Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Legia dzisiaj to bierze, w sparingach lali prawie wszystkich jak leci, a Korona jest delikatnie rzecz ujmójąc za słaba, poza tym Lech i Raków stracili pkt., więc wniosek nasuwa się sam
Psychosocial, od piątku ciągle pisze to samo. Na 5 stron czata ze 3 to jego wpisy. Bez przerwy jakieś zaczepki z różnymi userami. Innym to nie odpowiada jak wiadać
@DawidAlbicelestes95, to się zdecyduj czy lejesz na to skoro ciągle odpowiadasz na kazdą wzmianke o tobie. Sam sobie przeczysz. Dziel sie wiedzą w działach tak jak robisz ale nie musisz ciągle szukac konwersacji na czacie.
@DawidAlbicelestes95, pisałem Ci wczoraj żebys pisał na PW jezeli chcesz coś wyjasić a ciągle piszesz że cie ktoś nie rusza i go ignorujesz ale musisz o tym napisac 10 wpisów
milan78, ostatnio Sassuolo grało o tej porze z Lazio i oczy bolały przez całe 90 minut, jedynie Lazio coś tam próbowało przez co wyzieźli komplet pkt., w zeszły weekend Sampa z Udine też się nie popisali i tylko 0:1
milan78, nie wiedziałem że mecz jest o tej porze, to może oznaczać tylko jedno dla widowiska, flaki z oljem, jak to zazwyczaj bywa o tej porze w niedziele, już teraz wiem żeby tego meczu nie ruszać na 100%, dzięki za sugestie
Wczoraj przeczytałem że Djokovic ma 9 tytułów AO przy 9 finałach w których był. 9/9 niezła skuteczność w jakimkolwiek turnieju a co dopiero Szlemie, bilans meczów 88-8. Nieźle.