West Ham chwali sobie europejski puchary bo to ekstra przychodzi z dnia meczowego,bilety,dodatkowa kasa dla klubu a że w lidze im nie idzie to trudno ale finansowo też im się to opłaca,jakby nie chcieli tam grać to by wystawili młodzież
Ishak podpisał nowy kontrakt i wiedział co robi,bo to z korzyścią dla niego i dla Lecha bo kto powiedział że ktoś nie zaoferuje mu i Lechowi sporych pieniędzy w Lecie,klub z Arabii czy Kataru albo USA.
@rondani, masz strasznie zakrzywiony obraz swiata. Te kluby maja spore dlugi, ktore tymi pieniedzmi splacaja. Pozatym taki Ishak musi chciec jeszcze w polskiej lidze zostac
dla dobra całej polskiej piłki najlepiej jakby nasze kluby dochodziły jak najdalej to jeśli Lech dojdzie do ćwierćfinału to też na pewno ktoś odejdzie do jakiegoś dużo lepszego klubu, Skóraś pewnie odejdzie latem i dzięki 1/4 finału jego cena pewnie by była około 5 mln euro
power30, raków może grać od pierwszej rundy i dojść nawet do fazy grupowej,ostatnie dwa lata skutecznie budowali sobie punkty dochodząc do ostatniej rundy kwalifikacji
Za rok Raków może zagrać w LE w grupie a Lech i może Legia w LK. Niech dwie ekipy zagrają na wiosnę i już masa pkt do rankingu. A powtórzmy tak jeszcze następny sezon i już będzie pięknie.
massimo, Zupelnie nie o to mi chodzilo. Poprostu wiem, ze jest duzo kibicow swoich druzyn, ktorzy sa bardzo wierni ''barwom'' i nie musza kibicowac innym zespolom. NIe wiedzialem, ze tu chodzilo o jakies spamowanie na czacie
power30, jeżeli jako Polska będziemy wyżej to dajmy na to będziemy mieć 2 kluby w eliminacjach LE a nie LK czyli będzie łatwiej o fazę grupowa. A za 3-4 lata możemy mieć w kluby w el LM bo naprawdę nie trzeba do tego dużo.
Wiadomo że łatwiej się śmiać i wytykać porażki z Levadia Stjarnan czy Dudelange ale to nasza rodzima liga i chyba każdy chce by się rozwijała i poziom się podnosił.
Ja jestem kibicem Wisły Kraków ale kibicuje Lechowi w pucharach bo może w tym sezonie pracuje na lepsze rozstawienie dla Wisły. Trzeba budować ranking by pozostałe kluby miały łatwiej. Może za rok czy dwa ten ranking pomoże Pogoni, Piastowi czy Jagielloni. Dwa lata temu w sierpniu już nie było żadnego polskiego klubu w Europie.
Ccichybob, masz rację to jest zupełnie normalne że jak polska drużyna gra w pucharach to się masturbujesz mówiąc sobie "ohhh djurgarden to bierze dzisiaj" lech jednak wygrywa ale gwarantuje wam że jak lech przejdzie dalej i trafi np na west ham i przegra 0:4 w dwumeczu to będzie dwutygodniowa masturbacja " ohhh wiedziałem że przegrają,oh tak,west ham,yes,ohhh" i będzie spamowanie czatu non stop wiadomościami tego typu
ogolnie sie z toba zgadzam, ale absolutnie rozumiem, jak ktos poprostu danej druzyny nie lubi z roznych powodow i zyczy im jak najgorzej. I nie nazwalbym ich ''Polaczkami''. To sa fani wierni swoim druzynom.
Ccichybob, jeśli o mnie chodzi nie widzę w tym problemu . Rodzina liga to jedno , a europejskie puchary to drugie i życzę sobie oglądać każda polska ekipę żeby grali jak najlepiej i dochodzili jak najdalej
massimo, dokładnie kolego no ale cóż wiesz jak jest . Zawsze będą tacy , którzy będą się cieszyć i wspierać ale będą i również za przeproszeniem Polaczki cebulaczki
Lukasz1988!!, ładnie wczoraj napisałeś, taka prawda. Przeciez jak mozna lamentowac zamiast sie cieszyc sukcesem innego klubu,ale zapomnialem ze sa tu fani innych polskich druzyn co nigdy nie zdzierżą suksesów innych
No właśnie teraz zaglądam na czat i widzę, że też debatujecie na temat Lecha i jego wyjazdu do Gliwic, myślimy podobnie, ja pograłem, bo za tydzień kolejny mecz LK więc wiadomo co się dla Lecha liczy obecnie