć na wyższy poziom