>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

massimo massimo:
West Ham chwali sobie europejski puchary bo to ekstra przychodzi z dnia meczowego,bilety,dodatkowa kasa dla klubu a że w lidze im nie idzie to trudno ale finansowo też im się to opłaca,jakby nie chcieli tam grać to by wystawili młodzież
massimo massimo:
Ishak podpisał nowy kontrakt i wiedział co robi,bo to z korzyścią dla niego i dla Lecha bo kto powiedział że ktoś nie zaoferuje mu i Lechowi sporych pieniędzy w Lecie,klub z Arabii czy Kataru albo USA.
C cichybob:
@rondani, masz strasznie zakrzywiony obraz swiata. Te kluby maja spore dlugi, ktore tymi pieniedzmi splacaja. Pozatym taki Ishak musi chciec jeszcze w polskiej lidze zostac
massimo massimo:
dla dobra całej polskiej piłki najlepiej jakby nasze kluby dochodziły jak najdalej to jeśli Lech dojdzie do ćwierćfinału to też na pewno ktoś odejdzie do jakiegoś dużo lepszego klubu, Skóraś pewnie odejdzie latem i dzięki 1/4 finału jego cena pewnie by była około 5 mln euro
massimo massimo:
power30 power30, raków może grać od pierwszej rundy i dojść nawet do fazy grupowej,ostatnie dwa lata skutecznie budowali sobie punkty dochodząc do ostatniej rundy kwalifikacji
massimo massimo:
adik1992 adik1992, lepiej bym tego nie ujął
power30 power30:
Bo tak to zjazd do LK
power30 power30:
Tak czy siak Raków będzie miał ciężko, bo nie będzie rozstawiany, oby na 1 rundzie nie polegl
adik1992 adik1992:
power30 power30, to miejmy te 3 kluby które będą co rok grać w fazie grupowej. Od czegoś trzeba zacząć
power30 power30:
adik1992 adik1992, oby tak było
adik1992 adik1992:
Za rok Raków może zagrać w LE w grupie a Lech i może Legia w LK. Niech dwie ekipy zagrają na wiosnę i już masa pkt do rankingu. A powtórzmy tak jeszcze następny sezon i już będzie pięknie.
C cichybob:
massimo massimo, Zupelnie nie o to mi chodzilo. Poprostu wiem, ze jest duzo kibicow swoich druzyn, ktorzy sa bardzo wierni ''barwom'' i nie musza kibicowac innym zespolom. NIe wiedzialem, ze tu chodzilo o jakies spamowanie na czacie
power30 power30:
No zgoda tylko że tu tylko 3-4 kluby prezentują jakiś poziom, a i tak co roku wchodzi jakiś ogórek, który po 1 rundzie zjazd do bazy
adik1992 adik1992:
power30 power30, jeżeli jako Polska będziemy wyżej to dajmy na to będziemy mieć 2 kluby w eliminacjach LE a nie LK czyli będzie łatwiej o fazę grupowa. A za 3-4 lata możemy mieć w kluby w el LM bo naprawdę nie trzeba do tego dużo.
power30 power30:
Każdy klub w dużej mierze pracuje na siebie w pucharach
power30 power30:
Inna kwestia jakby 2 zespół grał w LE
power30 power30:
Trochę na siłę piszecie o tej pomocy, fakt zespołu typu Jaga mogą grać rundę później, ale nie będą rozstawione
adik1992 adik1992:
Wiadomo że łatwiej się śmiać i wytykać porażki z Levadia Stjarnan czy Dudelange ale to nasza rodzima liga i chyba każdy chce by się rozwijała i poziom się podnosił.
adik1992 adik1992:
Ja jestem kibicem Wisły Kraków ale kibicuje Lechowi w pucharach bo może w tym sezonie pracuje na lepsze rozstawienie dla Wisły. Trzeba budować ranking by pozostałe kluby miały łatwiej. Może za rok czy dwa ten ranking pomoże Pogoni, Piastowi czy Jagielloni. Dwa lata temu w sierpniu już nie było żadnego polskiego klubu w Europie.
massimo massimo:
C cichybob, masz rację to jest zupełnie normalne że jak polska drużyna gra w pucharach to się masturbujesz mówiąc sobie "ohhh djurgarden to bierze dzisiaj" lech jednak wygrywa ale gwarantuje wam że jak lech przejdzie dalej i trafi np na west ham i przegra 0:4 w dwumeczu to będzie dwutygodniowa masturbacja " ohhh wiedziałem że przegrają,oh tak,west ham,yes,ohhh" i będzie spamowanie czatu non stop wiadomościami tego typu
massimo massimo:
Dzisiaj Raków -1.5 gola ze Śląskiem
C cichybob:
@danio4954, masz racje, teraz widze. Ja sie odnosilem do massimo piszacego, ze zawsze sa fani, ktorzy nie zdzierza sukcesow innych druzyn.
B bartek2701:
Skupcie się na dzisiejszych typach
C cichybob:
ogolnie sie z toba zgadzam, ale absolutnie rozumiem, jak ktos poprostu danej druzyny nie lubi z roznych powodow i zyczy im jak najgorzej. I nie nazwalbym ich ''Polaczkami''. To sa fani wierni swoim druzynom.
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
C cichybob, jeśli o mnie chodzi nie widzę w tym problemu . Rodzina liga to jedno , a europejskie puchary to drugie i życzę sobie oglądać każda polska ekipę żeby grali jak najlepiej i dochodzili jak najdalej
C cichybob:
to sie oczywiscie tyczy specyficznych kibicow. Takich niedzielnych kibicow, ktory jest zawsze wiecej, wiadomo, ze beda cieszyc sukcesy innych zespolow
C cichybob:
jak sie komus juz kibicuje, a inna druzyna jest ''wroga'' to ciezko sie cieszyc z ich sukcesow.
massimo massimo, dokładnie kolego no ale cóż wiesz jak jest . Zawsze będą tacy , którzy będą się cieszyć i wspierać ale będą i również za przeproszeniem Polaczki cebulaczki
C cichybob:
Fani Celtiku tez sie cieszyli jak Rangers spadli
massimo massimo:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, ładnie wczoraj napisałeś, taka prawda. Przeciez jak mozna lamentowac zamiast sie cieszyc sukcesem innego klubu,ale zapomnialem ze sa tu fani innych polskich druzyn co nigdy nie zdzierżą suksesów innych
massimo massimo:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, spoko,dzisiaj juz lepiej
massimo massimo, był jeden wczoraj rondani
B bartek2701:
@gubernator_nh, jakieś maxi będzie w fortunie?
B bartek2701:
massimo massimo, spokojnie pojawią się
massimo massimo:
Co myślicie Lechia Gdańsk Legnica? Legnica w końcu wygra? Lechia forma tragedia to moze miedz skorzysta
massimo massimo:
To może ja zacznę dzisiaj rozmowy
massimo massimo:
Widzę że nie ma polaczków gnojących Lecha to od razu lepiej się zrobiło
massimo massimo:
Lech 2:0 wow brawo
neutralny neutralny:
B bartek2701, @Hiroo będzie ! 😍
neutralny neutralny:
gubernator nie znam żadnego borsuka. Berserk wraca za 12 h.
madman01 madman01:
Dobra zaliczka Lecha, Liga Europy, i Konferencji elegancko, Sevilla, Juve, Fiorentina Man U, szkoda ze braklo bramki sociedad bo bylo miodzio
B bartek2701:
neutralny neutralny, będzie w tym roku konkurs z żużla?
neutralny neutralny:
@berserk odpoczywa od czatu.
Bum Feyenoord na 1:1 . Kwestia czasu kiedy mieli to wcisną
S skazany10:
Mowilem rano -1 lech to betserk wysmiewal typ i robil z nich ogorasow
Kolejorz 2 !!!! Pięknie
verno verno:
!!!!!!!!!!!!
basturk77 basturk77:
jakiś zagraniczny buk w tym momencie do polecenia?
milan78 milan78:
No i Barak gol 😁
milan78 milan78:
Viola bramkę..!
milan78 milan78:
Ale Juventus ma szczęście przy tej bramce...
supermario supermario:
uff
Thalion Thalion:
Freiburg heh
verno verno:
no wlasnie, co ta fiorentina sie tak meczy? pre bylo chyba 1.80 na over 2.5 fiorentiny samej
supermario supermario:
Też czekam na Fiorentinę, chyb już mają z 10 rogów i nic z tego nie wynika
supermario supermario:
Ostatnio po awansie z Bodo dostali od Śląska i w niedzielę zapowiada się na powtórkę z rozrywki
supermario supermario:
No właśnie teraz zaglądam na czat i widzę, że też debatujecie na temat Lecha i jego wyjazdu do Gliwic, myślimy podobnie, ja pograłem, bo za tydzień kolejny mecz LK więc wiadomo co się dla Lecha liczy obecnie
H hagi84:
myslisz gubernator, ze moga odpuscic mecz?
H hagi84:
ale seta djurgarden szok
H hagi84:
no tak wlasnie mysle czy warto wejsc w to
Do góry Bottom