>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

psychol32 psychol32:
@danio4954, Southampton szoruje po dnie i pewnie szukają różnych rozwiązań stąd szansa na grę
neutralny neutralny:
No kiedyś tam nie było
M marok:
adik1992 adik1992:
M marok:
adik1992 adik1992, Łatwo mi to pojąć :)
N niewierny-janek:
Kusi Sassuolo po 2,1
adik1992 adik1992:
Wielu było magików w polskiej lidze tylko jak opuśili jej granice to czar pryskał. Carlitoś wielka gwiazda ligi ale poza polska nic nie pokazał i musiał wrócić
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, ja nie mówię że z Josue ograli byśmy argentyne czy Francję ale na pewno było by z niego wiele pozytku
Thalion Thalion:
Zobaczymy co Kiwior pokaże w Arsenalu ;)
adik1992 adik1992:
High_Roller berserk, weź pod uwagę że to tylko liga polska. Kozłowski wielki talent a w Belgi się nie przebił. Karbownik po jednej rundzie miał byc sprzedany za 10 baniek a kolejny sezon szuka klubu żeby sie do kadry załapać.
neutralny neutralny:
Chat już kiedyś zniknął na wiele lat, pewnie jak tak dalej będzie to zniknie i tym razem. Tyle, że już zapewne na stałe.
adik1992 adik1992:
M marok, zawsze możesz założyć własne forum albo portal i pisac o wszystkim co chesz. Tak trudno pojąć że ktoś wykłada kase żeby to forum działało i chce miec porządek. To że jest czat to nie znaczy że sobie można pisac co tylko sie chce, ma ułatwić komunikacje między użytkownikami
neutralny neutralny:
Tak samo Lewy pomacha i zaraz strzeli dwa gole. Chodzi mi o charaktery
High_Roller High_Roller:
neutralny neutralny, on trzy razy machnie rękami a póxniej zagra dwie dobre piłki na asyste :p
neutralny neutralny:
High_Roller berserk pasowałby do lewego, obaj by łapami wymachiwali ;)
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, nie chce , ja nie podążam za lajkami ani hajsem za wszelką cene :p
High_Roller High_Roller:
szkoda że ten Josue z Legii nie jest z 5-6 lat młodszy , mogli by z niego zrobic Polaka i do repry jak znalazł
adik1992 adik1992:
High_Roller berserk, dostał długa wiadomość ode mnie. Napisałem o wszystkim o co mają ludzie pretensje. I albo zrozumie albo nie ale trzeba czasu aby sprawdzić. Naprawde uważam aby zamknąć temat Dawida bo wszystko na jego temat zostało napisane i kręcimy sie w kółko. Trzeba poczekac na efekty i tyle
M marok:
Mam smutna refleksję. Tak jak nam pan J. załatwił 12% podatek tak samo załatwia nam swobode wypowiedzi na forum :)
N niewierny-janek:
neutralny neutralny, powinno się zgłaszać nawet jego słabe analizy
High_Roller High_Roller:
@gubernator_nh, dobrze ze pisze te typy w temacie a nie tutaj z caps lockiem
neutralny neutralny:
niewierny-janek jeśli problem jest w działach tematychnych, jeśli kogoś obraża, wyzywa, łamie regulamin, zgłaszasz i moderator interweniuje.
High_Roller High_Roller:
jeszcze typ mnie wysmiał ze mam 50 czy iles postów , i ze on duzo wiecej i wiecej reputacji jakby to był wyznacznik czegokolwiek . Gratulowac tylko że takiego osobnika trzyma się tutaj tak długo i że pozwala mu się nabijać te bezsensowne posty
N niewierny-janek:
neutralny neutralny, jego temat mnie nie interesuje, problem jest z działami tematycznymi
N niewierny-janek:
N niewierny-janek:
M marok, zgadza sie, ale w dziale siatkówki ostatnio robi się syf, pseudoanalizy się pojawiają
neutralny neutralny:
Jego temat, nikogo w nim nie obraża, niech sobie tłumaczy te typy, nikt Was nie zmusza do obserwowania jego tematu, jest pasa innych, są typy dnia, typy na żywo, betów dziennie jest masa.
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, ja jak tutaj zawitałem to w pierwszej kolejności rzuciły mi się w oczy głupoty Dawida w temacie później ja czacie i tomcio na czacie . Dopiero później zauważałem ludzi co typują jak psychol czy inni .
M marok:
adik1992 adik1992, przyznam sie ze nie:(
N niewierny-janek:
adik1992 adik1992, ok, spoko, dzięki za info. Bo wg mnie problemem nie jest tylko jego postawa na czacie ale również w działach
M marok:
N niewierny-janek, forum nigdy nie upadnie jesli nie bedzie cenzurowane, po typy idx do odpowiednich działów:)
adik1992 adik1992:
M marok, a widziałeś co sie dzieje w działach tematycznych zanim modzi pokasują dyskusje?
High_Roller High_Roller:
adik1992 adik1992, zgodzę się z tobą ze ludzie nie będą przychodzić na forum . Tym bardziej wiec powinniście całkowicie banować takich jak celeste czy tomcio
adik1992 adik1992:
N niewierny-janek, dostał długą wiadomość na temat jego zachowania na forum, zobaczymy czy sie coś zmieni
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, ale dlaczego kłótnia innego usera z osobą którą ignorujesz miałaby Cię interesować. Ja mam tomcia w ignorowanych. Co dzien ktoś z nim dyskutuje i wałkuje temat jego odejść ale mnie to nie interesuje i mam spokój
N niewierny-janek:
I później szukanie usprawiedliwienia jak typ nie wejdzie
M marok:
adik1992 adik1992, przychodza po typy? przeciez sa działy tematyczne, na zywo itp. wiec?
N niewierny-janek:
adik1992 adik1992, będzie upadać forum jak będziemy czytać takie analizy jak Dawida w działach siatkówki
adik1992 adik1992:
@danio4954, teraz jest aktywnych ok 130 użytkowników a ogólnie ponad 350 osób na forum i się zastanawiają o czym oni piszą. Ludzie tu przychodzą po typy w dużej mierze a jak widzą takie akcje które sie tu odwalały ostatnio to rezygnują. I później znowu bedą teksty że forum upada jak było kilka lat temu. Zamiast starać sie je odbudowac to sie folwark robi
High_Roller High_Roller:
ten betis czułem dzisiaj over od rana , ładny kurs był , załuje że singla nie przywaliłem
slomiany400 slomiany400:
I mówię wejdę zobaczyć co się dzieje na moim ulubionym czacie
psychol32 psychol32:
Wracając do opcji ignoruj to wcale nie jest ona taka dobra bo co z tego że nie będę widział co pisze jeden użytkownik skoro będę widział to co pisze ten który się z nim kłóci
slomiany400 slomiany400:
@gubernator_nh, właśnie się zbieram, bo dopiero wszedłem do chaty
neutralny neutralny:
Deal.
High_Roller High_Roller:
psychol32 psychol32, 13 lat temu wygrałem duzo siana , mam jeszcze trochę ;)
adik1992 adik1992:
@danio4954, ja nie pisałem że tylko o typach trzeba rozmawiac. Sam wiesz że luźne gadki też tu występują. Pisałem żeby nie było ciągłych kłótni na te same tematy bo jest to męczące dla pozostałych.
psychol32 psychol32:
High_Roller berserk, musiałbyś Maserati sprzedać by mieć na haracze
M marok:
adik1992 adik1992, to wyjasnia wszystko więc cała ta dyskusja i propozycje to tak jakby pisac do działu kontaktu z czytelnikami ś.p. trybuny ludu :):(
slomiany400 slomiany400:
@danio4954, dobrze napisane
N niewierny-janek:
@danio4954, popieram
High_Roller High_Roller:
neutralny neutralny, hahaha to ja wam zapłace wiecej ale go zbanujcie haha zrobimy zrzutkę
slomiany400 slomiany400:
Sobota jest, idźcie się napić wódeczki
neutralny neutralny:
Tak naprawdę ten jeden użytkownik płaci nam siano, każdemu moderatorowi, żebyśmy go nie banowali, także sorry
High_Roller High_Roller:
neutralny neutralny, moze w Legii wejdzie mi over
neutralny neutralny:
@danio4954 chodzi i Ciebie?
adik1992 adik1992:
M marok, przeciez nie znam tej osoby, ja jestem tylko pionkiem :)
High_Roller High_Roller:
@danio4954, w pełni cie popieram , tym bardziej ze celeste juz tutaj kiedys podobno był pod innym nickiem
neutralny neutralny:
To z Twoich też mi zawalił over gladbach i alkmar bo miałem nobts, a to w ostatnie 20 minut obie wcisnęły
M marok:
adik1992 adik1992, tak jak pisał gubernator, nie doczekam sie odpowiedzi kto jest włascicielem forum.bukmacherskie.pl? :)
adik1992 adik1992:
@gubernator_nh, gdyby takie wpisy były zakazane to juz dawno ktoś by Cię poinformował.
Do góry Bottom