>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

supermario supermario:
Psychosocial Psychosocial, widzę że jest coś w tobie z masochisty skoro to akceptujesz ;)
Psychosocial Psychosocial:
produkcji
supermario supermario, to nie czytaj....i niekoniecznie czas to pieniądz..na pewno nie wypadku orodukcji wina ;)
adik1992 adik1992:
Psychosocial Psychosocial, od piątku ciągle pisze to samo. Na 5 stron czata ze 3 to jego wpisy. Bez przerwy jakieś zaczepki z różnymi userami. Innym to nie odpowiada jak wiadać
supermario supermario:
od tego jest priv i kropka.
supermario supermario:
czas to pieniądz
supermario supermario:
mnie osobiście nie che się tracić czasu na czytanie tych głupot
supermario supermario:
Psychosocial Psychosocial, ale trochę czat jest przez to nieczytelny, trochę bardzo
B bartek2701:
@gubernator_nh, Walka MMA miedzy wami byłaby najrozsądniejsza , np na gali w Oleśnicy xD
adik1992 adik1992, Adik daj spokój, niech sobie popiszą, banuj jak będą się naprawdę grubo obrażać
Thalion Thalion:
Kto sie czubi ten sie lubi :D
adik1992 adik1992:
@DawidAlbicelestes95, to się zdecyduj czy lejesz na to skoro ciągle odpowiadasz na kazdą wzmianke o tobie. Sam sobie przeczysz. Dziel sie wiedzą w działach tak jak robisz ale nie musisz ciągle szukac konwersacji na czacie.
B bartek2701:
Oni obaj sobie chcą coś wyjasniać tylko nie wiedzą co xD
M Mendieta1992:
adik1992 adik1992:
@DawidAlbicelestes95, pisałem Ci wczoraj żebys pisał na PW jezeli chcesz coś wyjasić a ciągle piszesz że cie ktoś nie rusza i go ignorujesz ale musisz o tym napisac 10 wpisów
supermario supermario:
jeśli się nie wygrywa swojego podania z Novakiem po przełamaniu to nie ma nawet o czym marzyć
M Mendieta1992:
@DawidAlbicelestes95, over Ci wszedł?
supermario supermario:
w meczu Tsitsipasa z Dżokerem nawet over 32,5 gema nie siądzie, niezłe cyrki
milan78 milan78:
supermario supermario, wiem, wiem. Niestety też oglądałem ten mecz
supermario supermario:
milan78 milan78, ostatnio Sassuolo grało o tej porze z Lazio i oczy bolały przez całe 90 minut, jedynie Lazio coś tam próbowało przez co wyzieźli komplet pkt., w zeszły weekend Sampa z Udine też się nie popisali i tylko 0:1
B bartek2701:
Djoko go zamęczy
milan78 milan78:
supermario supermario, czasem zdarza się festiwal bramkowy o tej godzinie w Serie A ;) może dzisiaj z taką defensywą jednych i drugich?
supermario supermario:
milan78 milan78, nie wiedziałem że mecz jest o tej porze, to może oznaczać tylko jedno dla widowiska, flaki z oljem, jak to zazwyczaj bywa o tej porze w niedziele, już teraz wiem żeby tego meczu nie ruszać na 100%, dzięki za sugestie
B bartek2701:
Cipas xD
adik1992 adik1992:
dawaj Tsitsipas to sobie może Novak o kontuzji przypomi i medical weźmie
milan78 milan78:
Sassuolo ofensywnie, Traore Lauriente Berardi Defrel
milan78 milan78:
ale paka w wyjściowej 11 Milanu... Tata jak zwykle GK, Gabbia, Krunić, Rebić CDK :D Leao i Kjaer ławka...
adik1992 adik1992:
Grek się już raczej nie podniesie, 3 set pewnie 6:3 dla Djokovica, ale oby powalczył
L leszchu:
@8
L leszchu:
5 setów gramy
B bartek2701:
Djoko koncz to teraz
B bartek2701:
Cały Cipas odrobił i oddał
High_Roller High_Roller:
Gramy greka win ?
kubam kubam:
djoko se myśli jak tu mogę bardziej mu pomóc ugrać seta
High_Roller High_Roller:
Uuu djokovic coś nie teges
B bartek2701:
Głównie jednemu, każdy ma coś za uszami :)
B bartek2701:
Cipas to torba jest, w najwazniejszych momentach mu czajniczek nie robi jak jednemu uzytkownikowi tutaj
kubam kubam:
brawo cipas, bardzo fajnie wyrzucasz te piłki, jedna za drugą
czaro82 czaro82:
jak cipas nie ogarnie tego jakimś cudem w tym taju to niestety ale marne szanse na powrót w trzecim
psotnick psotnick:
Więc z kim on tu ma przegrać?
psotnick psotnick:
Wczoraj przeczytałem że Djokovic ma 9 tytułów AO przy 9 finałach w których był. 9/9 niezła skuteczność w jakimkolwiek turnieju a co dopiero Szlemie, bilans meczów 88-8. Nieźle.
jozzy22 jozzy22:
@gubernator_nh, znów Brugia?!
kubam kubam:
psotnick psotnick, to samo miałem wrażenie, zero agresji w tamtej wymianie, chyba serio myślał że Djoko się obsra przy i zepsuje
kubam kubam:
set prawdy dla Greka
psotnick psotnick:
Dziwny ten Cicipas.. ma setbola, przy drugim serwie Djoko.. to chłop gra baloniki w środek kortu.. Przeciez tu powinien być atak i ryzyko przy kazdym uderzeniu. Myślał że mu Djokovic podaruje seta i sam wywali w aut?
adik1992 adik1992:
@rondani, już sie robi :)
adik1992 adik1992:
i nie musisz odpowiadać, ważne abyś to przeczytał i zrozumiał
adik1992 adik1992:
@DawidAlbicelestes95, i sam zaczynasz wpisami zaczepnymi. Nie musisz pisac jak przebiega typ który postawiłeś. Nie wiem czy tego nie zauważasz ale takim zachowaniem jesteś dla 90% osobą irytującą i Twoje zamiary przynoszą skutek odwrotny. Podałeś typ raz na czacie i naprawde wystarczy. Jak ktoś będzie chciał podziękowac to się do Ciebie odezwie.
milan78 milan78:
ja poczekam na składy na te spotkania najpierw
kubam kubam:
Monza*
kubam kubam:
milan78 milan78, no własnie w meczu z Atalantą to Juve nie grało z kontry, jak Allegri by zagrał skrzydłami np. Chiesa i di Maria to byłoby spoko, Mozna ogólnie słabiutka, ostatnio w pucharze Juve potrafiło 2 wsadzić, to w lidze też powinni tym bardziej że potrzebują wygranych
milan78 milan78:
Atalanta gra ostatnio ofensywnie a Juve lubi grę z kontry. Monza w sumie też niby atakuje sporo ale czy na Juve tak wyjdą? Nie zdziwi mnie tu nawet remis/Monza ;) zresztą ten mecz jak i mecz Milan-Sassuolo to zagadki spore
kubam kubam:
milan78 milan78, po ostatnim meczu z Atalantą mam wielkie nadzieję
milan78 milan78:
kubam kubam, Lazio spoko, mogą 2 wsadzić Violi ale Juve? Ja bym się bał o jakieś 1-0 :p
kubam kubam:
Lazio over 1.5 po 2.20, zmontuje do tego jeszcze juve over 1.5 po 1.70
czaro82 czaro82:
korzymo korzymo, dziś dzień remisów w Serie A
supermario supermario:
Thalion Thalion, Sociedad to bardzo nie wygodny rywal, w dodatku w formie, zawsze tam bramki strzelają, a Real wydaje mi się bez formy, w dodatku 3 dni temu grali ciężki puchar z dogrywką, paliwa trochę mniej w baku
Thalion Thalion:
supermario supermario, wtedy beda tracic juz 6 pkt, nie wiem czy lidze zalezy żeby Barca tak odjechała
milan78 milan78:
supermario supermario, wiem o tym, Milan z kolei jest fatalny w ofensywie ostatnio a obrona podobnie jak Sassuolo. Ja meczów Milanu nie obstawiam na ich wygraną z wiadomych powodów. Oby Ci typ wszedł jeśli zagrasz ich wygraną :)
supermario supermario:
korzymo korzymo, dlaczego tak sądzisz ?
Do góry Bottom