>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

S supporter:
@gubernator_nh, jak to liczy w systemie, błedy ogólne czy w bloku ? bo narazie masz 4 błedy
czaro82 czaro82:
@gubernator_nh, ja tam widzę szansę max na 3 🤔
power30 power30:
ale co by nie mówic ten rozgrywający się ogarnął, bo z kato to był dramat
power30 power30:
tutaj nie wymagajmy cudów, grają z zespołem bez 2 zawodników...
power30 power30:
@DawidAlbicelestes95, tak że Bieniu ma zapaść :p
power30 power30:
oganęli jednak, ale tak się męczyć z tak słabym i do tego osłabionym rywalem...
madman01 madman01:
Under 1,5 gola w meczu koln - einracht po 1,78 live to lokata w meczu nic sie nie dzieje zanosi na 0:0
power30 power30:
Skra parodyzm c.d.
Thalion Thalion:
@berserk, zostanie 0:1 ;)
Ori1995 Ori1995:
Ogólnie Simeone dopiero w atletico wprowadził taktyke autobus, czy już przed atletico takie taktyki miał, ktoś coś kto śledzi nogę x lat
madman01 madman01:
Urs Fischer to inna pala kaloszy
madman01 madman01:
Wzieli za trenera heitinge ktory zbyt bogatego doswiadczenia trenerskiego nie ma
madman01 madman01:
Jak union berlin ma prawie tyle pkt co bayern to sie nie zdziwie jak wyrzuca holendrow z le
madman01 madman01:
Ajax nawet z takimi miernotami jak Waalwijk ma u siebie problemy co sie dzieje z tym klubem...
S supporter:
jak doładować ten zjebany Unibet ? niby jest do wyboru blik przez astro a nie ma jak tego wybrac.. podobna sytuacja z Revolutem, chyba ze jest konieczna karta Revo
inkub1986 inkub1986:
No i Bencic siadło z wymęczeniem
S supporter:
Vlaho strzela karne wolne to zwieksza sporo szanse
S supporter:
Vlaho na bramke można próbować bo jest w gazie
S supporter:
ehh wszystkie znaki na niebie wskazywały bramki w meczu Bologny z Monza, a tu taki paździerz.. 2 kupony w pizdziec
psychol32 psychol32:
Ale to musiałby pójść wałek
psychol32 psychol32:
Jeszcze tak odnośnie kwalifikacji bab do Euro. Dunki jakby ograły Czarnogóranki to by awansowały z drugiego miejsca bo mają solidny zapas punktowy
madman01 madman01:
Diably 2
madman01 madman01:
2k*
madman01 madman01:
Ja mialem dylemat czy pograc bramki w meczu lipska czy 1x i oczywiscie pogralem 1x i 2 kola przeszlo kolo nosa
maggioslc maggioslc:
guriii guriii, haha
Ori1995 Ori1995:
o 2-0
deepred deepred:
Ruse pięknie, będę mógł zjeść obiad jutro.
guriii guriii:
Ostatni mecz utd z leeds postawilem zwycięstwo utd a chciałem dać utd 1.5 gola dziś mówię daje 1.5 gola a nie zwycięstwo i pewnie wygrają 1-0 xD
guriii guriii:
Ostatni
guriii guriii:
Ja w to nie wierzę xD
adik1992 adik1992:
@DawidAlbicelestes95, prosiłem abys nie spamował na czacie przebiegiem meczu który postawisz, cofnąłem czat i 9 razy wspomniałes o meczu Cressey - Sinner. Ludzie maja oczy i jedna wzmianka naprawdę wystarczy.
Ori1995 Ori1995:
0-0xd
Ori1995 Ori1995:
Dobrze united
adik1992 adik1992:
madman01 madman01, tak masz rację :)
adik1992 adik1992:
inkub1986 jakub-sitarski, dziś Martic nie do końca sprawna, nie biegała do piłek, wycofana za linią tylko przebijała. Wzrost kursów taki duzy nie był przypadkowy. Miała Martic 2:0 i bp na 3:0, nie wykorzystała i mecz sie skończył. Później wszystko w stronę rosjanki
madman01 madman01:
adik1992 adik1992, pasożyt piszę się przez ż albo jestem słaby z ortografii
deepred deepred:
@DawidAlbicelestes95, brał już medicala przy 3-2 w pierwszym. Dalej nie śledziłem.
inkub1986 inkub1986:
Wczoraj słaby mecz dzisiaj gładka wygrana
inkub1986 inkub1986:
adik1992 adik1992, No i Potapova zrobiła ludzi w konia co?
adik1992 adik1992:
Brengle to taki tenisowy "pasorzyt", nic od siebie nie da tylko liczy na błedy rywalki, coś jak Errani, tylko włoszka potrafiła troche więcej pokazać
deepred deepred:
madman01 madman01, problem jest taki, że tam byle baloniara wystarczy, i Benka nie wie o co chodzi
madman01 madman01:
No ale z taką chimera Brengle dajcie spokoj
deepred deepred:
madman01 madman01, Benka Pera od lat na mojej czarnej liście, co druga piłka w połowę siatki, ewentualnie 5m za kort.
maggioslc maggioslc:
co te united drewno gra
psychol32 psychol32:
Rano jak pisałem to na Polki było 3.85 teraz nawet 2.90
madman01 madman01:
Ale ta Pera to jest wydmuszka
adik1992 adik1992:
Potapova wczoraj ledwo żywa skończyła mecz dzieki pomocy Vondrousovej, Martic fajny mecz z Sakkari. Buki wystawiły początkowo 1,55 na CHorwatke. Dziś juz było 1,8. I nagle Martic stoi 2 metry za linią końcową i przebiją piłki slicem a do kilku wogóle nie biegnie. Czyli pewnie coś było na rzeczy
L lukas1981:
Przelewacie normalnie na konto??? Od czasu afery bet at home i pko słyszeliście o czymś podobnym??
L lukas1981:
Z kasą na Muchbetterze to chyba najlepiej poczekać do rozwinięcia sytuacji a jak wypłacacie teraz z BETA ???
guriii guriii:
deepred deepred:
A nie, to Palace był, nie ma tematu
deepred deepred:
Czy coś popieprzyłem
deepred deepred:
To wtedy grał w Aston Villa właśnie?
deepred deepred:
Ten Townsend co kiedyś z 30 metrów z woleja prawie siatkę rozerwał
psychol32 psychol32:
y City i United
psychol32 psychol32:
Manchester dostały przykaz zremisowania po wczorajszym wale w Londynie ;)
deepred deepred:
Właściwie to do czapki.
deepred deepred:
Dokładam na Ruse, albo wygra albo jutro będę pod kościołem w czapkę zbierał.
paga paga:
Jak United ma dobrze grać jak na środku obrony ma dwóch gości, którzy mają sparaliżowane nogi od kolana w dół a w ataku drewno 😅
Thalion Thalion:
Niezly wałek haha
Do góry Bottom