To nie żarty, zysk jest pewny, trzeba tylko odpowiednio korzystać z analiz, jak chcesz to za tysiaka zdradzę Ci sekret, dzięki któremu już zawsze będziesz na plus
Bo mi stronka wynikami piłki nożnej nie działa; wyskoczyło mi zapytanie czy jestem człowiekiem i proszą żebym wyczyścił ciasteczka, ale to nic nie daje
Nie robia weryfikacji w druga strone, bo nie maja takiego obowiazku. Ustawa nakazuje im jedynie pytanie o zrodlo pochodzenia pieniedzy a odpowiedzialnosc za podanie nieprawdziwych informacji spada na wplacajacego. W zeszlym roku maz kasjerki, ktora okradla CBA wplacic 9 albo 11 baniek i nikt sie nie pytal skad ma taka kase xd
po to, zebys sie denerwowal i mial szanse przegrac pieniadze, ktore chcesz wyplacic lub znalezc na Ciebie haka. w tej sytuacji sts jest win win, bo czesc osob przegrywa pieniadze czekajac na wyplate
Sporo już tych pytań było, tylko nie rozumiem tego, jak wpłaca ktoś xxxxx razy z konta to czego oni chcą weryfikacje na co, trochę takie wtf dla mnie, ale to nie prowadzę firmę sts...