Wielu było magików w polskiej lidze tylko jak opuśili jej granice to czar pryskał. Carlitoś wielka gwiazda ligi ale poza polska nic nie pokazał i musiał wrócić
berserk, weź pod uwagę że to tylko liga polska. Kozłowski wielki talent a w Belgi się nie przebił. Karbownik po jednej rundzie miał byc sprzedany za 10 baniek a kolejny sezon szuka klubu żeby sie do kadry załapać.
Mmarok, zawsze możesz założyć własne forum albo portal i pisac o wszystkim co chesz. Tak trudno pojąć że ktoś wykłada kase żeby to forum działało i chce miec porządek. To że jest czat to nie znaczy że sobie można pisac co tylko sie chce, ma ułatwić komunikacje między użytkownikami
berserk, dostał długa wiadomość ode mnie. Napisałem o wszystkim o co mają ludzie pretensje. I albo zrozumie albo nie ale trzeba czasu aby sprawdzić. Naprawde uważam aby zamknąć temat Dawida bo wszystko na jego temat zostało napisane i kręcimy sie w kółko. Trzeba poczekac na efekty i tyle
jeszcze typ mnie wysmiał ze mam 50 czy iles postów , i ze on duzo wiecej i wiecej reputacji jakby to był wyznacznik czegokolwiek . Gratulowac tylko że takiego osobnika trzyma się tutaj tak długo i że pozwala mu się nabijać te bezsensowne posty
Jego temat, nikogo w nim nie obraża, niech sobie tłumaczy te typy, nikt Was nie zmusza do obserwowania jego tematu, jest pasa innych, są typy dnia, typy na żywo, betów dziennie jest masa.
adik1992, ja jak tutaj zawitałem to w pierwszej kolejności rzuciły mi się w oczy głupoty Dawida w temacie później ja czacie i tomcio na czacie . Dopiero później zauważałem ludzi co typują jak psychol czy inni .
psychol32, ale dlaczego kłótnia innego usera z osobą którą ignorujesz miałaby Cię interesować. Ja mam tomcia w ignorowanych. Co dzien ktoś z nim dyskutuje i wałkuje temat jego odejść ale mnie to nie interesuje i mam spokój
@danio4954, teraz jest aktywnych ok 130 użytkowników a ogólnie ponad 350 osób na forum i się zastanawiają o czym oni piszą. Ludzie tu przychodzą po typy w dużej mierze a jak widzą takie akcje które sie tu odwalały ostatnio to rezygnują. I później znowu bedą teksty że forum upada jak było kilka lat temu. Zamiast starać sie je odbudowac to sie folwark robi
Wracając do opcji ignoruj to wcale nie jest ona taka dobra bo co z tego że nie będę widział co pisze jeden użytkownik skoro będę widział to co pisze ten który się z nim kłóci
@danio4954, ja nie pisałem że tylko o typach trzeba rozmawiac. Sam wiesz że luźne gadki też tu występują. Pisałem żeby nie było ciągłych kłótni na te same tematy bo jest to męczące dla pozostałych.