Psychosocial, chcesz dyskutować to podaj argumenty które będą mocne za tym ze neymar jest w top 15 a ja ci dam argumenty które będą mówić ze nie jest . I podeslij ten punkt regulaminu o który prosiłem bo takim straszeniem gdzie nie łamie regulaminu zachowujesz się jak jakiś młody patrolowy policjant …kończę dyskusje i pozdrawiam
berserk, Nie zacząłem pierwszy żadnej dyskusji, przecież Ty pierwszy napisałeś że to kaleka. Dwa, tak chce żeby ktoś napisał oprócz Ciebie że Neymar nie jest w pierwszej 15 na swojej pozycji. I trzy zaczynasz mnie irytować
Psychosocial, zaczynasz dyskusje a teraz prosisz innych żeby się odnosili do tego co zacząłeś i żeby potwierdzali twoja tezę . Nie wiem mam zawołać tych co potwierdza ze nie jest w 15? Zreszta uważaj sobie jak chcesz . Dla mnie to jest marny zawodnik i bardziej przereklamowany niż dobry gdybym miał możliwość sprowadzić jego albo trzech innych wziąłbym 3 innych
berserk, człowieku skoro sądzisz że Neymar nie jest w pierwszej 15 najlepszych zawodników na swojej pozycji to jestes marnym znawcą futbolu. Niech inni sie odniosą do tego bo ja już skończyłem