massimo, ziomka mam fana Barcy, po 2-3 razy jest w roku w Barcelonie także jak rzucił temat żeby na LM jechać to się nie wahałem, jeszcze mnie po mieście oprowadził
massimo, kiedys w coventry byłem na anglia - macedonia do lat 21 , nie wiem jak to sie stalo ale kumpel kupił bilety na sektor rodzinny ... tak sie nachlał że do nie wpuscili na ten sektor i wyrzucili ze stadionu . obejrzałem tylko pierwszą poowe gdzie było 2-1 a mecz się skonczył 6-3 ... reszta goli na youtube hehe
massimo, najtańsze nie pamietam ile kosztowały, ale coś koło 80 euro chyba, ja powiedziałem kumplowi żeby kupował droższe jak coś, przydział miejsc kilka dni przed meczem i dostaliśmy super, na dole sektora
massimo, tutaj kibicowsko to oglnie sie całują , bylem na aston villa - leicester i jechałem pociagiem z kibicami aston villi , przypadkowo na peronie zawieruszyło sie dwóch typa z leicester , nikt im nic nie zrobił , jedynie zostali wysmiani
Teraz leicester ma Brentford nastepny wyjazd I bilety wyprzedane a potem jest crystal Palace I jeszcze sa. Ciekawe czym kieruja sie fani kupujac te bilety,bo Brentford wyzej w tabling?