>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

High_Roller High_Roller:
toney !!!
gonza gonza:
massimo massimo, ziomka mam fana Barcy, po 2-3 razy jest w roku w Barcelonie także jak rzucił temat żeby na LM jechać to się nie wahałem, jeszcze mnie po mieście oprowadził :D
High_Roller High_Roller:
dla brendford
High_Roller High_Roller:
karny
massimo massimo:
gonza gonza, piekna sprawa,piekny stadion tez
High_Roller High_Roller:
odpaliłem sobie brendford mecz po hiszpańsku :D
massimo massimo:
Ale to ona wygrala w lipcu
gonza gonza:
massimo massimo, mecz petarda, 3:3, 2 gile Robercika, 92 tysiące widzów, takie małe marzenie miałem zobaczyć LM na żywo i się udało :)
massimo massimo:
Chociaz co ja sie znam
massimo massimo:
Jak ona wyglada na jakies 50
massimo massimo:
Przeciez ona ma 69 lat
High_Roller High_Roller:
@rondani, na pewno nie ja hehe
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, 16 lat temu przyleciałem pierwszy raz do UK ale teraz mozna powiedziec ze w Uk pomieszkuję
massimo massimo:
High_Roller berserk, hahaha no nie,na sektorze rodzinnyn to pikniki,same rodziny z dziecmi 🤣
massimo massimo:
gonza gonza, najs,najlepiej jak najblizej murawy,mozna pokrzyczec na sedziow😅
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, kiedys w coventry byłem na anglia - macedonia do lat 21 , nie wiem jak to sie stalo ale kumpel kupił bilety na sektor rodzinny ... tak sie nachlał że do nie wpuscili na ten sektor i wyrzucili ze stadionu . obejrzałem tylko pierwszą poowe gdzie było 2-1 a mecz się skonczył 6-3 ... reszta goli na youtube hehe
massimo massimo:
High_Roller berserk, haha ah te randomowe wyniki w pucharach
massimo massimo:
Jak dlugo w uk
massimo massimo:
@rondani, i ty tez
gonza gonza:
massimo massimo, najtańsze nie pamietam ile kosztowały, ale coś koło 80 euro chyba, ja powiedziałem kumplowi żeby kupował droższe jak coś, przydział miejsc kilka dni przed meczem i dostaliśmy super, na dole sektora
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, pamietam puchar uefa jak mial w grupie 5 druzyn :D villa dostala oklep u siebie od ziliny 1-3 a wczesniej ograli ajax 2-1
massimo massimo:
High_Roller berserk, a ty jak dlugo juz w UK? I ty
massimo massimo:
High_Roller berserk, dobra ekipa no
massimo massimo:
Oni tutaj po ulicach chodza w tych koszulkach
High_Roller High_Roller:
mieli pake że ho ho
High_Roller High_Roller:
na ville chodziłem kiedys jak grali w niej Milner Barry , Luke Young , Carew Sidwell
massimo massimo:
Wiem jak oni maja
massimo massimo:
High_Roller berserk, Przeciez tez bylem na wyjezdzie to bylismy glosniejsi niz kibice villi wtedy 4:1 bylo
massimo massimo:
gonza gonza, to dobra cena jak na life mistrzow
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, tutaj kibicowsko to oglnie sie całują , bylem na aston villa - leicester i jechałem pociagiem z kibicami aston villi , przypadkowo na peronie zawieruszyło sie dwóch typa z leicester , nikt im nic nie zrobił , jedynie zostali wysmiani
massimo massimo:
@rondani, no juz 10 lat minie mi w tym roku
gonza gonza:
Na Barcę z Interem w LM w październiku super miejsca mieliśmy po 116 euro
massimo massimo:
Mecz byl niezly ale atmosfera na trybynuach to padaka
massimo massimo:
High_Roller berserk, hahaha ja bylem na Leicester Man City,wiem ze beka jest kibice man city siedzieli razem z fanami Leicester
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, teraz na barce z valencią były po 54 euro
massimo massimo:
High_Roller berserk, aaa to kluvowe bilety od legii,bo ja pamietam jak mi ktos kiedys mowil ze na barcelone z elche u siebie widzial po 120 euro bilety
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, jedz sobie kiedys na mecz kobiet , dobra beka jest , byłem na ostatnich ME w UK na meczu Niemcy - Finaldnia w Milton Keynes
massimo massimo:
Teraz bedzie anglia franxja u21 na King power bilety sa w generalnej sprzedazy niektóre po 11 funtow a mozna zobaczyc mlodych dobryxh
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, na realu to ja byłem z Legia na wyjeździe , jak dobrze pamietam to na wyjazd dawałem chyba 30 euro za bilet
High_Roller High_Roller:
jedyne wspomnienia to najexxka :D
massimo massimo:
High_Roller berserk, wow zajebista cena
High_Roller High_Roller:
na wembley byłem na zajebistym meczu , 45 funtów bilet na anglia - brazylia i obejrzałem 0-0 po kopaninie towarzyskiej
massimo massimo:
A ile kosztuja bilety na real madryt?
massimo massimo:
@rondani, no w sumie cos w tym jest
High_Roller High_Roller:
hampden dobry stadion , ten w dublinie też spoko
massimo massimo:
Zazdro*
massimo massimo:
Szacun,zazero
High_Roller High_Roller:
bo z celtickiem gralismy w edynburgu
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, w szkocji byłem na stadionie Rangersów , w Edynburgu i w Glasgow na Hampden Park
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, Madryt robi wrażenie zwłaszcza jak poleci z głosników Hala Madryt
massimo massimo:
Ale premier league tansza niz za liga
massimo massimo:
Pojechalbym chetnie
massimo massimo:
High_Roller berserk, wymieniles dwa kozak stadiony
massimo massimo:
@rondani, Vieira dobry trener tylko sklad slaby
High_Roller High_Roller:
wyjazd do Madrytu czy Glasgow na Rangersów to też coś co warto przeżyć a mecze u siebie to nuda ;)
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, ja byłem np z Legia w głupim Wrexham i było smieszniej niż np na Dundlak w Dublinie chociaz tam zrobili awans do LM
High_Roller High_Roller:
massimo massimo, prawdziwy kibic kieruje sie tym że wyjazd to zawsze przygoda , ja osobiscie wole wyjazdy niż mecze domowe
massimo massimo:
Teraz leicester ma Brentford nastepny wyjazd I bilety wyprzedane a potem jest crystal Palace I jeszcze sa. Ciekawe czym kieruja sie fani kupujac te bilety,bo Brentford wyzej w tabling?
massimo massimo:
W premier league jest zajebista sprawa ze bilety na kazdy wyjazd 30 funtow kosztuja
massimo massimo:
Derby londynu najs
Do góry Bottom