>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

psychol32 psychol32:
borsuk to legionista temu Lecha nie lubi
High_Roller High_Roller:
W sensie nie dużo gorszym miało być
High_Roller High_Roller:
@danio4954, może nie dużo lepszym ale to nie będzie łatwy mecz dla nich . Nie wydaje mi się aby mogli tam zremisować albo wygrać
High_Roller High_Roller:
S supporter, Lech zagrał 4 mecze ligowe z przeciętniakami strasznie kalecząc . Zaraz będą się tłumaczyć porażka z bodo ze tamci byli bardziej wypoczęci a Lech zmęczony 4 meczami z Bolkami …
S supporter:
Choć Bodo ma taki plus że trafia na przeciwnika który jest spokojnie obecnie do ogrania
S supporter:
Mecz mistrzowski a sparingi to mimo wszystko spora różnica i trafienie z odpowiednim podejściem i forma nie jest takie proste
S supporter:
High_Roller berserk, oj nie do końca się zgodzę z tym bagatelizowaniem tej przerwy w meczach Bodo
High_Roller High_Roller:
@danio4954, tamci chyba dużo rożnych kręcili zawsze w swoich meczach
High_Roller High_Roller:
Zreszta tam chyba jest inny system rozgrywek , wiosna -lato ?
High_Roller High_Roller:
Tylko polskie kluby się tłumacza przerwa w rozgrywkach
High_Roller High_Roller:
@danio4954, czytaj wyżej hehe
High_Roller High_Roller:
W tamtym roku pojechali celtic alkmaar na wiosnę i tez mieli przerwę także oklepany argument który sprawdza się tylko w przypadku polskich amatorów
High_Roller High_Roller:
@danio4954, ale przygotowania robią pod ten mecz zapewne + jak dobrze pamietam to w tamtym roku grali na wiosnę + chyba mecz na sztucznej murawie
High_Roller High_Roller:
@danio4954, patrząc na to jak grają ostatnio to bodo powinno ogarnąć
High_Roller High_Roller:
@danio4954, kupony mi uwalają non stop 😂 bo wygrywają 1-0
High_Roller High_Roller:
Lech to się nadaje do grania z 3 zespołem villareal albo miedzią Legnica
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, mówię ci Bodo dzisiaj -1,5 handi
psychol32 psychol32:
nie
savli savli:
psychol32 psychol32, Zzamboanga grasz live?
T ThandalBTC:
Właśnie nad unionem rozmyślam tyle czy nie oleją pucharku na rzecz walki o LM w lidze
T ThandalBTC:
ajax union jakie przemyślenia typerzy
S skazany10:
Ja na Unibecie nie dostalem bonusa od roku pewnie
High_Roller High_Roller:
Jak tam paczki ? Kto zjadł już over 4,5 ? 😂👌
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, nie grzesz , wymieniasz ksywę jego nadaremnie
High_Roller High_Roller:
Kubler + Kokkinakis ogarną ? Małe kursy i to mi zostało na kuponie
High_Roller High_Roller:
C cichybob, chyba ze pytasz skąd znam osobiście ;)
High_Roller High_Roller:
Telewizja naziemna kilkanaście lat temu
High_Roller High_Roller:
C cichybob, w otwartej TVP pierwszy raz ich widziałem 😂
C cichybob:
A powiedz, skad tego Neymara i Messiego znasz?
High_Roller High_Roller:
A od takiego twojego wpisu wzięła się ta niepotrzebna nikomu dyskusja
High_Roller High_Roller:
C cichybob, nie wmówisz mi ze messi neymar i reszta gwiazd jest w psg dzięki temu ze maja hajs z transmisji które oglądamy 😂
High_Roller High_Roller:
C cichybob, w ogóle mnie to nie interesuje szczerze mówiąc bo i tak niczego to nie zmieni.
C cichybob:
High_Roller berserk, zobacz zrodlo glownych przychodow najwiekszych lig swiata. Wtedy bedziesz wiedzial kto napedza pensje w klubach.
C cichybob:
@gubernator_nh, jesli ty jestes z tych normalnych, to masz racje.
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, No ja np myśle ze zarabiają za dużo bo nic szczególnego nie robią - takie jest moje zdanie . I to czy oglądane raz w miesiącu Real czy raz United niczego nie zmienia bo są ludzie którzy kupi 6 koszulek w sezonie czy inne gadżety …
C cichybob:
Znowu ? kolego ?
High_Roller High_Roller:
C cichybob, nie sadze abyśmy byli kolegami . Znowu ludzi w błąd wprowadzasz
Thalion Thalion:
Borsuk ale oni nie pracuja dla panstwowej firmy, nie placimy im my z naszych podatkow to dlaczego mialbym myslec czy duzo czy mało zarabiają
C cichybob:
High_Roller berserk, przerazasz mnie kolego
High_Roller High_Roller:
C cichybob, tak wnioskuje bo jeslinuwazasz ze za dużo to jie rozumiem twojego pierwszego wpisu
C cichybob:
High_Roller berserk, nie wiem ile ty masz lat, ale co ty za bzdury piszesz. jak moglo ci wyjsc z tej krotkiej dyskusji, ze uwazam czy zarabiaja za duzo czy za malo
High_Roller High_Roller:
I to ze zarabiają tak dużo to wina oglądających mecze ?
High_Roller High_Roller:
C cichybob, czyli rozumiem ze uważasz ze piłkarze zarabiają za mało ? 😂 zwłaszcza ci z naszej ligi
C cichybob:
High_Roller berserk, dobry gosc jestes. twoja znajomosc swiata i marketingu wynosi rowne 0. brawo
Thalion Thalion:
To tak jak to babeczki płaczą dlaczego nie zarabiaja tyle samo, no z prostej przyczyny bo ich nikt nie ogląda i sie na tym nie zarabia a jesli nawet to o wiele mniej
High_Roller High_Roller:
Thalion Thalion, dlatego coraz więcej klubów tonie w długach ?
High_Roller High_Roller:
C cichybob, tez na lewym streamie oglądałem i dalej krytykuje - powinni to rozwiązać
Thalion Thalion:
Płacą tyle piłkarzom bo widocznie im sie to oplaca, wlasciciele klubow to nie instytucje charytatywne to są biznesy itd itp
C cichybob:
po pierwsze piracki stream pierwszy raz sie pojawil w dyskusji. Po drugie, ty jestes gosciem, ktory jednego dnia krytykowal fame mma, zeby nastepnego dnia go ogladac.
inkub1986 inkub1986:
ci od sztuki nic nie robią...
High_Roller High_Roller:
C cichybob, co ma do tego oglądanie meczu na pirackim streamie do tego żeby gracze zarabiali mniej ?
Thalion Thalion:
Cabron Cabron, dziwne jakies pojecie "nic nie robi dla swiata" jakbys sie zaczal przygladac to wiekszosc ludzi nic nie robi dla swiata, co z aktorami, piosenkarzami, maklerami,duchownymi, całe rzesze urzedasow panstwowych, ktorzy nic nie robia itd itp
C cichybob:
gdzie to w ogole analogia, o czym ty piszesz
C cichybob:
cooo
High_Roller High_Roller:
W sumie dobrą opcja było by płacić tylko wtedy gdy jest się zdrowym . A wtedy kiedy chorym to nie . Szybciej by nas leczyli :)
High_Roller High_Roller:
A przecież płaci
High_Roller High_Roller:
C cichybob, idac Twoim tokiem myślenia to zdrowy nie powinien płacić za służbę zdrowia 😂
C cichybob:
Cabron Cabron, to zawsze smiesznie sie czyta jak ktos pisze o tym, ze inni powinni lepiej zarabiac niz pilkarze, po czym idzie ogladac kolejny mecz pilki noznej. eh ludzie ludzie
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, grypa żołądkowa wczoraj dopadła więc bez pączków dzisiaj
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, na dziś dobrego to tylko pączki :)
Do góry Bottom