Przecież w składzie MU są tylko dwie zmiany w porównaniu do ostaniego meczu gdzie wygrali CP jeszcze grając od 54' w dziesięciu. Zamiast Bisaki jest Delot i Sabitzer za Casemiro, straszne mi zmiany
supermario, ja wiem . Ja się śmieje sam z siebie ze znowu ich zagrałem i wtopią a normalnie to ich omijam . Gdyby dzisiaj było np 2 inne mecze zpremiership to o United bym nawet nie wiedział bo bym nawet na nich nie patrzył
supermario, ja nawet ich nie grałem na 1 tylko 1dnb bo brałem pod uwagę remis ale nie przegrana ale widzisz masz tutaj eksperta wyżej przy 0-2 który pisze o logice
zikos, a ja mam bekę z ludzi którzy przy 0-2 piszą ze maja bekę z ludzi którzy grali dzisiaj United pokaz te kupony Twoje na Leeds bo jak nie masz takich to tym bardziej mam z Ciebie bekę ze ich nie zagrałeś a przecież to chyba wszystko wiedziałeś co mi teraz piszesz ?
Zadziałał efekt nowej miotły w przypadku Leeds. Jak widać piłkarze mieli dość Marsha, a teraz na nowo zaczęła się walka o miejsce w wyjściowej jedenastce, więc wszyscy gryzą trawę
berserk, mam tak samo, kiedy pogram MU to zawsze wtapiaja a jak nie pogram to na odwrót, podobnie mam z atletico i leverkusen, musze dodac te goovnaiane kluby do czarnej listy